אחרי ההכרזה על צירופו של האקסו ג'ים דאגן להיכל התהילה השנה, צצו שמועות על עוד לפחות 3 שמות פוטנציאלים: עבדולה הקצב (דה בוצ'ר, בשבילכם), בולט בוב ארמסטרונג וטאמי לין סיץ', הלא היא סאני. מבין כולם, סאני היא הכי קרובה להיכנס. היא לא הייתה המנג'רית הנשית הראשונה או המתאבקת הראשונה, אבל יש מצב שהיא הייתה הדיווה הראשונה. עבדולה אולי ייכנס רק שנה הבאה, כי הוא מאוד פופלארי באיזור מיאמי.
מעריצי כריס ג'ריקו, היכונו להתאכזב. בראיון איתו לאחרונה הוא אמר שהוא לא מתכוון לחזור ברסמלניה27. "יש הרבה חבר'ה אחרים שחוזרים השנה. רוק, טריפל אייץ', אנדרטייקר. אני רוצה שהחזרה שלי תהיה בלעדית, שכל תשומת הלב תהיה עליי", אמר ג'ריקו.
The Chaperone, סרטו של טריפל אייץ', אמור להיות מופץ בDVD בתחילת מרץ. ליתר דיוק, הוא יוצע למכירה בלעדית ברשת וול-מרט החל מהשמיני למרץ, זאת לאחר כשלון בקופות הקולנוע. תנחשו מה זה אומר? זה סמוך למועד רסלמניה, לא?
אליפויות זוגות משתנות ?!
היריבים למניה 27 סינה ומיז נהיו אלופי הזוגות החדשים אתמול בראו,שניצחו את הקור.
אחרי הקרב,וויד בארט אמר שקור יקבלו את הרימאץ' שלהם עכשיו והGM אישר זאת.
סלייטר וגבריאל לקחו את האליפויות אחרי שמיז עזר להם לנצח.
הWWE קידמו את הסטוריליין בין ג'רי לולר למייקל קול בראו אתמול.
לולר אתגר את קול לקרב במניה 27 .
הוסקוא ג'ים דאגן נקבע לשני שהולך לHOF 2011.
האנדרטייקר עשה את חזרתו בראו אתמול.
החזרות הגדולות של ה21.2.11
HHH עשה את חזרתו גם אתמול,קטע את כניסתו של טייקר.
טריפל H וטייקר באו פנים לפנים בזירה,לפני שהביטו בשלט של רסלמניה.
טייקר צחק על HHH ושם את הכובע.
טייקר חזר ועשה לHHH את הסימן של היד על הגרון.טריפל H עשה לו את התנועה של DX.והלכו לפרסומות.
ג'ים דאגן הגיב בטוויטר שלו על הHOF:
"עשיתי את זה חברים!!WWE HOF אני בא!הוהוהווהוהו!USA!USA!"
ג'ון סינה ורנדי אורטון ניצחו את המיז ואת סי אם פאנק בקרב חושך שג'רי לולר החליף בסוף את מייקל קול כשופט אורח.
WWE שיחררו את הDVD של ביג שואו.
סמאקדאון של היום לקח מקום בסקרמנטו קליפורניה.
היה אדג',ביג שואו ומיסטירו VS דל ריו,וויד בארט,איזיקיאל ג'קסון,ג'סטין גבריאל והיט' סלייטר בהנדיקפ.
קודי רודס גם יגיד את הדבר שהוא רצה להגיד בקשר למניה.
WWE אמרו שאנדרטייקר יחזור לסמאקדאון,עושה את זה שיכול להיות שHHH יהיה שם.
שיהיה עוד אני אעדכן.
ג'ואי סטיילס פרסם ראיון עם כריסטיאן:
מה עשית באוקלנד?
הייתי בדרך לפִיזְיוֹתֶרַפְּיָה בפלורידה ובמקרה הלכתי בכביש המערבי המהיר.
בחיים שלי אני לא יכלתי להסתובב והדבר הבא שאני יודע,זה שאני הייתי באוקלנד איפה שהEC היה.איזה צירוף מקרים!
כיצד התאוששת מקרע בשריר החזה שנגרם על ידי אלברטו דל ריו?
אני לא הולך לשקר,זה היה הדבר הקשה ביותר בקריירה שלי.היו ימים שחשבתי שאני לא הולך להתחרות שוב.אבל התגובה מהקהל,לא רק באוקלנד אבל כל הWWE יוניברס,הזכירה לי למה אני צריך לעבוד שוב קשה כדי לחזור בחזרה.ומי יודע?אם לא הייתי נפצע על ידי דל ריו אולי הייתי זוכה ברויאל ראמבל והייתי נלחם על אליפות העולם ברסלמניה.
מתי אתה תהיה כשיר מבחינה רפואית כדי להתחרות?
אין לי תאריך מדויק עדיין,אבל אני מקווה שזה יהיה בשבועות הקרובים.
אני לא מתכנן לפספס את רסלמניה.
מילים לאלברטו דל ריו?
נקמה...אבל אתה כבר יודע את זה,אלברטו (צחוק)
•קרב על אליפות הדיוות בין איב טורס ואחת מהבלות יכול לקחת מקום בסמאקדאון היום.
•כמו שנראה בראו האחרון,ג'ים דאגן יכנס עם שון מייקלס לHOF השנה.
השמות שנרמזים שיכולים להיות הם:
שון מייקלס וג'ים דאגן יהיו.
יכולים להיות:רואד וואריורס,הואק ואנימל,אבדולה הקצב,סאני,בולט בוב ארמסטרונג.
כמה חברים של ג'ים דאגן הגיבו על כניסה לHOF:
The Honky Tonk Man: איחולי לג'ים דאגן שהולך לתוך WWE HOF
The Fink : איחולי לחברי ג'ים דאגן על כניסתו לHOF הכיתה של 2011 !
ג'ון סינה והמיז עשו שיא אתמול בראו על ההחזקה הכי נמוכה(בזמן) על אליפות הטג טים.
הפופ הכי גדול אתמול בראו היה שטריפל H חזר,אפילו יותר גדול מהחזרה של טייקר.
הפופ השני הכי גדול היה שרנדי אורטון בא מהקהל לפאנק.
למרבה הצער,לא היה הרבה תגובה לכניסתו של ג'ים דאגן לHOF.
ואם כבר טריפס ורסלמניה, בהפסקת הפרסומות אתמול של RAW, לפני החזרה של טייקר ושל HHH, שודרה בקנדה פרסומת לרסלמניה שהסוף שלה היה... טריפל אייץ' וטייקר מסתכלים אחד על השני. אז לצופים בקנדה היה ספוילר על החזרה שלהם, עוד לפני שהם חזרו.
ואם כבר רסלמניה27, יש תכנון לקרב בין טריש סטראטוס וקלי קלי נגד מישל מק'קול וליילה. עוד לא בטוח שזה יקרה, זה רק בגדר שמועה.
יום נעים שיהיה ..
ודבר אחרון בקשר לרסלמניה - הרוק רשם בטוויטר שלו שהוא מתחיל לגדל שיער לקראת צילומים לסרט חדש, שיתחילו אחרי רסלמניה 27.
היה שלב שרצו לתת לג'רי לולר לנצח את מיז בצ'יימבר ולגרום לו להפסיד את התואר בRAW למחרת. בסופו של דבר זה ירד מהפרק, כי רוצים לנסות לתת למיז קצת אמינות.

ציטוט ההודעה
מר. גורילה