כמו שהבטחתי בסוף האתגר הקודם, הנה בא האתגר החדש.
אז ככה, האתגר הזה הוא כמו המשחק "מצא את המטמון" אבל בלי שטח וכל הדברים המעצבנים.. P:
בלי עיכובים וחפירות, האתגר
מהלך המשחק
רואים את התמונה שם למעלה בתחילת האשכול? אני אחביא אותה כל פעם במקום מסוים בפורום הזה והמטרה שלכם היא למצוא ולהביא לי לינק תקין למקום שבו מצאתם את התמונה, לפי הרמזים שתקבלו.
כל פעם אתם תקבלו רמז לאיזה מקום שיוביל אתכם לתמונה, או לעוד רמז וככה הלאה.
עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם, "איך זה קשור למוזיקה?" או "זה אתגר שמתאים לפורום דיבורים, לא לפורום מוזיקה" אז התשובה שלי היא; רוב הרמזים שתקבלו ידרשו מכם ידע בנושא הרוק והמטאל. עניתי על השאלה?
המשחק יימשך עד סוף החודש (31 למרץ) או עד שמשתמש יגיע למס' מסויים של נק' (יוסבר למטה בפרסים).
במקרה של תיקו, האתגר יימשך עד להכרעה והמשתמשים היחידים שיורשו לענות הם המשתמשים שנמצאים במצב של התיקו.
חוקי המשחק
- כל החוקים הרגילים של הפורום.
- חוק חשוב! אני לא רוצה לראות מצב כזה, שבנאדם הגיב עם תשובה ואחרי חצי שעה בא מישהו אחר והגיב עם אותה התשובה. אני רואה את זה כספאם והמשתמש יענש בדרך הבאה: פעם ראשונה אני מזהיר אותו באתגר, פעם שניה אני מוריד לו 3 נקודות (גם אם אין לו או שיש לו פחות, הוא יהיה במינוס) ופעם שלישית הוא עף מהאתגר. אני אתחשב בדיליי של תשובה נכונה עד מרווח של 5 דקות. לא יותר מזה! שלא תגידו לא ידעתי!
הפרסים
חשבתי על לעשות פרס נורמאלי.. 100 נק' מקום ראשון ו75 נק' מקום שני. אבל אז חשבתי לעצמי, למה לא נתן לכם קצת מוטיבציה?
הפרס על המקום הראשון הוא: מספר התשובות הנכונות כפול 4!
הפרס על המקום השני הוא: מספר התשובות הנכונות כפול 2 נק'!
זוכרים למעלה היה כתוב "פרטים למטה בפרסים"? אז הנה הפרטים:
- אם המשתמש עם המספר הכי גבוה של נק' יגיע ל75 נק' לפני סיום האתגר, הוא יהיה המקום הראשון ויזכה ב160 נק' (75*2 + בונוס של 10 נק').
- אם המשתמש עם המספר השני הכי גבוה של נק' (רק במקרה שהאתגר לא נגמר ומישהו כבר הגיע ל75 נק') יגיע ל65 נק' לפני סיום האתגר, הוא יהיה המקום השני ויזכה ב100 נק' (1.5*65 + בונוס של 2.5 נק').
האתגר יתחיל בערך ב4 וחצי-5 היום
בהצלחה לכולם!