אז ככה
התחלתי ללמוד פיקאפ לפני חודשיים
קצת לפני החופש הגדול דיברתי עם מישהי (שהיא ממש נחמדה) שהיא חברה של מישהי שאהבתי (ואני עדיין אוהב) וביקשתי ממנה שתעזור לי איתה והיא הסכימה
היא גם עזרה לי בטיול היא ניסתה לגרום לנו לדבר ביחד אבל הייתי ביישן מדי ולא זרמתי
בחופש הגדול עוד פעם שאלתי משהו אני חושב או שאולי לא אני כבר לא זוכר ומתישהו איזה שבועיים לפני סוף החופש היא שלחה לי הודעה מה קורה ואחרי 2 דקות היא כתבה "טוב אני צריכה ללכת נדבר כבר ביי" או משהו כזה (דיברנו על מכתב ששלחתי לה בפייסבוק אני חושב אני כבר לא זוכר ממש) ואז הסתכלתי בפרופיל שלה והיא כתבה בסטטוס שהילדה שאני רוצה אותה היא אצלה עכשיו!
אז יש מצב שהיא זו שהתחילה את השיחה והיא הסתכלה בהודעות של החברה שלה ובגלל שהיה כתוב שם שאני רוצה אותה היא התחילה את השיחה כי היא רוצה אותי? (IOI)
אחרי איזה שבועיים כמה ימים לפני סוף החופש סופסוף היא לי אומץ לשלוח הודעה (לא היה לי רק קיוויתי שהיא לא תהיה בבית שאני שולח תהודעה) ואז זה היה ככה בהתחלה: (אחרי זה זה לא חשוב השאלה היא על ההתחלה)
אני: מה קורה?
היא: בסדר, מה איתך?
עכשיו היא אחרי 2 שניות עוד לא הספקתי לענות היא שאלה איזה כיתה אני (עלינו לכיתה י' אז שינו כיתות)
היא: איזה כיתה אתה?
זה IOI? (תתייחסו גם למה שכתבתי שהיא כתבה שהיא הייתה אצל חברה שלי אולי זה קשור)
היו איזה כמה שיחות אחרי זה אבל הן היו משעממות לא זרמתי בכלל ולא היו מעניינות וכבר לא היה לי אומץ כי לא רציתי להרוס (לא היה לי אומץ אחרי איזה פעמיים שבבית ספר היא אמרה לי שלום ונלחצתי ולא אמרתי כלום)
עכשיו אני רוצה לנסות עוד פעם להתחיל איתה אבל בבית ספר וזה אחרי 5 חודשים שלא דיברתי איתה
וגם עכשיו יש לי יותר ביטחון עצמי...
אם זה היה IOI בחופש הגדול אז יהיה לי קל להחזיר אותו (כאילו שהיא עוד פעם תתעניין בי) (אם עדיין היה אז נירלי היא הייתה מתאמצת יותר להשיג אותי)?