|
|
תהנה גבר
הייתי שם לפני שנתיים אחלה ארץ..
נערך לאחרונה על ידי Display; 01-03-2011 בשעה 16:23.
זה כמו צ'יוואווה.... אני אישית שונא כלבים קטנים. יש לי כבר הרבה שנים כלבים, ואני מת על זאבים... הכי חכמים, הכי נאמנים, והכי חברים
תהנה בכל מקרה.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 01-03-2011 בשעה 16:23.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני לא מבין על מה הוויכוח על הכלבים שהוא רוצה לקנות
יש כאלה שיש להם את רוח התרימה ורוח ההצלה ורואים שליחות בלאמץ כלב מצער בעלי חיים או ממכלאה כזאת או אחרת ...
ויש את אלה שלא מתפשרים, אפשר להגיד מפונקים אבל סבבה ...
שרוצים כלב חדש דנדש "מהניילון" שהם כבר מאולפים והם כבר מחוסנים והכל טוב איתם ואין להם שום בעיות של "כלבי אשפתות"
בוא תדונו על קניה של כלבים בבעלי חיים,
הבנאדם מספר על הטיסה לרוסיה ..
קונה כלב קטן וחמוד ? יאללה סבבה תהנה..![]()
לא מלכלכים? וואו מרגע לרגע אתה מוכיח עד כמה הIQ שלך נמוך.
אם זה כלב בגודל 15 סנטימטר (כאילו באמת יש כלב בגודל של כרטיס אשראי..) הוא יחרבן לך כל 15 דקות על הרצפה, הוא לא יפסיק לנבוח ובנוסף כלבים קטנים נתונים ללחץ והם נורא פחדנים אז תצפה שלכלב שלך ינשור הרבה שיער.
לך תקח כלב מהמכלאה, הכלבה שלי ממכלאה, והיא הדבר הכי ממושמע שיצא לי לראות.
למדתי אותה להבדיל בין ימין ושמאל, כשיש לה פיפי היא תעדיף להתפוצץ מאשר לעשות בבית, היא תבכה עד שתוציא אותך.
מה עדיף לך? כלב פיצי שימות עוד כמה שנים ב6,000 שקל שיעשה מה שבא לו כי בדרך כלל אי אפשר לחנך אותם כי "מרחמים עליהם" כי הם קטנים או כלב שישאר איתך גם 15 שנים, ויעשה כל מה שתגיד לו ויהיה החבר הכי טוב שלך?
ומה זה לא תופס הרבה מקום? למה אתה מביא כלב כי זה "מגניב" או כי אתה רוצה חבר לכל החיים? רוצה משהו קטן? למה לא לאמץ ממכלאה פינצ'ר, פקינז או משהו קטן אחר?
ואם לא הבנת,
"על כול כלב שאתה קונה אתה מוציא להורג כלב אחר"
כל כלב שמגיע למכלאה ולא מוצאים לו בית אחרי כמה זמן מרדימים אותו.
חחחח הוא יקנה כלב בן יומיים בגודל 10 סנטימטר, איזה מחונך?
הכלב יחרבן לו בכל סנטימטר אפשרי של הבית.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 01-03-2011 בשעה 16:42.
יאוו גם אני רוצהה לרוסייההה
תקנה לי שם צרובים 50 ב 10
ודרך אגב אתה לא יודע כמה סבל כלב "גזעי" עובר רק בשביל שיסחרו בו ..
מישהו יודע אם יש "צער בלי חיים" בנהריה ?
עשיתם לי חשק .
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 01-03-2011 בשעה 16:53.
אתה מזכיר לי את חבר שלי הדדפוק הזה קנה כלב בגודל של עכבר ב 7500 שקל..... באתי ללטף אותו וכמעט הרגתי אותו ....
אני אימצתי כלב סקסי לפני 4 שנים ולפני שנתיים היה לו מחלה ממש קשה (אנמיה) הוא היה כמעט מת, ואז לקחנו אותו לבית חולים (בבית בגן)
הוא היה שם מעל שבוע והסיכוי שלו לחיות היה 1:100 לפני מה שהרופאים אמרו... והוא ניצלעכשיו הוא על כדורים על בסיס יומי והוא כמו כל כלב
....למי שרוצה לדעת כל הטיפול הזה עלה מעל 10,000 ש"ח!