|
|
שימו לב כולם.
כדאי לנצל את ההורדות כל עוד הן עובדות.
תשאלו חברים , אנשים שאתם מכירים אם הם צריכים.
כי אחר כך יהיה קשה מאוד למצוא את זה.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
כל כך הרבה קישקושים בהודעה אחת כבר הרבה זמן לא ראיתי...
לא עובד על מערכת 64 ביט??? לא תומך,??? טובבבבבב מה שתגיד.
אני עובד איתה כבר שלוש שנים, על מערכת 64 ביט, עוד בתקופת בויינדוס ויסטה.
ראיתי שהעתקתה את הסיקור שלך מהאתר אחר... תן קרדיט לפחות.
חוץ מזה אף פעם לא נתקלתי בבעיות תאימות בוינדוס 7 ....
קח תמונה להמחשה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי tommy112; 01-03-2011 בשעה 00:46.
זה עושה לי הודעת שגיאה.. שזה לא מצליח לקלוט את הנתונים או שאין התאמות למה שביקשתי (גם אם סתם רשמתי בשם "עדן" או משהו כזה....
תודה רבה אחי !
אולי מפני שאתה משתמש בתוכנה חדשה יותר, חשבת על זה?
אגרון נוצרה בשנת 1998 ומאז מעדכנים אותה.
ההדלפה שהייתה בשנת 2006 היא של התוכנה המעודכנת לשנת 2006.
בתוכנה שצילמת מופיע הלוגו Gov (ממשלה) שלא היה אז , וגם הסמל של שישים שנה לישראל שלא היה אז.
מה שאומר שהתוכנה שלך יותר חדשה, כלומר נוצרה בתיכנות מודרני יותר שמתאים למערכות 32 ביט , וכמו כן ל-64 ביט (בגלל שהיא תומכת בגרסא הקודמת - 32 ביט) אין למערכות הפעלה 64 ביט של מיקרוסופט תמיכה ב-16 ביט משום שהם מנסים להוציא אותה מהעולם ולהתקדם הלאה. כמו ש-64 תומכת אחור ב-32 , 32 תומכת אחורה ב-16 ולכן היא מריצה את אגרון 2006.
אז לפני שאתה קורא למה שאני אומר "אוסף שטויות" תבדוק על מה אתה מבסס את מה שאתה אומר.
אני אשמח אם תשתף אותנו בתוכנה שנמצאת ברשותך אם תרצה. (אני אשמח מאוד)
בקשר לסיקור , כן.. זה מהאתר הסברה על אגרון , והוא מנוסח טוב אז למה לכתוב משהו אחר? אתה חושב שמי שמפרסם ווינדוס 7 מסקר את התוכנה בעצמו? אולי כן, אבל עד כמה אפשר להיות כבר יצירתי בשביל שמה שאתה כותב יחדש משהו.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
"האוסף של שטויות "שלך נובע מדבר אחד בלבד. גם בגירסה של האגרון שאתה פירסמתה. ניתן לעבוד במערכות מבוססות 64 ביט. יש רק צורך בהתקנת דרייבר אחר. אתה רוצה שאני יעלה תמונה???? רק תגיד.
אני התיחסתי בתגובה שלי לגירסה של האגרון שאתה פירסמת! התמונות שהעלתי זה שידרוג ותוספות לאגרון שאני ביצעתי לפני שנתיים. כאשר גם הוספתי עוד מאגר מידע שהגיע לידי. בעיקרון מדובר כמעט באותה גירסה שלך.
"ההדלפה" בשנת 2006 הייתה רק של קובץ מאגר הניתונים ולא של התוכנה. התוכנה במקור היא תוכנה של ניהול תלמידים בבבית ספר (אם אני זוכר נכון גם קוראים לה תלימידון), שהלבישו עליה את קובץ מאגר הניתונם. וכך נוצר בעצם מה שאתה קורא לו תוכנת אגרון.
קצת שיעורי בית בנושא היו עוזרים לך להראות קצת יותר מקצועי.
חשוב להיצמד לעובדות!
אני לא מנסה להטיח ביקורת עליך. רק רוצה שתתקן את הסיקור שלך , כי אגרון פועל גם על מערכות מבוססות 64 ביט , יש רק צורך להתקין את הדריבר הנכון. data access objects
אני חושב שכולם צריכים לראות את תגובתי, ולכן לא הגיב בפרטי.
הורדת הדרייבר:
http://rapidshare.com/files/15327844...0-dao-mdac.exe
נערך לאחרונה על ידי tommy112; 02-03-2011 בשעה 01:53.