מתי לדעתך תרד מניהול ?
מתי לדעתך תרד מניהול ?
|
|
נערך לאחרונה על ידי theidan; 25-02-2011 בשעה 00:25.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
כמה זמן אתה יושב בבית ולומד כל יום ?
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
אני דוגמה כל כך גרועה לתלמיד שזה לא יאמן.
אני לומד רק למבחנים, ואני לא מכין שיעורים בפיזיקה או מתמטיקה. (בשאר המקצועות אין שיעורים)
רק למבחנים אני לומד, בד"כ יומיים קודם, אם זה נגיד היסטוריה ויש הרבה חומר אז שלושה. ונדיר מאוד שאני לומד למתמטיקה או פיזיקה. אבל כבר אמרתי שאני דוגמה ממש ממש גרועה. אני חרא תלמיד, אבל יש לי מזל שלהקשיב בשיעור מספיק לי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
נערך לאחרונה על ידי theidan; 25-02-2011 בשעה 00:31.
אלברט איינשטיין
נערך לאחרונה על ידי theidan; 25-02-2011 בשעה 00:38.
אלברט איינשטיין
אם אתה תלמיד גרוע למה אתה מפרסם בחתימה פורום השכלה ולימודים? XD
למה אתה עונה לשאלות המטומטמות שלנו ?