קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-05-2011, 19:22
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 24-07-2008, 15:20
  3. Motkot-הדרך הנכונה
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:50
  4. נכנסתי בסיסמא הנכונה וזה לא נכנס
    על ידי dor tnt! בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

הדרך הנכונה לקדם עניינים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל הדרך הנכונה לקדם עניינים

חבר'ה ,
    טיפ טיפה ארוך אבל בבקשה תקראו , העזרה שלכם שווה הרבה בשבילי...

הבעייה שלי היא כזאת
    הייתי בנאדם שלא מדבר הרבה , לא היו לי חברים שלא לדבר על ידידות
    לא היו לי חיי חברה , לא יצאתי מהבית ...
    לא היו לי חיים.

השתניתי.
    בשנה-שנתיים האחרונות עברתי באמת שינוי מקצה לקצה ,
    נחשפתי לפורום , קראתי , שאלתי , יצאתי וניסיתי.
    סגרתי מספרים , הרחבתי מעגלים חברתיים.

בתקופה האחרונה , התחלתי לדבר עם הבנות הכי יפות בשכבה.
    באמת שזה לא היה כזה קשה , ואני מדבר איתן חופשי על כל דבר.
    אין לי בעיה של פחד גישה , אין לי בעיה של לדבר.
    אין לי בעיה להצחיק.
    לא נעול על אף אחת יותר.

באמת שהיו המון בעיות שפתרתי אחרי יציאות לשטח , אחרי משוב עצמי , אחרי קריאה כאן בפורום ויציאה לשטח שוב לנסות ולהתנסות !

הבעיה שלי היא שעם כל הבחורות שהתקרבתי אליהן עד היום המקסימום שהצלחתי להגיע זה שהן יהיו ידידות טובות שלי.
    לא הצלחתי להפוך אף אחת מהן ליזיזה/חברה.
    לא הגעתי למצב של נשיקה/מזמוזים.

אני עדיין לא יודע איך לקדם עניינים.

המשכתי להרחיב מעגלים חברתיים ובשבוע האחרון התקרבתי מאוד לבחורות הכי יפות בשכבה.
    כאלו שרוב החברים שלי מסתכלים עליהן מהצד ואומרים 'וואי מה הייתי עושה לה'
    אבל בתכלס? אין להם אומץ לגשת ולדבר.

אני בן 18 עוד מעט וכבר נמאס לי מהשטויות.
    לא מפחד מאף אחת ומשום דבר.
    אני לא אומר את זה סתם. אני אומר את זה כי אני באמת צריך עזרה לשבור את המחסום הזה , המחסום האחרון של איך לקדם עניינים ?
    כמו שכבר אמרתי אין לי בעיה לדבר עם בחורות על כל דבר.
    לספר להן על דברים שקרו לי.
    לדבר איתן על דברים יומ-יומיים.
    לפלרטט פה ושם ולשלוח הערות מיניות.
    אבל משם ועד להגיע למגע שוטף , עד למצב שאני מחרמן אותה , עד למצב של נשיקה (ולא כזו שאני יוזם ומפיל עליה משומקום) - כזו שהיא דו-צדדית , שבאה אחרי שבאמת חירמנתי את הבחורה....

תודה מראש אנשים יקרים , הפורום הזה באמת בנה אותי מאפס
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 02-03-2011 בשעה 15:05.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור,
    אני רוצה לברך אותך על הגיעתך לנקודה שבה כולם בדרך כלל נעצרים, ולוקח להם המון זמן לעבור.

האמת, גם אני חשבתי על הנקודה הזו המון, ואיך אפשר לעבור את זה. כי הרי, קראתי על מתח מיני, וקראתי על דברים אחרים, ועל קידום עיניינים, אבל לא הצלחתי להביא את זה ליישום. אבל, הבנתי דבר מאד פשוט - לא צריך לעשות יותר מידי בשביל הנשיקה, למה? זו כולה נשיקה, ולא יותר מזה - התחלתי לחשוב על זה בצורה שונה - וזה עושה את הטוויסט.

כן, זה נראה כמו קפיצה גדולה בשבילך, לעבור מהבחור שהיא מדברת איתו, לבחור שהיא מתנשקת איתו, אבל זה לא ככה בשבילה. תשנה טיפה את דפוס המחשבה, ותבין שזו רק נשיקה, ושזה בעצם משחק מאד מיני, ופיזי - כל הפיקאפ הוא כזה. אז מה שאתה ציך לעשות זה קודם כל להבין שהנשיקה היא רק משהו קטן, וצעד בדרך.
    אחרי זה, כל מה שאתה צריך לעשות, זה להסתכל על הבחורה בצורה אחרת, כשאתה רוצה לנשק אותה, ופשוט תישען קדימה, תסתכל לה בעיניים וזהו. אם היא מסובבת את הראש, זה לא דחיה! זה סימן שהיא רוצה את הנשיקה ומהססת. מה שאני עושה כשהיא מסובבת את הראש, אני תופס לה את הסנטר ומזיז לה את הראש בחזרה אליי, ומנשק - כי היא רוצה את זה.

אם היא לא תרצה לנשק אותך, היא תגיד לך - ואתה רק צריך להיות חכם סוציאלית, ולא להתבייש במה שאתה רוצה.

קח את הנשיקה בתור צעד קטן, ותראה שתוכל לעשות את זה. אני מאמין בך.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

מתח מיני... צודק אחי , קלעת בול
    זה מה שחסר

בקשר ל"לא לתפוס מזה כל כך הרבה" , אני מסכים איתך לגמרי..
    אבל עוד לא התנשקתי... זאת חלק מהבעיה... יש לי חור בהשכלה

אני לא מתבייש במה שאני רוצה , באמת שלא..
    אבל משהו עדיין חוסם אותי..
    אני יודע שאין הרבה מה לעשות , יש אנשים שנעצרים עוד בשלב של לגשת ולדבר , ובתכלס , אין הרבה מה להגיד חוץ מ"אל תתפוס מזה יותר ממה שזה" , "זה לא באמת כזה נורא"
    זה משהו שכנראה ישתנה אצלי עם הזמן רק אחרי שאני אשבור את המחסום הזה , אאזור אומץ ואעשה צעד..

כמו שכבר אמרתי , לפני כמה שבועות , ניסיתי.. עם ידידה טובה שלי.. אבל היא לא רצתה.. זה קצת הוריד לי מהבטחון לנסות את זה שוב , אבל השתדלתי באמת שזה לא יפריע לי מבחינה חברתית ובאמתת שפרחתי חברתית בתקופה הזאת

קראתי את התגובה שלך ואני מעריך כל מילה שרשמת !
    אני עוד אקרא אותה ואחזור עליה כמה פעמים , בהחלט ששינית משהו בתפיסה שלי.

בכל מקרה , אולי תוכל לעזור לי עוד קצת.. איך אני יוצר מתח מיני?
    אולי כמה דוגמאות? (אני לא בנאדם שדוגל ברוטינות ! ממש לא ! אבל כמה דוגמאות כדי להבין את הרעיון , לתפוס ת'רעיון)
    בכל זאת... פעם ראשונה....

אוהב אותך בנאדם
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 28-02-2011 בשעה 18:23.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

אני שמח שאהבת את מה שכתבתי,
    כתבתי את זה מתוך רצון לעזור.

אני גם ממש לא אוהב רוטינות, ואני גם לא כל כך חושב שיש רוטינות למתח מיני, אבל אני אגלה לך עכשיו את הסוד הכי שמור של עולם הפיקאפ, ואתה הולך לפעור את הפה בתדהמה.
    כדי ליצור מתח מיני אתה צריך לשתוק.

מה?!

כן.
    כשאתה מול בחורה, ומסתכל לה לתוך העיניים, ולא אומר כלום, אתה בעצם יוצר מתח מיני. מוזר אה? אבל אתה יכול להרגיש מתח כזה באוויר, וזה יוצר מתח מיני. כל מה שאתה צריך לעשות כדי לא לשבור אותו זה רק לעשות את הכל בצורה איטית יותר. תתקרב אליה לאט, ותעשה את הכל באיטיות, כי כל תנועה מהירה, או שבירת קשר עין, או דיבור יישבור את המתח המיני - וזה בדיוק מה שהיא הולכת לעשות, כי לפעמים היא לא תרגיש בנוח עם המתח המיני הזה.
    אז כל מה שנשאר לעשות זה להשען קדימה ולתת לה נשיקה על השפתיים.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

יש איזה משהו מוזר בגברים בכלל, שהרבה פעמים פשוט לא שימים לב שבחורות יוצרות להם "פתחים" לקדם ענינים, אם היא באמת חרמנית היא כנראה יוצרת לך מליון ואחד אופציות להיות איתה לבד, ומליון ואחד רמזים של "בוא נצא"או "בוא תעשה אותי". דרך לשפר את האחוזים ל"פתחים" האלו היא להביא אותה למקומות שבהם מבחינה סוציאלית זה בסדר, מסיבות זה טוב, פאבים או פשוט באחד מהמקרים שתהיו לבד להגיע למקום רומנטי או אוירה ש"דורשת נשיקה", חוף היום פארקים , תחלס כל מקום (חוף ים תמיד טוב למרות שעכשיו קר), היופי שהיא תתן לך את החלונות ואתה צריך רק לקפוץ לתוכם, כלומר אשכרה לעשות משהו

צא איתה ותחפש את ה"חלונות הקטנים האלה שהיא בטוח תתן לך, שבו ביחד, דברו על משהו, חיבוק פה שטות קטנה פה, צחוקים ענינים ואז.. חיבוק ו-הופ-.. הפרצופים שלכם ממש קרובים אחד לשני ו-הופ- ,מה זה? אתם מתחרמנים, וכל זה קרה כל כך בטבעיות ובטוח שלא באשמתכם
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 28-02-2011 בשעה 19:04.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אני אוהב אותך !
    כל כך הרבה בחורים שואלים פה שאלות טיפשיות "בר רפאלי נגעה לי במרפק,זה IOI ? " , "איך מתמודדים עם LMR ? אגב אני לא יצאתי עדיין לסארג' " ועוד הרבה יותר גרועים,כמעט אבדה לי התקווה מההתפתחות של הפורום הזה כבר,ואז אתה באת.

אני אתן לך תשובה קצת יותר מורחבת מהרגיל.
    אתה שם לב שאתה מתנהג כמו ידיד,אבל מוסיף פה ושם פלרטוטים,שזה נהדר,אבל כשאתה לא עושה את זה בצורה מתמדת,הבחורה קולטת את הפלרטוטים האלו כבדיחה קטנה וזהו.

בשביל להיות מיני עם בחורה,אתה צריך ליצור מתח מיני כבר מההתחלה.
    כבר מהמילה הראשונה,לגעת בה,כבר מההתחלה לשלוח כל מיני תגובות מיניות שהיא תנסה לפרש בראש שלה ולהבין אם היית עכשיו מיני או לא,היא תחשוב על זה יותר מהערה מינית רגילה ובגלל זה היא תחשוב עליך כיותר מידי.

יש עוד הרבה דרכים ליצור מתח מיני,כמו שאמרו פה,לשתוק,כמובן שבשילוב של שמירה על קשר עין עם הבחורה.
    תחשוב על סקס אינטימי ועל אינטימיות בצורה כללית...איזה תחושה עוברת לך ? שאנשים מדברים מהר נורא ,או ההפך,שכל גירוי נמשך נצח,הכול הרבה יותר איטי,ואין כמעט דיבורים ? אני בטוח שהתחושה השניה היא הנכונה.
    בגלל זה אתה צריך גם להתנהג ככה ביום יום ,הבחורה תעשה כבר בראש שלה את ה 1+1 .

יש עוד הרבה שיטות קטנות ליצירת מתח מיני,אבל עם הזמן גיליתי שהכי טוב זה פשוט לדמיין את הבחורה שוכבת איתך,נוגעת בך,וממש מפתה אותך...ואז לפתוח עיניים ולגשת לדבר איתה.
    אתה תתנהג כאילו כבר יש לכם מתח מיני ואתה תשדר לה את זה ,אם זה בהבעות שלך,בתנועות הכי קטנות שלך,בטון דיבור שלך.
    הבחורה תישאב למציאות שלך ותגיב בהתאם.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

קודם כל יפה מאוד שאתה מנסה , ולא עומד מהצד כמו חברים שלך ומזיל ריר P:
    רוטינות באמת לא יפתרו לך את הבעיה.

מתח מיני , זאת התשובה.
    מתח מיני נבנה קודם כל בראש. (כמו כל דבר דרך אגב)
    אחרי שתכנס למוד הנכון , הכל הופך למשחק ילדים.

לאן אתה מצפה להגיע עם הבחורה הזאת?
    רוצה אותה כחברה? יזיזה?
    לנשק ? לזיין ?

קח 2-3 דקות לחשוב על זה לעומק..
    איפה אתה נמצא איתה היום ולאן אתה רוצה להגיע.

עכשיו דמיין את זה קורה.
    דמיין את עצמך ניגש אליה ומנשק אותה.
    דמיין את שניכם כחברים.
    דמיין איך יראה הקשר ביניכם , איך היית רוצה שזה יראה ?
    אתה בא אליה , אומר בוקר טוב , מחבק , מנשק , מדברים קצת.. על מה מדברים?
    מה היא אומרת? מה אתה אומר?
    תשמע את זה קורה.

אני חוזר שוב ושוב על העניין הפסיכולוגי ו'הכל בראש' וכאלה.. כי אני באמת מאמין שהשינוי מתחיל בראש , בתפיסה שלך..
    הפעולות והמעשים שתעשה , ה'פלרטטנות' , המגע , הדיבור האיטי - כל אלו תוצאה של שינוי שעשית בראש שלך.

תתחיל מזה.
    דמיין את עצמך מדבר איתה לאט.
    נוגע בה.
    איפה ? איך? איך היא מגיבה? איך אתה מגיב?

ברגע שתעשה את זה , זה כבר לא יהיה לך כל כך מוזר באמת לעשות את זה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 28-02-2011 בשעה 20:06.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

DINS8 חחח תשבע שזה אתה!

מי שלא שם לב, לדין כנראה יש שתי משתמשים או משהו והמשתמש שפתח את האשכול זו הוא. WTF

חח מה עכשיו ערכת את ההודעה שלך? כאילו אתה עונה לעצמך? חחח גדול

לנושא, אחי אתה מפעיל קינו? אם לא אז תתחיל
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 28-02-2011 בשעה 20:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    אני שמח שאהבת את מה שכתבתי,
    כתבתי את זה מתוך רצון לעזור.

אני גם ממש לא אוהב רוטינות, ואני גם לא כל כך חושב שיש רוטינות למתח מיני, אבל אני אגלה לך עכשיו את הסוד הכי שמור של עולם הפיקאפ, ואתה הולך לפעור את הפה בתדהמה.
    כדי ליצור מתח מיני אתה צריך לשתוק.

מה?!

כן.
    כשאתה מול בחורה, ומסתכל לה לתוך העיניים, ולא אומר כלום, אתה בעצם יוצר מתח מיני. מוזר אה? אבל אתה יכול להרגיש מתח כזה באוויר, וזה יוצר מתח מיני. כל מה שאתה צריך לעשות כדי לא לשבור אותו זה רק לעשות את הכל בצורה איטית יותר. תתקרב אליה לאט, ותעשה את הכל באיטיות, כי כל תנועה מהירה, או שבירת קשר עין, או דיבור יישבור את המתח המיני - וזה בדיוק מה שהיא הולכת לעשות, כי לפעמים היא לא תרגיש בנוח עם המתח המיני הזה.
    אז כל מה שנשאר לעשות זה להשען קדימה ולתת לה נשיקה על השפתיים.
    תודה ענקית אחי !
    מבטיח לנסות
    ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    יש איזה משהו מוזר בגברים בכלל, שהרבה פעמים פשוט לא שימים לב שבחורות יוצרות להם "פתחים" לקדם ענינים, אם היא באמת חרמנית היא כנראה יוצרת לך מליון ואחד אופציות להיות איתה לבד, ומליון ואחד רמזים של "בוא נצא"או "בוא תעשה אותי". דרך לשפר את האחוזים ל"פתחים" האלו היא להביא אותה למקומות שבהם מבחינה סוציאלית זה בסדר, מסיבות זה טוב, פאבים או פשוט באחד מהמקרים שתהיו לבד להגיע למקום רומנטי או אוירה ש"דורשת נשיקה", חוף היום פארקים , תחלס כל מקום (חוף ים תמיד טוב למרות שעכשיו קר), היופי שהיא תתן לך את החלונות ואתה צריך רק לקפוץ לתוכם, כלומר אשכרה לעשות משהו

צא איתה ותחפש את ה"חלונות הקטנים האלה שהיא בטוח תתן לך, שבו ביחד, דברו על משהו, חיבוק פה שטות קטנה פה, צחוקים ענינים ואז.. חיבוק ו-הופ-.. הפרצופים שלכם ממש קרובים אחד לשני ו-הופ- ,מה זה? אתם מתחרמנים, וכל זה קרה כל כך בטבעיות ובטוח שלא באשמתכם
    קיבלתי , תודה רבה
    האמת שלא מזמן יצאנו עם חברים ונפגשנו ממש במקרה , חיבקתי אותה ודיברנו קצת...
    "היי , למה לא אמרת לי שאת באה ?! הייתי בא איתך "
    "למה אתה לא אמרת ?..."
    הדבר הכי טוב שיצא לי זה 'צודקת...' /=
    בסדר בקטנה לאט לאט...
    יכולתי בקלות לסגור מספר עם משהו בסגנון "חשבתי להתקשר... אבל לא היה לי את המספר.. לא נורא , עכשיו יהיה "
    אבל אני לא מתעכב על קטנות. היה היה.
    מה שחשוב זה מה יהיה

אני אגיד לך מה הבעיה איתהה
    היא פליירית...
    זאת לא בעיה האמת , זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בה !
    מהשכבה , אף אחד כמעט לא מדבר איתה !
    אבל היא בקשר מצויין עם השכבה מתחתנו. כולם חמים לה על התחת
    היא מפלרטטת עם כולם , ומחזירה בשאלה על כל שאלה ...
    דיי אני נשמע מאוהבב אני חייב להפסיק עם זההה חח

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אני אוהב אותך !
    כל כך הרבה בחורים שואלים פה שאלות טיפשיות "בר רפאלי נגעה לי במרפק,זה IOI ? " , "איך מתמודדים עם LMR ? אגב אני לא יצאתי עדיין לסארג' " ועוד הרבה יותר גרועים,כמעט אבדה לי התקווה מההתפתחות של הפורום הזה כבר,ואז אתה באת.

אני אתן לך תשובה קצת יותר מורחבת מהרגיל.
    אתה שם לב שאתה מתנהג כמו ידיד,אבל מוסיף פה ושם פלרטוטים,שזה נהדר,אבל כשאתה לא עושה את זה בצורה מתמדת,הבחורה קולטת את הפלרטוטים האלו כבדיחה קטנה וזהו.

בשביל להיות מיני עם בחורה,אתה צריך ליצור מתח מיני כבר מההתחלה.
    כבר מהמילה הראשונה,לגעת בה,כבר מההתחלה לשלוח כל מיני תגובות מיניות שהיא תנסה לפרש בראש שלה ולהבין אם היית עכשיו מיני או לא,היא תחשוב על זה יותר מהערה מינית רגילה ובגלל זה היא תחשוב עליך כיותר מידי.

יש עוד הרבה דרכים ליצור מתח מיני,כמו שאמרו פה,לשתוק,כמובן שבשילוב של שמירה על קשר עין עם הבחורה.
    תחשוב על סקס אינטימי ועל אינטימיות בצורה כללית...איזה תחושה עוברת לך ? שאנשים מדברים מהר נורא ,או ההפך,שכל גירוי נמשך נצח,הכול הרבה יותר איטי,ואין כמעט דיבורים ? אני בטוח שהתחושה השניה היא הנכונה.
    בגלל זה אתה צריך גם להתנהג ככה ביום יום ,הבחורה תעשה כבר בראש שלה את ה 1+1 .

יש עוד הרבה שיטות קטנות ליצירת מתח מיני,אבל עם הזמן גיליתי שהכי טוב זה פשוט לדמיין את הבחורה שוכבת איתך,נוגעת בך,וממש מפתה אותך...ואז לפתוח עיניים ולגשת לדבר איתה.
    אתה תתנהג כאילו כבר יש לכם מתח מיני ואתה תשדר לה את זה ,אם זה בהבעות שלך,בתנועות הכי קטנות שלך,בטון דיבור שלך.
    הבחורה תישאב למציאות שלך ותגיב בהתאם.
    תודה רבה על התגובה המושקעת והמפורטת , באמת שאני מעריך את זה !
    אתם כל כך צודקים , צריך להיות יותר מיני ולהתחיל לקדם עניינים... /=
    החלק של לדמיין אותה שוכבת איתי ואז לגשת אליה נשמע מאוד מעניין...
    מבטיח לנסות גם את זה

תודה רבה חבר'ה , אתם אנשים זהב !
    אם יש לכם עוד הצעות או הערות להוסיף , אני אשמח
    שיהיה לכל אחד ואחד מכם שבוע נפלא !

השאלה שלך נשמעת טריוויאלית מאוד אבל באמת שהמידע פה עזר לי וגרם לי לחשוב על זה בצורה אחרת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    dudu
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחלה תגובות...

עוד משהו שצריך להרחיב, זה להגביר את הקינו, כדי שתגיע למצב של הנשיקה זה יהיה כזה מוזר.

מההתחלה תביא לה חיבוק, תן נגיעות קטנות , אפילו סתם מכות בצחוק... ברגע שהיא תתרגל (וגם אתה) לזה שאתה נוגע בה, בנוסף אם אתה משדר מתח מיני, הנשיקה צריכה לבוא בכיף.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

סוף סוף אני רואה כאן בנאדם קצת יותר "מתקדם" שלא תקוע על פחד גישה ורוטינות וסארג'ים ועוד חוינה לא נחוצה...

אחלה שינוי, מכיר את המצב שהיה לך לפני זה...אתה מסתכל אחורה ולא מבין מה מי ומו.

קודם כל, תמשיך להרחיב מעגלים חברתיים, גם מחוץ לעיר שלך. זה דבר מועיל אחושרמוטה+ככה מביאים בנות בקלות לתוך החיים שלך בלי לעשות סארג'ים מייגעים.
    והקטע היפה שאם אתה יודע לעשות את זה טוב אתה יכול להגיע כמעט לכל אחת+הבנות לא נגמרות..רק לבחור ולסגור.

בכל מקרה, אני מכיר תבעיה. היה אותה לחבר הכי טוב שלי שהוא גם הווינג שלי. כיום הוא יכול לנשק כל אחת ונוגע חופשי (למשל - מישי נוגעת לו בתחת הוא נוגע לה בחזרה, מישי נוגעת לו בחזה הוא נוגע לה בחזרה...שיטה שלי חח)

יש לי אחלה של דרכים להעיף את הפחד הזה ועוד פחדים שיש לך אבל זה חתיכת תהליך.

אם אתה באמת רציני ומוכן להתאבד על זה, תפנה אלי לפרטי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי bobbybrown צפיה בהודעה
    אחלה תגובות...

עוד משהו שצריך להרחיב, זה להגביר את הקינו, כדי שתגיע למצב של הנשיקה זה יהיה כזה מוזר.

מההתחלה תביא לה חיבוק, תן נגיעות קטנות , אפילו סתם מכות בצחוק... ברגע שהיא תתרגל (וגם אתה) לזה שאתה נוגע בה, בנוסף אם אתה משדר מתח מיני, הנשיקה צריכה לבוא בכיף.
    אני מסכים איתך , אני יודע שצריך להתחיל מגע , אבל חוץ מחיבוקים בבוקר , אני לא יודע איך להגיע לזה..

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    סוף סוף אני רואה כאן בנאדם קצת יותר "מתקדם" שלא תקוע על פחד גישה ורוטינות וסארג'ים ועוד חוינה לא נחוצה...

אחלה שינוי, מכיר את המצב שהיה לך לפני זה...אתה מסתכל אחורה ולא מבין מה מי ומו.

קודם כל, תמשיך להרחיב מעגלים חברתיים, גם מחוץ לעיר שלך. זה דבר מועיל אחושרמוטה+ככה מביאים בנות בקלות לתוך החיים שלך בלי לעשות סארג'ים מייגעים.
    והקטע היפה שאם אתה יודע לעשות את זה טוב אתה יכול להגיע כמעט לכל אחת+הבנות לא נגמרות..רק לבחור ולסגור.

בכל מקרה, אני מכיר תבעיה. היה אותה לחבר הכי טוב שלי שהוא גם הווינג שלי. כיום הוא יכול לנשק כל אחת ונוגע חופשי (למשל - מישי נוגעת לו בתחת הוא נוגע לה בחזרה, מישי נוגעת לו בחזה הוא נוגע לה בחזרה...שיטה שלי חח)

יש לי אחלה של דרכים להעיף את הפחד הזה ועוד פחדים שיש לך אבל זה חתיכת תהליך.

אם אתה באמת רציני ומוכן להתאבד על זה, תפנה אלי לפרטי.
    מוכן ללכת עם זה עד הסוף !
    אני מוכן לעשות הכל בשביל לשבור את המחסום הזה של לקדם עניינים !
    שלחתי לך הודעה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,611 | הודעות: 8,200,204 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect