נכתב במקור על ידי Blaugrna' חחחחחח אתם אשכרה חושבי שזה אמיתי ? זה אמיתי . וחברים המשפחה שלה גזרה לה את השיער מספר פעמים אבל הוא צומח במהירות תוך 3-4 ימים שוב
נכתב במקור על ידי Aviv.E ילדה יפה בעליל . כמו שאתה סקסי בעליל?
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
בשביל זה יש לייזר לצמיתות ><
לייזר זה גם לא לצמיתות :\ איך בכלל צומח לה ככה השיער לעזאזל?!
נכתב במקור על ידי Michael. לייזר זה גם לא לצמיתות :\ איך בכלל צומח לה ככה השיער לעזאזל?! זאת מחלה נדירה, יש מעט אנשים כאלה בעולם.
נכתב במקור על ידי Shinx זאת מחלה נדירה, יש מעט אנשים כאלה בעולם. מה שמה? של המחלה
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 01-03-2011 בשעה 15:32.
נכתב במקור על ידי Michael. מה שמה? של המחלה היפרטריכוזיס
אפשר לעשות לייזר לתמיד אבל היא דפוקה שהיא לא עושה את זה
איכס WOW.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
איכס מגעילה
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w כמו שאתה סקסי בעליל? חחחח אתה רוצה להגיד לי שהיא לא עושה לך את זה ? [יש לה את הלוק של לאה מייזנר]
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 01-03-2011 בשעה 15:55.
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחח אתה רוצה להגיד לי שהיא לא עושה לך את זה ? אין תגובה.
נכתב במקור על ידי B1ackSn0w אין תגובה. נווו למה הגבת כל כך מהר.... תראה את העריכה !!!
העיקר אופי [=
נכתב במקור על ידי Aviv.E נווו למה הגבת כל כך מהר.... תראה את העריכה !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
חוקי הפורום