קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 4 אתרים שיכניסו לכם קצת כסף מהצד!
    על ידי danaco65 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-12-2008, 20:40
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-10-2007, 22:11
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2006, 09:17
  4. בעיה שאולי תשמע לכם קצת מוזר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-05-2006, 22:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

אספר לכם קצת על אמונות מגבילות, ואתם תספרו לי, אילו אמונות מגבילות אתכם.תרגיל מעולה.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ברירת מחדל אספר לכם קצת על אמונות מגבילות, ואתם תספרו לי, אילו אמונות מגבילות אתכם.תרגיל מעולה.

חברים,

אנחנו הולכים לעשות תרגיל קצר בתקווה שישפיע עליכם אפילו קצת.

קודם כל, לפני שאנחנו מתנהגים כמו ישראלים בורים שחושבים שהם יודעים הכל, אבל בעצם לא יודעים כלום( זה מה שהופך אותם לAFC ואותנו לאמנים מצליחים ד"א), לפני שאתם מגיבים, אני מבקש שתקראו את המאמר שכתבתי בנושא כדי להרחיב את הידע שלכם בנושא.

בבלוג המגניב שלי כמובן : PickupHome.com

עכשיו שקצת הבנתם במה מדובר, מה האמונות שמגבילות אתכם? בואו נשבור כמה מהן, תרגיל מעולה שיעזור לכם להתקדם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של bOrdO_AL
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

מאמר מצוין תודה
    אני עוד מתנסה (מתחיל) ולפעמים עוברת לי בראש מחשבה של :''אין לי זמן'' או ''אין לי כוח , עייף. . .'' אני עדין מנסה להשתלט על הפחד הזה.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

אוקי אז אני אתחיל,
    בעיקרון יש לי בטחון עצמי מאוד גבוה , גם עם חברים וגם עם נשים , ואני יודע להוביל אנשים ללכת בדרך שלי.
    אבל למרות כל האלה יש לי אמונה מגבילה, אם יש מישהי שנראית ממש טוב שאני מסתדר איתה מצויין ורוצה לעשות עליה מהלך,
    אני תמיד חושב לעצמי "מה אם אני ישעמם אותה" , "אולי אני לא יכול לתת לה את אותם הנאות שהאקסים שלה נתנו לה"
    "לאקס שלה יש מכונית ולי עדיין אין רישיון" , "השקיעו בה" וכו'...
    תמיד אני אומר לעצמי שאני מעל האקסים שלה , ושאני הרבה יותר מעניין מיהם או מכל מי שהיה לה, אבל עדיין אני חושש שזה לא נכון וזה מנע ממני כבר הרבה פעמיים לפעול...
    לפעמיים אני חושב שאולי אני לא נראה מספיק טוב למרות שהיו כמה פעמיים שבנות התחילו איתי , ושהלכתי ברחוב עם חבר ומישהי אמרה לי שאני חתיך, קרה כמה פעמיים.
    אולי זה בגלל שבתחילת גיל ההתבגרות נראיתי ממש על הפנים אז יש לי מין דה ג'ה וו...

נ.ב
    נניח אני ועוד מישהו שמים עין על מישהי , ואותו בחור נראה טוב מאוד , יותר גבוה ויותר שרירי ,ישר יש לי אינסטינקט של "בטח יהיה לו יותר סיכוי" , כנראה היא תעדיף אותו" וכד'...
    נערך לאחרונה על ידי SexRama; 24-02-2011 בשעה 10:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

יאאלה גם אני רוצה
    1. חלק מהפחד גישה, אני כל הזמן חושב שאחריי הפתיח אני לא אצליח להמשיך את השיחה ולא יהיה לי מה להגיד וגם אחר כך שאני לא אצליח לעבור נושאים ולפתח שיחה שתזרום.
    2. אני נראה טוב, מאוד אפילו, אני רוסי, יש לי עיניים כחולות, יש לי גוף, אבל יש לי קצת חצ'קונים וזה באמת מבאס, אני מנסה לטפל וזה לא הולך ביינתיים, אז לפעמים אני מרגיש ממש מכוער בגלל החצ'קונים ולפעמים אני מרגיש לא כל כך נוח להתנשק כי לפעמים גדלים כמה ליד הפה(שפם, סנטר, לחי) וכשאנחנו מתנשקים אז אנחנו קרובים אחד לשני והיא רואה הכל מקרוב וזה מגעיל. וכל הקטע שזה כמעט כל הזמן בא לי רק כשאני ליד בחורות, הכוונה נגיד אני קם בבוקר מסתכל במראה, רואה כמה שאני סקסי, אז במראה בשירותים בבית ספר גם ואז שאני רואה ילדה או מדבר עם ילדה אז אני חושב שזה מגעיל ומכוער, אבל הקטע הבאמת יותר מבאס זה להתנשק, כי אנחנו קרובים אחד לשני כל הזמן ואני חושב על זה שאני רואה את הפנים החלקות והיפות שלה והיא מסתכלת לי על החצ'קונים.

משתמש מתחיל האוואטר של bOrdO_AL
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    יאאלה גם אני רוצה
    1. חלק מהפחד גישה, אני כל הזמן חושב שאחריי הפתיח אני לא אצליח להמשיך את השיחה ולא יהיה לי מה להגיד וגם אחר כך שאני לא אצליח לעבור נושאים ולפתח שיחה שתזרום.
    2. אני נראה טוב, מאוד אפילו, אני רוסי, יש לי עיניים כחולות, יש לי גוף, אבל יש לי קצת חצ'קונים וזה באמת מבאס, אני מנסה לטפל וזה לא הולך ביינתיים, אז לפעמים אני מרגיש ממש מכוער בגלל החצ'קונים ולפעמים אני מרגיש לא כל כך נוח להתנשק כי לפעמים גדלים כמה ליד הפה(שפם, סנטר, לחי) וכשאנחנו מתנשקים אז אנחנו קרובים אחד לשני והיא רואה הכל מקרוב וזה מגעיל. וכל הקטע שזה כמעט כל הזמן בא לי רק כשאני ליד בחורות, הכוונה נגיד אני קם בבוקר מסתכל במראה, רואה כמה שאני סקסי, אז במראה בשירותים בבית ספר גם ואז שאני רואה ילדה או מדבר עם ילדה אז אני חושב שזה מגעיל ומכוער, אבל הקטע הבאמת יותר מבאס זה להתנשק, כי אנחנו קרובים אחד לשני כל הזמן ואני חושב על זה שאני רואה את הפנים החלקות והיפות שלה והיא מסתכלת לי על החצ'קונים.
    אותו דבר אני.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexRama צפיה בהודעה
    אוקי אז אני אתחיל,
    בעיקרון יש לי בטחון עצמי מאוד גבוה , גם עם חברים וגם עם נשים , ואני יודע להוביל אנשים ללכת בדרך שלי.
    אבל למרות כל האלה יש לי אמונה מגבילה, אם יש מישהי שנראית ממש טוב שאני מסתדר איתה מצויין ורוצה לעשות עליה מהלך,
    אני תמיד חושב לעצמי "מה אם אני ישעמם אותה" , "אולי אני לא יכול לתת לה את אותם הנאות שהאקסים שלה נתנו לה"
    "לאקס שלה יש מכונית ולי עדיין אין רישיון" , "השקיעו בה" וכו'...
    תמיד אני אומר לעצמי שאני מעל האקסים שלה , ושאני הרבה יותר מעניין מיהם או מכל מי שהיה לה, אבל עדיין אני חושש שזה לא נכון וזה מנע ממני כבר הרבה פעמיים לפעול...
    לפעמיים אני חושב שאולי אני לא נראה מספיק טוב למרות שהיו כמה פעמיים שבנות התחילו איתי , ושהלכתי ברחוב עם חבר ומישהי אמרה לי שאני חתיך, קרה כמה פעמיים.
    אולי זה בגלל שבתחילת גיל ההתבגרות נראיתי ממש על הפנים אז יש לי מין דה ג'ה וו...

נ.ב
    נניח אני ועוד מישהו שמים עין על מישהי , ואותו בחור נראה טוב מאוד , יותר גבוה ויותר שרירי ,ישר יש לי אינסטינקט של "בטח יהיה לו יותר סיכוי" , כנראה היא תעדיף אותו" וכד'...
    שלום.

אתה משעמם את עצמך. לכן האמונה הזו. ספר לי קצת - מה הולך אצלך בחיים כרגע? מה אתה עושה חוץ מללמוד?
    אם היית אדם מעניין, לא הייתה עולה לך בכלל האמונה הזו.
    לי אין ספק שאני לא אשעמם אותה למשל. יש לי כל כך הרבה דברים רצים בחיים, כל כך הרבה עיסוקים ותחומי עניין, איך אפשר להשתעמם?
    הפחד שלי הוא שאני לא אספיק לספר לה על הכל (סתם זה לא פחד אבל לצורך הקצנה.)

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אמונה מגבילה שקוראת לי זה שאם אני יפקשש אז הסט נשרף, וזה דווקא משהו שמגביל אותי יותר מאשר לקבל דחייה, במיוחד אם זה בתחום סגור כמו בית ספר וכדומה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

האמונה המגבילה שלי היא שכל הזמן אני חושב מה יגידו על מה שאני עושה.
    אמנם בזמן האחרון התחלתי לפתח אצלי את העניין, ולא לשים זיין, אבל עדיין אני חושב על זה שאם אני אתחיל עם בחורה, אז יש סיכוי שמישהו שאני מכיר יראו את זה או איכשהו ידע על זה, ואז ידברו על העניין, ובקיצור, אני כל הזמן חרד למה אנשים אחרים יגידו במקום לא לשים זיין.
    איך פותרים חרא שכזה? אני באמת שמנסה כמה שיותר לא לשים זין, בבצפר אני אומר מה שבא לי מתי שבא לי, עם החברים אני מרגיש יחסית דומיננטי וגם שם אני אומר את דעתי בלי לפחד בלי לפחד כלל, אבל כשזה מגיע לבחורה, האחד על אחד הזה- פה אני נתקע! אני תמיד חושב על אחר כך אם היא תדחה אותי, שהיא תספר לחברות שלה, שהיא תגיד "מי זה בכלל?" וכדומה, שאיכשהו זה יגיע למכרים שלי וכו

הפחד עצמו הוא לא מהבחורה, אלה ממה שיהיה אחר כך, שאנשים ידעו על איך התחלתי איתה ומה עשיתי.
    מאוד מקווה שהבתנם
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 24-02-2011 בשעה 15:53.

לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    שלום.

אתה משעמם את עצמך. לכן האמונה הזו. ספר לי קצת - מה הולך אצלך בחיים כרגע? מה אתה עושה חוץ מללמוד?
    אם היית אדם מעניין, לא הייתה עולה לך בכלל האמונה הזו.
    לי אין ספק שאני לא אשעמם אותה למשל. יש לי כל כך הרבה דברים רצים בחיים, כל כך הרבה עיסוקים ותחומי עניין, איך אפשר להשתעמם?
    הפחד שלי הוא שאני לא אספיק לספר לה על הכל (סתם זה לא פחד אבל לצורך הקצנה.)
    אוקי , קודם כל תודה על התגובה,
    אני די חולק איתך על זה שאני משעמם את עצמי...
    אני מתעסק במשחק כבר מעל ל - 4 שנים , יש לי בגרות דיאלוגים בעוד שבוע , אני מתעסק בגלישת גלים מעל לשנתיים ,
    טיפה בדייג מדי פעם במיוחד בקיץ , פה ושם משחק טניס , נרשמתי למכון כושר לא מזמן , ובזמן הפנוי משחק כדורגל וכדורסל עם חברים,
    או שניפגש עם חברים והולכים לעיר או משהו.
    אבל עדיין , יש לי את האמונה המגבילה שמישהו אחר יותר טוב ממני בגלל שהוא נראה יותר טוב וכאלה,
    ושאולי אני לא יוכל לאתגר את אותה בחורה או לרגש אותה מספיק , למרות שאני מאמין שאני כן יכול לעשות את זה...

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

אוקי , קודם כל תודה על התגובה,
    אני די חולק איתך על זה שאני משעמם את עצמי...
    אני מתעסק במשחק כבר מעל ל - 4 שנים , יש לי בגרות דיאלוגים בעוד שבוע , אני מתעסק בגלישת גלים מעל לשנתיים ,
    טיפה בדייג מדי פעם במיוחד בקיץ , פה ושם משחק טניס , נרשמתי למכון כושר לא מזמן , ובזמן הפנוי משחק כדורגל וכדורסל עם חברים,
    או שניפגש עם חברים והולכים לעיר או משהו.
    אבל עדיין , יש לי את האמונה המגבילה שמישהו אחר יותר טוב ממני בגלל שהוא נראה יותר טוב וכאלה,
    ושאולי אני לא יוכל לאתגר את אותה בחורה או לרגש אותה מספיק , למרות שאני מאמין שאני כן יכול לעשות את זה...
    חחחחחחחחחח אפילו לא שמת לב, אבל שברנו לך אמונה מגבילה. יפה. התרגיל עבד.

בקשר לזה שהם נראים טובים, אתה כנראה ממש מכוער...אתה צודק הם נראים יותר טוב :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האמונה המגבילה שלי היא כשאני למשל הולך בבית ספר, ואז אני רואה כוסית על מהשכבה שמסתובבת עם ילדים מ יב' ..
    אני חושב שהיא נותנת לי IOI [ במבטים וכאלה ], אז אני אומר לעצמי - עזובבב מה עכשיו נראה לך היא תסתובב איתך ?
    מי אתה שתילך עם הכוסית הזאת בכלל ?!

יש עוד כמה אני חושב אבל לא חשוב

לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחח אפילו לא שמת לב, אבל שברנו לך אמונה מגבילה. יפה. התרגיל עבד.

בקשר לזה שהם נראים טובים, אתה כנראה ממש מכוער...אתה צודק הם נראים יותר טוב :]
    חחחחחחחחחח... אתה יודע מה , לא הם לא נראים יותר טוב , למען האמת אני נראה הרבה יותר טוב מרובם.. ;]
    אבל עדיין יש לי את ההרגשה הזאת שנניח לאקסים שלה יש יותר מה להציע , יותר מעניינים וכו'
    תמיד אני מחפש את הסיבות למה היא תעדיף אותם ולא אותי ולמרות שאני תמיד מנסה לחשוב כמו אלפא , ולהגיד לעצמי שאני הפרס,
    המחשבה הזאת תמיד תעבור לי בראש...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

במילה אחת ? גובה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

חחחחחחחחחח... אתה יודע מה , לא הם לא נראים יותר טוב , למען האמת אני נראה הרבה יותר טוב מרובם.. ;]
    אבל עדיין יש לי את ההרגשה הזאת שנניח לאקסים שלה יש יותר מה להציע , יותר מעניינים וכו'
    תמיד אני מחפש את הסיבות למה היא תעדיף אותם ולא אותי ולמרות שאני תמיד מנסה לחשוב כמו אלפא , ולהגיד לעצמי שאני הפרס,
    המחשבה הזאת תמיד תעבור לי בראש...
    אוקי אז אני יסגור לך את הנושא,כל התגובה השנייה שלך שרשמת שאתה חולק על דעתו של XANX,זו הדרך שלך לעבור את האמונה המגבילה הזו.אתה בשטח,אתה חושב על האקסים שלה(=\),תגיד לעצמך אבל אני גולש ופה ושם וזה וקקה קי וקקה בים באום בום ויש לי זין גדול,וצא לשטח.(לא חובה זין גדול,אבל למה לא)

אני מנסה לחשוב על אמונה מגבילה שיש לי,ואני פשוט לא מוצא,במיוחד מהסיבה שה-דבר ה-בעיתי שלי הוא שאני חתיכת עצלן.
    אני אפילו לא מביא לעצמי תירוצים למה אני לא יוצא לשטח חחח.אבל אני יקח את זה בתור תרגיל,חמישי יש מסיבה,אני יפתח\ינסה לפתוח ונראה מה מפריע לי,נשתמע מחר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש לי אמונה מגבילה שאומרת שכמה שהבחורה יותר כוסית אני צריך להשקיע יותר בשביל לגרום לה להימשך אליי.
    מהסיבה הזאת,למשל כשיש 3SET עם HB9 ועוד HB 6 וHB7 ,לפעמים אני ישים את ה HB7 כמטרה שלי ולא את ה HB9.

אני דווקא כן הייתי בחיי עם כמה HB9-10 ,אבל זה היה רק בגלל שכשהתחלתי איתן הן היו לבד\הסתובבו עם UG שלא יכלו בכלל להיות מטרה מבחינתי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect