העולם ישתנה המון מאז 1910 .
איך לדעתם יראה העולם במאה 22 ?
דיון מהנה ..
|
|
התמונה הזאת:
אומרת הכל.
נערך לאחרונה על ידי GazieL; 26-02-2011 בשעה 17:46.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
מעניין מה אמרו ב - 1910 איך יראה העולם..
והאם הוא באמת נראה ככה
אני לא חושב שצריך לחשוב על העתיד
אלא להתעסק איתו![]()
כבר בשנות ה60 וה70 חשבו שהעולם יראה ככה ב1995, אבל זה יקח עוד המון זמן.
המאה ה22 זה לא רחוק, זה כולה שנת 2100.
אולי בשנת 2020 יהיה מכוניות מעופפות ...
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי
דווקא אני לא מאמין במה שהתמונה ובקונספירציות למניהם בנושא. בשנות ה80 הישראלים פתחו את התא פוטו וולטארי להפקת חשמל, דאז היה ניסוי של זה באחד המקומות הדרומיים של הארץ, ולאט לאט רואים פתרונות נוספים שלא יתחלפו עם המוצר הקיים! לדוגמא, מכוניות בנזין, תמיד היו ומכוניות חשמל? גם בשנות ה70 היו כמה מודלים אבל זה פשוט לא תפס.כנראה שעדיין האמריקאים מעדיפים מכוניות עתירות סמק"ים ונסיעה נינוחה בשיוט (ועם היום הם מעדיפים כן?!).
אולי בעוד 200 שנה יקרה כאן משהו באמת חריג ושונה מהיום. בינתיים העולם "עסוק" בנזק הסביבתי שהמהפיכה התעשיתית עשתה דאז.
מקווה עם שיא הטכנולוגיה
נערך לאחרונה על ידי bugZbuNny; 26-02-2011 בשעה 18:40.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
או ככה
![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
לדעתי הוא לא יהיה קיים יותר
ספוילר:
שנה הבאה סוף העולם מה אתם כבר חושבים קדימה.......חחח סתם XDD
לדעתי יהיו מכוניות מעופפות והטכנולוגיה תתקדם בהרבה.
מצד אחד אני בעד ומצד שני אני לא בעד.
אני לא בעד שהעולם ימשיך להתקדם (אלא אם כן זה יהיה לטובה), כי ככל שהוא מתקדם אנחנו הורסים אותו יותר, הדור יותר אלים, יותר זיהום אוויר ולכלוך ברחובות עד שתצא יום אחד מהבית ותראה שמיים שחורים ולא, זה לא יהיה עננים של חורף אלא זיהום.
אבל הקטע שאני כן בעד שאם הוא יתקדם אז סוף סוף אנחנו נתעלה על עצמינו ונכנך טוב יותר, ונבנה דברים אשר לא מזהמים את האוויר ונמצא פתרונות לכך, ושנקפיד יותר על ניקיון הרחובות או בקיצור, איכות הסביבה.
ממש שנות ה50, "עוד שהיה אפשר לראות את ההשתקפות שלך מהמדרכה".