|
|
אתה לא צריך "לשכנע" אותה ואתה לא צריך "לשאול" אותה שום דבר.
אם אתה כן רוצה לשכב איתה,תראה לה שקודם כל,היא עדיין לא השיגה אותך ואתה יוכל לחמוק לה מהאצבעות בכל רגע נתון,זה דבר ראשון.
דבר שני,אם היא רוצה להפסיק את זה היא צריכה לגרום לך להישאר איתה איכשהו ולא עם אף אחת אחרת.
בסופו של דבר,אם היא כזו איכותית וחכמה כמו שאתה אומר,היא תבין שהיא יכולה לעשות את זה רק בעזרת סקס.
או שהיא פשוט תלך.
ככה או ככה,אתה לא תחכה חצי שנה בשביל זה.
תשמעו אני רוצה להשאר איתה בתכלס וסקס זה לא הכי חשוב לי.. חשוב מאד אבל לא בגלל זה אני אפרד ממנה או משו.. אני גם לא רוצה להלחיץ אותה ושהיא תזרוק אותי בסוף![]()
אל תלחיץ,תראה לה מה המטרות שלך ושיש לך סטנדרטים.
בדיוק כמו שהיא הראתה לך שהמטרות שלה זה לשכב רק אחרי חצי שנה וגם זה אולי.
היא יכלה באותה מידה לומר לך שאתה לא מקבל שום חיבה ממנה במשך חצי שנה,עדיין היית נשאר איתה ?
מזה השטויות האלו,יש לך סטנדרטים בנדאם,אתה לא כלב שאפשר לדרוך עליו.
יש שיגידו (וביניהם אני) שגם חודש זה יותר מדי
קודם כל ודבר שני
כן צא מהחדר, תנעל אותה בפנים ושתחכה שם שבוע שבועיים
לא!!!
זה לא קרוב רחוק, קרוב רחוק זה להראות משיכה ואז לסגת.. לאו דווקא ללכת מהמקום!!! פשוט נגיד תתחרמנו ואז פתאום יצוץ ה-לא-, תפסיק לחרמן אותה תדליק סרט או לא יודע מה, אם היא תשאל משהו
תגיד שזה מוריד לך שבחורה אומרת לך לא (שזה נכון) וכאלה
אלעק נלחמים לטובת הנשים... יש שם נשים שלא שוכבות חצי שנה עם גברים שהם מחבבים בגללכן, ככה אתן עוזרות?
אני אחזק את מה שסנופקין אמר
סקס זה חלק מאד מאד חשוב באהבה, והיא לא רוצה להראות לך את האהבה שלה כלפיך, ואם היא לא תרצה לשכב איתך, אז זאת סיבה טובה בשבילך לזרוק אותה
בינתיים אתם ידידים ממש קרובים שמתנשקים מדי פעם
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 04-03-2011 בשעה 01:57.
Tyler Durden, די עם התגובות הילדותיות האלו כבר.
BlaMan, אם תראה שסקס זה הדבר הכי חשוב לך ותנסה להשיג את זה בלחץ, אתה לא תקבל את זה, בעיקר כי אתה עם מישהי שרגילה למשהו אחר והיא לא פתוחה לכל עניין המין (כפי שתיארת). הייתי ממליץ לך להשקיע קצת יותר בקשר ולהוריד קצת מהלחץ, זה יבוא לך בצורה טבעית הרבה יותר מוקדם ממה שהיא אמרה או שאתה מצפה.