Xanax מצאת לך זמן להתנזר מאוננות חחח דווקא עכשיו כשיש שיפוצים? יש לך כוח נפשי משהו מטורף חח (במיוחד אחרי שמישהי עם חזה גדול מציעה לך משהו נחמד חח גם אם היא 6)
Xanax מצאת לך זמן להתנזר מאוננות חחח דווקא עכשיו כשיש שיפוצים? יש לך כוח נפשי משהו מטורף חח (במיוחד אחרי שמישהי עם חזה גדול מציעה לך משהו נחמד חח גם אם היא 6)
|
|
תמיד יש רגע מתאים,יצאתי..אוהב HB8 חח
נעדכן כשנחזור..אחלה שישי התחיל טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי BuddahBar; 25-02-2011 בשעה 16:57.
צודק בקשר לרגע המתאים אבל פה העניין שנפלת בדיוק על הרגע הלא מתאים חח אבל בקטנה אם אתה מתמודד אז סבבה, ותיזהר מקטינות כי חלקן הגדול בתולות(שלא תיפול עליהן שוב חח).
חשוב לציין - PICKUPHOME.COM בהובלת XANAX, אינו תומך בבעילת קטינות. בביטוי "נתחכך בקטינות", קטינות משמע - 18+.![]()
אוקי המצב קשה:
הHB 8 שהלכתי לפגוש,התנשקנו והתמזמנו ממש בקטנה,לא היה לי לאן להוביל את זה,וגם הזמן לא היה לטובתי ועכשיו:
סופר חרמן
מישי הוציאה קונדום והציעה לי להזדיין.
מישי די חמודה תאמת.
לא זרמתי, העדפתי את הבקבוק. ואת הסטלה. ועוד דברים.
מסקנה - רוצים לזיין? אל תשתו. אל תתמסטלו. סארג'ים פור...בלאט בעצם לא
למרות שזה יותר כיף. סטלה לנצח!
לסיפור היציאה מהארון המלא של טיילר, הכנסו לבלוג שלי : pickuphome.com
![]()
מצטער אחי אני פשוט לא נמשך אליך...אולי זה האווטאר...
איפה אתה היום שפיץ?
חבר'ה - לצאת לצאת לצאת. אל תשבו לי בבית...שישי בערב. לתעל את האנרגיות מהפרוייקט הקטן שלנו פה, לסארג'ים.
נח אחרי הסטלה של אתמול.
פרשתי לגמרי מיציאות של שישי אלא אם כן מישי מזמינה אותי לבתים ריקים וחוינה בסגנון הזה. כלומר - מתי שיש לי איפה לישון ולא אצטרך לחפש דרכים מקוריות לחזור הביתה...
זה סוחט כסף, זה מעצבן, זה מעפן, זה תקוע...קיצר שונא שבתות. שונא דוסים. שונא שאין תחבורה ציבורית.
החיים שלי בזבל.
UNTILL יום חמישי... D: