נכתב במקור על ידי
snopkin
אני אוהב אותך !
כל כך הרבה בחורים שואלים פה שאלות טיפשיות "בר רפאלי נגעה לי במרפק,זה IOI ? " , "איך מתמודדים עם LMR ? אגב אני לא יצאתי עדיין לסארג' " ועוד הרבה יותר גרועים,כמעט אבדה לי התקווה מההתפתחות של הפורום הזה כבר,ואז אתה באת.
אני אתן לך תשובה קצת יותר מורחבת מהרגיל.
אתה שם לב שאתה מתנהג כמו ידיד,אבל מוסיף פה ושם פלרטוטים,שזה נהדר,אבל כשאתה לא עושה את זה בצורה מתמדת,הבחורה קולטת את הפלרטוטים האלו כבדיחה קטנה וזהו.
בשביל להיות מיני עם בחורה,אתה צריך ליצור מתח מיני כבר מההתחלה.
כבר מהמילה הראשונה,לגעת בה,כבר מההתחלה לשלוח כל מיני תגובות מיניות שהיא תנסה לפרש בראש שלה ולהבין אם היית עכשיו מיני או לא,היא תחשוב על זה יותר מהערה מינית רגילה ובגלל זה היא תחשוב עליך כיותר מידי.
יש עוד הרבה דרכים ליצור מתח מיני,כמו שאמרו פה,לשתוק,כמובן שבשילוב של שמירה על קשר עין עם הבחורה.
תחשוב על סקס אינטימי ועל אינטימיות בצורה כללית...איזה תחושה עוברת לך ? שאנשים מדברים מהר נורא ,או ההפך,שכל גירוי נמשך נצח,הכול הרבה יותר איטי,ואין כמעט דיבורים ? אני בטוח שהתחושה השניה היא הנכונה.
בגלל זה אתה צריך גם להתנהג ככה ביום יום ,הבחורה תעשה כבר בראש שלה את ה 1+1 .
יש עוד הרבה שיטות קטנות ליצירת מתח מיני,אבל עם הזמן גיליתי שהכי טוב זה פשוט לדמיין את הבחורה שוכבת איתך,נוגעת בך,וממש מפתה אותך...ואז לפתוח עיניים ולגשת לדבר איתה.
אתה תתנהג כאילו כבר יש לכם מתח מיני ואתה תשדר לה את זה ,אם זה בהבעות שלך,בתנועות הכי קטנות שלך,בטון דיבור שלך.
הבחורה תישאב למציאות שלך ותגיב בהתאם.