קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

"המרדף".

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ברירת מחדל "המרדף".

בתור בחורה לא הייתה פעם אחת שלא שמעתי את העצות הנדושות "תגרמי לו לרדוף אחרייך" "תשחקי אותה קשה להשגה" וכו'.
    אז יש לי שאלה, אתם באמת אוהבים את המרדף?
    אני לא מדברת כאן על מרדף שגורם לכם להיראות חסרי כבוד ופתטיים גמורים.
    הכוונה נגיד הבחורה שאתם נמשכים אליה אומרת "לא" אז אתם תמשיכו לחזר אחריה ולנסות להשיג אותה למרות שהיא אמרה "לא" או שתפרשו בזה הרגע? מה הגבול שלכם בנוגע לסירובים?
    ועוד שאלה:
    הייתם מגדירים גבר מתמיד בתור הגבר החזק, הכובש או להפך זה שקולט ש"לא" אחד מספיק וממשיך לבחורה הבאה?
    נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 26-02-2011 בשעה 02:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

אני יסביר לך את מזה מהכיוון של מה שאמרת
    שמת לב שאת אומרת שיש עצות של לפעמים להגיד לא וכאלה.אז את רואה שזה סתם משחק,שזה סתם מילה שאתן אומרות בהתחלה.
    אבל אתן תשברו,תבואי ותגידי יש לי חבר,אני יגיד פחח יש לי איזה 700,יעברו את זה בקלות והשיחה תזרום,ובתחלס,אתן מבינות ומראות עניין ישר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בזמן המשחק המקדים
    היא - "דיי אני לא רוצה".
    אני - עוצר.

בזמן הפלירטוט
    היא - "אתה לעולם לא תשיג אותי".
    אני - מאיץ ומחזר אחריה עוד יותר!

הכל תלוי כיצד היא אומרת את הלא, מתי, באיזו סיטואציה, באיזה טון, עם אילו כוונות.. לא ניתן לתת לנושא החיזור גבול מוסכם.
    מעבר לזה, חלק אומרים וגם הוכיחו שבדיוק כמו אצל החיות, גם לנו בנושא החיזור הבחורה חייבת לומר כמה פעמים "לא" לפני שתשיג אותה, זהו חלק בלתי נפרד מהחיזור עצמו אם לא החלק המגרה ביותר! חלק יומרו שזה מה שהופך את התקשורת ביניכם ל"חיזור".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 09:20.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    בתור בחורה לא הייתה פעם אחת שלא שמעתי את העצות הנדושות "תגרמי לו לרדוף אחרייך" "תשחקי אותה קשה להשגה" וכו'.
    אז יש לי שאלה, אתם באמת אוהבים את המרדף?
    אני לא מדברת כאן על מרדף שגורם לכם להיראות חסרי כבוד ופתטיים גמורים.
    הכוונה נגיד הבחורה שאתם נמשכים אליה אומרת "לא" אז אתם תמשיכו לחזר אחריה ולנסות להשיג אותה למרות שהיא אמרה "לא" או שתפרשו בזה הרגע? מה הגבול שלכם בנוגע לסירובים?
    ועוד שאלה:
    הייתם מגדירים גבר מתמיד בתור הגבר החזק, הכובש או להפך זה שקולט ש"לא" אחד מספיק וממשיך לבחורה הבאה?
    I LOVE IT! בחורה שנותנת לי מהר מדי לא תראה אותי יותר..... ;]
    תופעה פסיכולוגית דיי ידועה - אנחנו תמיד רוצים להשיג מה שאין לנו אפשרות להשיג.

XAN-

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תלוי מתי הלא מגיע.
    אבל יש משפט שאני אוהב:
    "The thrill is in the chase, never in the capture"
    "הריגוש הוא במרדף, אף פעם לא אחרי הכיבוש"

ואפילו הוא הולך למשפט מחץ שלי
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 26-02-2011 בשעה 09:21.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    תלוי מתי הלא מגיע.
    אבל יש משפט שאני אוהב:
    "The thrill is in the chase, never in the capture"
    "הריגוש הוא במרדף, אף פעם לא אחרי הכיבוש"

ואפילו הוא הולך למשפט מחץ שלי
    כ"כ נכון!

בקשר לקשה להשגה: אני אוהב אתגר, וכל בחורה שלא מאתגרת אותי - נמאס לי ממנה מהר מאוד. אבל אני אוהב את זה כל עוד זה באמת פלירטי.
    ברגע שזה יותר מדיי, וזה מרגיש כאילו הבחורה באמת לא נמשכת בעליל, אז הכי נוח להמשיך הלאה. יש הרבה דגים בים. אני בטוח שאת גם מרגישה את ההרגשה הזאת - שמישהו מאתגר יותר מדיי ואת פשוט מחליטה להמשיך הלאה.
    ?What have you been up to lately

שונא לקבל לא, שונא ת'משחקים האלה, אם את בת 17 אולי זה נכון, אבל כשתהיי בת 20 הגברים כבר לא יאהבו את המשחקים או שאת מעוניינת או שלא, ברור שלגרום לו להתגעגע זה טוב אבל לעשות את זה במינון נכון, אם תגרמי לו לרדוף אחרייך ותעשי את זה בצורה לא נכונה זה סתם יגרום לו להתעצבן ולוותר. יש כאלה שיוותרו ישר אחרי הלא הראשון, אני אישית אם הבנאדם חשוב לי באמת מנסה עוד פעם , אם אני רואה שאני יוזם יותר מפעמיים והבחורה לא רוצה אני מבין את הרמז. אבל תעשי טובה אל תקשיבי לחברות שלך , לא יודע איך הגברים פה אני שונא ת'משחקים האלה, את מעוניינת , הוא מעוניינת אודרוב, לחכות שהוא יעשה ת'מהלך , תני לו אור ירוק עם כמה IOI'S ואם הוא לא מבין את הרמז ואת ממש בעניין זה לא בושה לעשות את הצעד.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שונא לקבל לא, שונא ת'משחקים האלה, אם את בת 17 אולי זה נכון, אבל כשתהיי בת 20 הגברים כבר לא יאהבו את המשחקים או שאת מעוניינת או שלא, ברור שלגרום לו להתגעגע זה טוב אבל לעשות את זה במינון נכון, אם תגרמי לו לרדוף אחרייך ותעשי את זה בצורה לא נכונה זה סתם יגרום לו להתעצבן ולוותר. יש כאלה שיוותרו ישר אחרי הלא הראשון, אני אישית אם הבנאדם חשוב לי באמת מנסה עוד פעם , אם אני רואה שאני יוזם יותר מפעמיים והבחורה לא רוצה אני מבין את הרמז. אבל תעשי טובה אל תקשיבי לחברות שלך , לא יודע איך הגברים פה אני שונא ת'משחקים האלה, את מעוניינת , הוא מעוניינת אודרוב, לחכות שהוא יעשה ת'מהלך , תני לו אור ירוק עם כמה IOI'S ואם הוא לא מבין את הרמז ואת ממש בעניין זה לא בושה לעשות את הצעד.
    צודק בכל מילה ותנו לי להרחיב:
    • אני שונא לעבוד, אם אתה בן 20 כנראה שתואהב את זה אבל כשתהיה פנסיונר בן 65 לא תואהב את זה.
    • אני שונא ללמוד, אם אתה בן 6 והרגע עלית לכיתה א' כנראה שתואהב את זה אבל בגיל 16 תאמין לי שלא תואהב.
    • אני שונא להתחיל עם בנות, אם אתה בן 25 שמחפש חתונה כנראה שתואהב את זה אבל כשתהיה נשוי אתה לא תואהב את המשחק הזה.
    • אני לא אוהב להתאמץ, כשתצליח אולי תואהב את זה ותומר שזה משתלם אבל כשתתאמץ לשווא תאמין לי שלא תואהב את זה.

בקיצור, הפיסקה שלך היא אחד הבתים בהמנון של העצלנים!
    ברור שלא תואהב "לא", מי אוהב להתמודד ולהתאמץ? מי אוהב שמפריעים לו? כמעט אף אחד!
    הבודדים שכן אוהבים את זה, מוכנים להתמודד עם זה ואפילו משתמשים בזה נקראים - "מצליחנים".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 12:59.

מה הקשר? אתה רוצה אותך, היא רוצה אותך, למה לעשות את החיים קשים? זה חוץ מגעגועים ומחשבות לא יוצא מזה כלום וא םאתה באמת בעניין שלה אז אתה תתגעגע אליה גם בלי המשחקים המטופשים האלה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מה הקשר? אתה רוצה אותך, היא רוצה אותך, למה לעשות את החיים קשים? זה חוץ מגעגועים ומחשבות לא יוצא מזה כלום וא םאתה באמת בעניין שלה אז אתה תתגעגע אליה גם בלי המשחקים המטופשים האלה.
    אם אני רוצה כסף והכסף רוצה אותי, למה לעשות חיים קשים ולהתחיל לעבוד או לפתוח בקריירה? שישלמו לי בלי לעבוד!
    אם המטרה שלך זה להיות בריא והמטרה של הגוף שלך זה להיות בריא, למה המציאו את הרופא? מיותר..
    אם בשלב כלשהו היא רוצה ילדים ואתה רוצה ילדים, למה להכיר, להיכנס לקשר, להתחתן, לעשות סקס, להמתין 9 חודשים, ללכת לבית החולים, להחזיק אצבעות ולשמוע צעקות בזמן שהייתם יכולים לעבוד בגן הילדים או ללכת לגן שעשועים ולשמוח עם המון ילדים!

בשביל מה? למה לעשות את החיים קשים?

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם אני רוצה כסף והכסף רוצה אותי, למה לעשות חיים קשים ולהתחיל לעבוד או לפתוח בקריירה? שישלמו לי בלי לעבוד!
    אם המטרה שלך זה להיות בריא והמטרה של הגוף שלך זה להיות בריא, למה המציאו את הרופא? מיותר..
    אם בשלב כלשהו היא רוצה ילדים ואתה רוצה ילדים, למה להכיר, להיכנס לקשר, להתחתן, לעשות סקס, להמתין 9 חודשים, ללכת לבית החולים, להחזיק אצבעות ולשמוע צעקות בזמן שהייתם יכולים לעבוד בגן הילדים או ללכת לגן שעשועים ולשמוח עם המון ילדים!

בשביל מה? למה לעשות את החיים קשים?
    בהתחלה הסכמתי עם אנונימי , אבל יש בזה משהו...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

זה לא עניין של לאהוב את המרדף או לא.
    זה עניין של להכניס קצת פלפל לעיניין.
    אם אני אלך למועדון ואתחיל לדבר עם מישהי והיא תתנהג כמו גבר ממוצע שברגע שמישהי מתחילה איתו הוא רק זורם בלי בלמים,מזמן הייתי פותח שיחה בנשיקה צרפתית ומכניס יד לתחתונים של בחורות בלי להסס.
    אבל מה יקרה אחר כך ? ימאס לי מאותה בחורה מהר מאוד ואני ימשיך הלאה.

כשאת מנסה לשחק אותה קשה להשגה ,את גורמת לגבר לחשוב עלייך יותר,גורמת לו טיפה להסס לגבייך,לשקול צעדים...מה שגורם לו להעריך אותך יותר ובכל מעלה את המשיכה שלו אלייך.
    רק תעשי לכל הגברים טובה,תעשי את זה במינון נורמאלי ! לא חסרות בנות שזרמו איתי ואז ניסו לשחק אותן קשות להשגה יותר מידי (סינונים,יותר מידי "לא" וכ'ו ...אגב זה נטו לשחק אותה קשה להשגה ולא בעיה במשיכה,כי פגשתי את אותן בנות בפעמים אחרות ודיברתי איתן כשהיה להן חבר והן אמרו שהן ניסו לגרום לי לרדוף אחריהן....טיפשות,הן היו יכולות להיות איתי.) אז תעשי את זה במינון נכון,אם את רואה שהגבר מתחיל להתקשר אלייך יותר,מנסה ליזום יותר...תתעלמי פעם או פעמיים,תתני איזה תירוץ של "יש לי X אני לא יכולה לבוא" ואז בפעם השניה או השלישית,תסכימי (במידה ואת כן נמשכת אליו).

בקשר לשאלה השניה,מבחינתינו,הגבר המתמיד הוא כמובן הגבר החזק אופי,שבסופו של דבר כובש הרבה יותר בחורות ושווה יותר להיות איתו.
    התמדה זה חלק גדול מהתכונות של גבר אלפא (גבר שאשכרה שווה משהו ולא סתם מישהו ממוצע כמו כל השאר).

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אחרי מספיק בנות שעשו לי חיים קשים עם ה"לא" (בעיקר אקסית שכל פעם שבאתי אליה קיבלתי "לא" עד ששכבנו בכל פעם), ה"לא" לא מייחס לי פאקינג חשיבות.

אחרי שתתמודדו עם מספיק התנגדויות, לא יהיה לשיט טסטים והתנגדויות כל משמעות בשבילכם.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

יש הבדל בין משחקים של קרוב רחוק ופלרטוטים לבין "לא".. לנשים בארץ יש אגו מנופח מדי והם אומרות "לא" כאילו שהם מתכוונות לזה

הכוונה היא לא לתת את עצמך בקלות וגם לא להתנגד לכל נסיון, הכוונה בין משחק, בגלל זה זה נקרא GAME זה משחק בין 2 אנשים, צריך שתהיה האווריה של IT'S ON שאולי קצ יהיה לא ברור אם זה כן זורם או לא, זה פלרטוט טוב

בחורה שסתם מתנגד יותר מדי זה לא מעניין, מישהו שלא מראה סימני התענינות בכלל לא מעוניינות..
    NEXT

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

זה אולי נראה כמו דקויות אבל "תגרמי לו לרדוף אחרייך" "תשחקי אותה קשה להשגה" זה לא להגיד "לא".
    להגיד "לא" בלי שום סיבה יגרום לכולם לעצור וישאיר אותך מתוסכלת.

לאומת זאת, יש את תאוריית החתול והחוט:
    תנו לחתול חוט, הוא ישחק קצת וישתעמם.
    תתלו את החוט קצת מעבר לגובה שהוא מגיע ותראו אותו ממשיך להתאמץ לתפוס אותו.

אם את תתמסרי לבחור מהר מדי, הוא ישתעמם.
    תני לו אתגר, תציבי לו תנאים, תני לו להתאמץ בשבילך... אבל הוא צריך לראות שאת נמצאת שם ושלא שללת אותו לגמרי.
    בסופו של דבר, כולנו חתולים
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect