נכתב במקור על ידי DooDeLzZz בתאכלס? TDG בקושי מנגנים הארד רוק הם יותר גראנג' וBFMV אם תגיד להם מול הפנים שהם הארד רוק הם ירקו עלייך חחחחח בסדר מה אני יגיד לך הם בכיוון של... עריכה:אתה בא להגיד לי שANIMAL I HAVE BECOME של TDG זה לא הארד רוק?!
נערך לאחרונה על ידי the game4; 24-02-2011 בשעה 22:19.
Live, Love, Die
נכתב במקור על ידי the game4 חחחחח בסדר מה אני יגיד לך הם בכיוון של... עריכה:אתה בא להגיד לי שANIMAL I HAVE BECOME של TDG זה לא הארד רוק?! לא אמרתי שהם לא הארד רוק, אמרתי שהם בקושי מנגנים הארד רוק.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz לא אמרתי שהם לא הארד רוק, אמרתי שהם בקושי מנגנים הארד רוק. דווקא יש להם מלא שירים שהם הארד רוק
נכתב במקור על ידי the game4 דווקא יש להם מלא שירים שהם הארד רוק אז כנראה אתה לא יודע להבדיל בין הארד רוק לגראנג' וכל השאר.
led zeppelin - rock n roll acdc - highway to hell זה HARD ROCK שלך זה HARD COCK
חחחחחחחח גמרת אותי והוא צודק אתה כנראה עדיין לא התחלת להיחשף להאבי אמיתי מתי שתשמע יותר מטאל והארד רוק כבד מאוד תבין
נראה לי כדאי שתנעץ את האשכול הזה נכתב במקור על ידי EnBlack led zeppelin - rock n roll acdc - highway to hell זה HARD ROCK שלך זה HARD COCK מה אתה רציני? שמעת את RIOT ואת ANIMAL I HAVE BECOME לפני שאתה מדבר?!
נכתב במקור על ידי the game4 נראה לי כדאי שתנעץ את האשכול הזה מה אתה רציני? שמעת את RIOT ואת ANIMAL I HAVE BECOME לפני שאתה מדבר?! הם לא נגמרים בשני L.
חוקי הפורום