זה כל שנייה פותח לי פרסומת בדפדפן EXPLORER ואני משתמש ב FF... ושאני קם בבוקר והמחשב היה דלוק בלילה זה פשוט מוצףףףףףףף בהם...
מה לעשות? סריקת ANTI MARALWE ו AVIRA ANTIVIR + CCLEANER. הם לא עזרו. בבקשה עזרה!
זה כל שנייה פותח לי פרסומת בדפדפן EXPLORER ואני משתמש ב FF... ושאני קם בבוקר והמחשב היה דלוק בלילה זה פשוט מוצףףףףףףף בהם...
מה לעשות? סריקת ANTI MARALWE ו AVIRA ANTIVIR + CCLEANER. הם לא עזרו. בבקשה עזרה!
|
|
אם זה זה וירוס תשתמש בSpyware Doctor הוא פשוט מעולה, בפעם האחרונה שהיה לי פרסומת שעלתה לי על המחשב כול 10 דקות הוא היחיד שמחק לי אותה. אם אתה רוצה הינה היא פה להורדה: http://www.mediafire.com/?dl7aizjab1kjj54 עם סיראיל
אם אתה משתמש בFireFox או Chrome יש תוספת שקוראים לה Adblock Plus שהיא חוסמת פרסומות באינטרנט אז שווה להוסיף אותה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה יסיר לך את זה באופן חלקי תריץ את זה במצב בטוח
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&DisplayLang=he
בנוסף זה בדרך כלל עורך את הקובץ הוסטהתחל הפעלה תרשוםותחליף עם זה
C:\Windows\System32\drivers\etc
גש לקובץ
Hostes
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קובץ HOST שחוסם פרסומות זה משהו שצריך לעדכן..
בתוכנה SPYBOT החינמית יש אפשרות שנקראת "חיסון" "imunize": שעושה בידיוק את הפעולה הזאת.. אך מעדכנת את הקובץ בכל פעם שהתוכנה מתעדכנת.
מה שכן זה יכול לגרום לעומס על הדפדפן ועל המחשב כי כל כתובת IP צריך לעבור תרגום DNS מול קובץ הHOST וכשהוא ארוך לפעמים זה גורם לגלישה איטית יותר.. אני אישית אוהב את הפיתרון הזה במחשבים של אנשים חסרי ידע לחלוטין (אמא ואבא) שגם ככה לא מרגישים בהאטה המינימלית של הדפדפן... אבל אצל אנשים שמסוגלים להיתמודד אני אישית מעדיף למחוק את כל סרגלי הIE שאנשים מתקינים בלי לשים לב להריץ CCLEANER SPYBOT/ANTI SPYWARE אנטי וירוס. לסגור את כל התוכניות שרצות ברקע וכו'.
חוץ מזה שלחסום את הפרסומות עם קובץ ההוסט המחוסן לא ימחק את המקור להקפצה..
מ א ו ש ר
אני עוקב אחר התגובות שלך ופשוט תענוג. יש לך המון ידע ויהיה כיף לעבוד איתך וללמוד ממך.
ברוך הבא ידידי.
הקבצים שהעלתי הם קבצים נקיים לחלוטין לא ערוכים. מנסיון סוג זה של הוירוסים עורך את קבצי ההוסט על מנת למנוע גישה לאתרים של מייקרוסופט
וכך בעצם מנסים למנוע את הסרתם.
יום טוב
מ א ו ש ר
פותח האשכול תוריד בבקשה תוכנה שנקראת HIJACKTHIS מהלינקייה תריץ אותה ואת הדו"ח שלה תעשה לו שמירה על שולחן העבודה ותעלה לי אותו לשרת אני רוצה לראות את הדו"ח ולנתח אותו אולי נמצא את הגורם לבעיה.
סתם רק שאלה קטנה יש איזה סגנון מסויים לפרסומות או שזה מגוון?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!