אני ישקר להם שאני לא מזיע בידיים מה יקרה לי?
אני ישקר להם שאני לא מזיע בידיים מה יקרה לי?
|
|
תגיד להם שקשה לך להחזיק במבה אפילו כי אתה מזיע וזה מחליק לך מהיד ואתה לא תוכל להיות שקמיסט אפילו
ולא תוכל ללחוץ על מקשים במקלדת כי הזעה נופלת לך למקלדת ונהיה סמיך ותוקע את המקשים ואתה לא יכול לשמור שיש אבק מסביבך או להחזיק נשק כי ההדק יחליק לך מהזעה ולא תצליח להעביר לבודד בגלל שכולך מזיע
אבל הכי חשוב שאתה לא יכול לשומר במקום שיש בו אבק כי אתה תתחיל להתנפח כמו משגוע ויתחיל לך אלרגיה בכל הגוף
אין לי כזה אלרגיה .. יש לי אלרגיה של התעטשות וחוץ מזה עאבר לי אני לא התעטשתי איזה חצי שנה מאלרגיה
אתה רציני או שאתה צוחק ?
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 26-02-2011 בשעה 21:48.
זה הכל תלוי מה רמת החומרה של ההזעה שלך.
אם זה מינורי והרופא יחליט שזה לא מפריע לתפקוד, אז אתה תהיה בסדר.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
יש לי הזעת ידיים לדעתי הרבה
אחי יש לי הזעה בידיים ברמה גבוהה, ורשמתי את זה בדף הסגול ולא הורידו לי כלום. אני אפילו לא רואה סעיף באתר הזה של מיטב. אל תדאג.
גם לי יש, זה לא הוריד ליו... לא אחי לא משקרים לצבא על דברים כאלה, אפילו אם אתה בטוח מיליון אחוז שזה מוריד פרופיל ל 72מה לעשות, לא מדובר על איזה שבר מסכן שהיה לך בילדות... שאם תסתיר לא יקרה כלום
זה דבר משמעותי שיכול לגרום נזק לך וגם לאחרים לך תדע, אם הצבא יגיד לך שההזעה חמורה מדי ושאתה לא יכול להיות קרבי אז באסה... ואני מבין אותך, אבל זה ככה. אבל בכל מקרה אני כמעט בטוח שלא יורידו לך. הצבא זקוק לקרביים, לי יש וריקוצלה,משקפיים,הזעה בידיים, אלרגיה,ובעיה בכליה, ונחש מה? יש לי פרופיל 97
![]()
נערך לאחרונה על ידי THE - KING; 27-02-2011 בשעה 01:02.
חח איזה כיף לכם, בע"ה אני מקווה שגם לי לא יורידו ואני יהיה כמוכם
אני ירשום את זה בדף חח מה אני יעשה חייב, ואני מקווה להיות כמוך וכמו ירדן שלא יורידו לי פרופיל על זה.
אחי אין לזה טיפולים חוץ מניתוח שגם אם אתה עושה את זה יש לך תופעות לוואי של הזעת יתר בכל הגוף שזה עוד יותר גרוע.
תודה לכם !!![]()
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 27-02-2011 בשעה 07:41.
שמעו היום בדקתי אצל חברים שלי והם מזיעים בדיוק כמוני (בזמן האחרון אני כמעט ולא מזיע)
אני יכול למחוק את זה מהטופס הסגול או שהם יחשדו או משהו ואז אם יראו שאם ישלי יורידו לי פרופיל ויגידו ששיקרתי כי חברים שלי לא מרגישים את הזעה שלי אני לוחץ להם יד חופשי והם לא מרגישים :\
אני מזיע רק שאני חושב על זה :\ .
מה לעשות לדעתכם
אז למחוק או לא ? מה לדעתך לעשות ??
כאילו יש זמנים שכן מזיע ויש שלא וגם שכן אני לא חושב שממש
האמת זה תלוי ברמה של האלרגיה שלך . יש סיכוי גבוה שתקבל פרופיל 64 אבל תתייעץ עם הרופא שלך אולי אפשר לנסות לעשות משהו
טוב תראו מה אני יעשה אני יסמן שהידיים שלי מזיעים ושמה אני יסביר לו איך וכמה ובאיזה תדירות
אני מקוה שגם אני יהיה בקרבי בע"הכי לפי מה שראיתי עד עכשיו כולכם רשמתם שאתם מכירים אנשים עם הזעת ידיים או אתם והם או אתם בקרבי
תודה רבה לכם תסגרו
ואין מצב שאני יקבל 64 בגלל אלרגיה כי אני מטפל בזה אחי !!
תודה.
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 04-03-2011 בשעה 15:21.