|
|
אני גר בקריות ולומד בחיפה...
צודק...הרבה זורמות
חח אני חייב להגיב בנוגע לבנות מחיפה/ת"א/כל חור, שוב פעם יש לאנשים את הרצון שיהיה להם מה שאין להם או מה שאין בקרבתם, אני על סמך הניסיון שלי יודע שתל אביביות זה הדבר הכי זורם ביקום, ואני בכלל מחיפה, אז ככה שזה לא אובייקטיבי בכלל מה גם שעזבו אתכם אזורים וכאלה, אומרים בכלל שקיבוצניקיות הכי זורמות אבל זה לא מעניין אף אחד, אם אתה מספיק טוב אתה אמור לשאוף להשיג מה שאתה רוצה וששום דבר לא יפריע לך בדרך, לא יהיה לך כל כך אכפת אם זאת מישהי מטיזינבי ושאחוזי ה"זרימה" שם הם 2 אחוז כל עוד אתה רוצה מישהי משם.
נו מישהו נשבר?![]()
תשמע אני אישית לא סובל את ת"א,ברור שיש יוצאים מן הכלל שהם סבבה,אבל אני לא אוהב את הקטע של המקום הזה בשיט,במיוחד כי אני בכיף ילך לכיוון של קיבוץ.
ד"א,קיבוצניקיות זורמות בקטע מפגרררררררררר,אין להן מה לעשות חוץ מלהזדיין.
חח אני יכול להבין אותך XANAX ואני נשבע שאני הרגשתי אותו דבר וזה לא שבחיפה חס וחלילה חסר כוסיות, המזל שלי שעם כל זה שיש לי זיכרון פרצופים יוצא מגדר הרגיל (זאת אומרת כל בנאדם שני מאיזור חיפה שראיתי אני יודע מיהו כולל גם בנות) עדיין איזה כיף לדעת שאני לא מכיר את כולם או יותר נכון כולן.
טוב, אז לאחר שעבר עלי שבוע לא פשוט בכלל הכולל בחובו:
- מספר בלתי מבוטל של פלרטוטי היום-יום.
- מספר בלתי מבוטל של בחורות איתן התחלתי בגלוי ובצורה ישירה.
- משחקי פנים חזקים ביותר (פרצופים מצחיקים, החמצות פנים, מבטים עמוקים עין בעין, הוצאת לשון ולאחר מכן הצחוק של החיים).
- Instant Date איכותי ביותר שכבר לא היה לי המון זמן עם בחורה מקסימה!
- שיחה באמת איכותית בין ג'ובניק, צנחן וכוסית מורעלת צה"ל לשעבר (סיטואציות מהסוג הזה הן הפירות של משחקי השטח, זה מה שאני אוהב, לא הסקס ולא כל המספרי טלפון המטופשים אלא הרגעים שאתה באמת משתנה ולומד בהם!).
לאחר כל השבוע ה"עמוס" הזה שלי (ברור..) ג'ובני נזכר לאותת לי סימני רעב למנה כוסית, חמה וסקסית במיוחד.
כיצד ניתן לשכנע את ג'ובני שלי להמתין למנה שלו עוד שלושה שבועות תמימים?![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-02-2011 בשעה 21:36.
ואו אתמול הייתי קרוב לתת לאיזו 6 למצוץ לי אבל החזקתי את עצמי
לא רציתי להכנע לבינוניות...היא עושה לי "אני בקטע שך בוא איתי " וזה...היה לה ציצי מטורף
אולי כן הייתי צריך אבל אמרתי על הזין אני רוצה מישהי יותר שווה גם אם זה סתם לגמור...
^^,יפה שהצלחת להחזיק חחח.
סגרת משו מאז תחילת ה פרויקט חחח?
בקרוב הולך לפגוש מישהי![]()