Lord Belial
-
מידע מקיף קצר על הלהקה:
לורד בליעל, היא הינה להקת בלאק מטאל שוודית שנוסדה בשנת 1992, הלהקה נורא מצליחה בתחום הבלאק מטאל שאפשר לדעת עליו עוד למי שמעוניין בויקיפדיה.
הלהקה לרוב ידועה כלפי חובבי הסגנון, הליריקה של הלהקה בשירים שלה מספרת על "מוות", על "רשע", ועל "אפלה".ולפי השירים שלהם ללא ספק גם על דברים שטניים.
כמו שהבנתי הלהקה הופיעה אך ורק במדינות אירופאית, ולכן מן הסתם היא גם בין הפופולאריות בתחום הבלאק מטאל באירופה.
הלהקה הוציאה 15 אלבומים כולל הדמוים שלהם ואלבומים לא רישמיים.
חברי להקה:
תומס באקלין - הוא הסולן של הלהקה וגם גיטריסט.
ניקלאס אנדרסון - הוא הגיטרסיט של הלהקה.
אנדרס באקלין - הוא הבסיסט של הלהקה.
מיק באקלין - הוא המתופף של הלהקה.
(אינני מודע על איזה קשר משפחתי לבין המתופף, הבסיסט והסולן לאלה ששואלים בגלל שיש להם אותו שם משפחה).
דעה אישית:
לכל מי ששומע בלאק מטאל, או אפילו כל מי שחדש בנושא הזה אני נורא ממליץ על הלהקה הזאת, בין הטובה והפופלארית שאני מכיר בתחום הזה, נורא מומלצת ולא רק עלי, אלא על אלפי מעריצים מכל העולם! ללהקה הזאת לפי דעתי יש איכות בביצועים שלה, בשירה שלה, ומי שמתחבר לסוגי הליריקה כמו שציינתי למעלה מאוד יהנה מלקרוא על מה כל שיר מדובר(במיוחד אם הוא מתעמק בשדים לדוגמא שלרוב הם מדברים של על לילית), וכמובן למי שאוהב גם ביצועים נורא מפחידים, עמוקים ומותחים מוזמן עד מאוד לשמוע מספר שירים שלהם ואולי אפילו להוריד אלבומים.
שירים:
כמה שירים מאלבומים שונים שנורא אהובים עליי:
1.
,"The Seal of Belial" השיר הזה הגיע מהאלבום
שיצא בשנת 2004 למעוניינים להוריד.
2.
עוד אחד מאותו אלבום.
3.
,"Angelgrinder" השיר הזה הגיע מהאלבום
שיצא בשנת 2002 למעוניינים להוריד.
4.
,"The Black Curse" וזה שיר מהאלבום האחרון שלהם למי שמעוניין להוריד
שיצא בשנת 2008.
.
זהו עד כאן.
זה סיקור ראשון שלי, אני גם לא בטוח אם עשיתי אותו נכון או כמו שצריך אבל תיהיו עדינים.

.
ציטוט ההודעה