תוככנה להצפה במסן אני בניתי אותה 750
פינת ה :FAIL נכתב במקור על ידי DACHI איך אני יכול לפרוץ פרוסקי? נכתב במקור על ידי KoniMelMel כן אני יודע שסבא שלי בתול
הצפנת מה?
נכתב במקור על ידי TzachO הצפנת מה? הצפה* אחי זה שאתה שולח למישהו מלא מלא הודעות אתה יכול לרשום מה לשלוח לו זאת תוכנה שאני בניתי פלוס יש הוראות והכל : )
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY הצפה* אחי זה שאתה שולח למישהו מלא מלא הודעות אתה יכול לרשום מה לשלוח לו זאת תוכנה שאני בניתי פלוס יש הוראות והכל : ) מה שמה של התוכנה?
נכתב במקור על ידי TzachO מה שמה של התוכנה? היא לא מפורסמת היא שלי פרטית אני בניתי אותה!!
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY היא לא מפורסמת היא שלי פרטית אני בניתי אותה!! יש את מאקרו, זה אותו דבר - לא?
נכתב במקור על ידי TzachO יש את מאקרו, זה אותו דבר - לא? לא
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY לא מה לא? מאקרו חוזרת על אותו דבר כמה פעמים שאתה רוצה, אתה מקליט והיא חוזרת. מה התוכנה שלך עושה?
נכתב במקור על ידי TzachO מה לא? מאקרו חוזרת על אותו דבר כמה פעמים שאתה רוצה, אתה מקליט והיא חוזרת. מה התוכנה שלך עושה? זאת תוכנה שאתה רק שולח והיא מציפה היא לא רק למסן אחי
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY זאת תוכנה שאתה רק שולח והיא מציפה היא לא רק למסן אחי נוו זה בדיוק מאקרו.
נכתב במקור על ידי TzachO נוו זה בדיוק מאקרו. לא אחי אני מבטיח לך שזאת לא התוכנה הזאת קיצר אתה רוצה לקנות ואל תספים
UPצי
אני שם כסף שלא אתה בניתה אותה.
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
מציע 10 נקודות..
נכתב במקור על ידי .Dor. מציע 10 נקודות.. תציע יותר אחי וישראל אני בניתי אותה : )
חוקי הפורום