היי
אחרי שפתחתי יצרתי עניין והתעניינתי איך אני גורם לבחורה לחשוב סקס סקס סקס?
היי
אחרי שפתחתי יצרתי עניין והתעניינתי איך אני גורם לבחורה לחשוב סקס סקס סקס?
|
|
היי,
כשאני מתחיל משפט פתיחה (לא משנה איזה) יש לי מצב שאני ממש נתקע ולא יכול להגיד משהו שימשיך , יזרים את השיחה.
למה זה קורה ואיך לתקן את זה?
תודה.
השאלה הזו חזרה המון פעמים לכן גם כתבתי את המאמר איך להיות גבר מעניין .
קרא אותו, לאחר מכן שאל שאלה יותר ספיציפית, השאלה שלך כללית מדי.
ואם אתה לא מצליח לכוון אותה למקום ספיציפי יותר, הכי פשוט ,צא , פתח סט, תראה איפה אתה נתקע, ותחזור לספר לי. אני אעזור לך בכיף, אבל לירות לכל הכיוונים יבזבז לי זמן ולך אנרגיה.
בהצלחה,
XAN
ל ענית לי על השאלה בעמוד 8..
שלום ,
הבעיה שלי פשוטה לכאורה אבל מאוד מסובכת בשבילי ... אני לא בנאדם של c&f , זה לא שאני לא עושה צחוקים מידי פעם אבל זה מגיע למצב שהשיחות איתי ממש יבשות . יש זרימה בשיחה אבל מרגישים ביאוס ויובש כזה תוך כדי שיחה, אין לי את ה"דיבור הפלרטטני" הזה אם אתה מבין למה אני מתכוון .
איך אני משלב בתוך הגיים שלי c&f ?
עריכה :
במקרה עיינתי באתר שלך ,
דוגמא מדיווח 4 שלך , אני הייתי מגיב בצורה שונה לגמרי :
ואגב , אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל כשמעבירים עמודים באתר שלך זה עושה errorקוד:היא ספרה שהיא מאיזה קיבוץ בצפון וצחקתי עליה ככה : " אהה אני מכיר את נטועים (המצאתי תשם מי זוכר איפה המקום הזה בכלל) ! " היא:"באמת????" אני:"כן ! הייתי שם עם המשפחה שלי פעם…הובלנו עדר של עזים וסידרנו חציר בערמות…"
נערך לאחרונה על ידי player1; 28-02-2011 בשעה 16:01.
אם יש לי בעיה בתקשורת עם אנשים , לא יודע ליצור שיחה - וגם עם בנות מהכיתה אני לא מסוגל לדבר .. הפתרון שלי זה סארג'ים ? כי לא נראה לי :X
תודה שאתה עוזר פה לכולם ועונה על כל השאלות.
נגיד וכבר בודדתי את המטרה, איך אני ממשיך את השיחה?
אני מתכוון לנושא, על מה לדבר, להתחיל ישר באיזה רוטינה, בקיצור, איך להמשיך.
תודה ולילה טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי יוסי65; 28-02-2011 בשעה 21:06.
^שלי^
בנאדם מעניין תמיד כדאי להיות, אבל לא בשביל לדבר שעות על גבי שעות.
צריך פשוט להפסיק להיות בתוך הראש של עצמך ולהתחיל להיות במה שקורה עכשיו.
פשוט תפסיק לחשוב את כל המחשבות שרצות לך בראש ורק תסתכל (בפירוש המידי של להסתכל... עם העיניים...) מה קורה מבחוץ, תתחיל לשמוע (גם בפירוש המידי של המילה) ותחבר את כל זה למה שהיא גם אומרת. לא סתם בחורות מחפשות מישהו ש"יקשיב להן", זה בדיוק זה.
אגב xanax, התיבה שלך מלאה.
לפעמים פתאום יוצאת מאיזו פינה בחורה שאני רוצה לגרום לה להימשך אליי או משהו כזה.איך אני גורם לה?
אני צריך איזו "רוטינת פגישה מקרית" או משהו כזה..
נערך לאחרונה על ידי natiman; 11-04-2011 בשעה 17:52.