חחח כה זה כמו שזה נשמע, עשיתי עליה ניסוי, עכשיו צריך לתקן איכשהו..
אנחנו מתנשקים כבר איזה חודשיים~שלוש ככה אבל אנחנו לא חברים, סתם מין יזיזים כאלה או ידידים טובים, קיצר בשבועיים האחרונים ככה ממש התקרבנו והיא כל הזמן שוכבת עליי וכו'
בכל מקרה, עלה לי רעיון למשהו נחמד לעשות היום ראיתי אותה במשך שעה בערך(אימון שחייה, שעה לפניי האימון ועוד 10 דקות אחריי האימון), בשעה שלפניי האימון אנחנו בדרך כלל אונסים אחד את השני, אבל בגלל שבאימונים האחרונים ממש אנסנו אחד את השני אז כנראה שעכשיו היא רצתה קצת הפסקה או לגרום לי להתגעגע או משהו אז היא לא יזמה כלום בשעה שלפניי האימון, רמזה כמה פעמים אבל לא עשיתי כלום(בכוונה), בכל מקרה בסוןף האימון גם לא דיברנו יותר מידי, אז היא לקחה אותי לצד לדבר על משהו, אחריי שסיימנו לדבר על זה היא ניסתה לנשק אותי, זזתי אחורה, אמרה משהו בסגנון "נוו דיי" ואז ניסתה שוב עוד יותר, זזתי עוד יותר אחורה, אז היא אמרה משהו ואז אמרתי לה שיש לי חברה(לא באמת יש לי, זה הניסוי), היא אמרה כזה "טוב" בצורה סנובית ובאה ללכת אז תפסתי אותה ואמרתי לה "ככה את מוותרת עליי?" ואז היא אמרה "ככה אתה מוותר עליי?" אז עוד טיפה דיברנו ואז אמרתי לה "שוב את מוותרת עליי?" ואז אמרתי "לך היה חבר ליומיים(היה לה פעם חבר ליומיים XD בזמן שאנחנו היינו בערך באמצע משהו, 3 ימים אחריי שהתנשקתי איתה היה לה חבר כנראה כי לא יזמתי או משהו) אז גם לי מגיע חברה ליומיים: שלישי, רביעי ובחמישי זהו(בחמישי אני רואה אותה שוב באימון) "
זה הכל היה אמור להיות בצחוק והיא נראלי לקחה יותר מידי רציני
אחריי זה חבר שלי נסע איתה הבייתה והוא ראה אותה רצינית כזאת כל הדרך ולא כמו בדרך כלל והיא כתבה לחברה שלה אסמס "מחר אני צריכה דיבור איתך דחוף" משהו כזה..
חח קיצר עכשיו מה אני עושה, באמת שזה חשוב
מצד אחד אם אני אומר שזה היה בצחוק, היא תיעלב, מי אני שאני יעשה עליה ניסויים?
מצד שני אם אני יגיד לה שבאמת היה לי חברה זה כמו בגידה =\
מצב קשה XD
בבקשה עזרה

ציטוט ההודעה
"

" תיכנס איתה למצב רוח טוב, תצחקו שוב, והיא כבר תסלח ותשכח.
"