יש לי בעיה שאני עם חברים או סתם הולך עם ידידות אני יכול לגשת לכול אחת ולפתוח שיחה (כבר עשיתי את זה), לכול אחת.
לבד אין לי גם בעיה לגשת אבל פשוט אני ניהיה יותר יבש ושקט כזה ואני לא מבין למה כאילו אני מרגיש לא בנוח ...
יש לי בעיה שאני עם חברים או סתם הולך עם ידידות אני יכול לגשת לכול אחת ולפתוח שיחה (כבר עשיתי את זה), לכול אחת.
לבד אין לי גם בעיה לגשת אבל פשוט אני ניהיה יותר יבש ושקט כזה ואני לא מבין למה כאילו אני מרגיש לא בנוח ...
|
|
כי אין לך ביטחון עצמי, בגלל זה אתה מרגיש לא בנוח.
תתחיל עם בחורות ואתה תראה שאחרי קצת זמן אתה תרגיש בנוח.
יש לי הרגשה שאתה יוצא לבד, אתה יוצא בגישה שונה מאשר שאתה יוצא עם חברים וידידות שלך.
זאת טעות.
כשאתה עם חברים אתה מרגיש מוגן יותר ושאם הבחורה תנפנף אותך,יש לך את החברים לחזור אליהם.
מה גם,כשאתה עם חברים,אתה רוצה להוכיח את עצמך,להוכיח שאתה מסוגל לגשת לבחורה ולהתחיל איתה,בשביל לעשות רושם על החברים שלך.
הבעיה היא,שאתה חושב שהערך שלך נמוך יותר משל חברים שלך,ובגלל זה אתה לא מרגיש שאתה צריך לעשות רושם על עצמך ולהוכיח לעצמך שאתה מסוגל להתחיל עם מישהי.
באמת כמו שאמרת,ערך נמוך נובע מביטחון עצמי נמוך.
לדעתי הצנועה אין כאן עניין של ביטחון עצמי.
להיפך, אם אתה מסוגל לגשת כשהחברים שלך בסביבה זה דווקא מראה על ביטחון עצמי גבוה, כשאתה עם חברים יש לך המון סיבות הגיוניות לפחד לגשת!
כשאתה לבד, אף אחד לא מסתכל עליך, במיוחד לא האנשים הקרובים אליך שאם תעשה טעות לידם זה יכול לעלות לך במחיר כבד.
אתה פשוט לא נמצא בסטייט הנכון כשאתה לבד מכיוון שהחברים שלך, הם המקור היחידי שלך לסטייט הזה!
אני מאמין שהדרך הקלה ביותר להתגבר על החוסר חשק היבש שאתה מתאר כשאתה לבד, זה פשוט להציב לעצמך מטרות משעשעות וליישם אותן במשחקי השטח שלך, כשאתה לבד. הייתי נותן לך כמה פניות מצחיקות לבחורות אבל המאגרים שלי מתחילים להתרוקן ככה שעדיף שתהיה מספיק מקורי ותמציא כמה שטויות משלך
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-03-2011 בשעה 21:08.