נכתב במקור על ידי Gaya אם לא הבנת זה רע ואתה יודע מה? זה חוצפה וזה זלזול. אתה גר באזור שלהם, אף אחד לא אמר לך להיות דתי, אבל יש מינימום. הם גרים באזור שלי אולי.... אני חיי באותו מקום כבר 17 שנים והדוסים התחילו להשתלט על השכונה הזאת..
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialoRossi הם גרים באזור שלי אולי.... אני חיי באותו מקום כבר 17 שנים והדוסים התחילו להשתלט על השכונה הזאת.. זה לא משנה בכלל :\ אתה חי איתם, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לכבד אותם. טוב אני לא אתווכח איתך, כל אחד והדעה שלו. שבת שלום
נכתב במקור על ידי Stain אמרתי שלא הבאתי? :X חחחחחחחחחחחח WOW כמה שאתה אידיוט, תפסיק כבר לזיין ת'שכל .
נכתב במקור על ידי Gaya זה לא משנה בכלל :\ אתה חי איתם, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לכבד אותם. טוב אני לא אתווכח איתך, כל אחד והדעה שלו. שבת שלום אני ממש לא הולך לכבד דוסים אחרי מה שהם עושים... אנשים צבועים,מסריחים שלא נדע.. (בעיקר בירושלים)
נכתב במקור על ידי GialoRossi אני ממש לא הולך לכבד דוסים אחרי מה שהם עושים... אנשים צבועים,מסריחים שלא נדע.. (בעיקר בירושלים) בחיית אתה מפקח שמור על הפה אל תכליל .
נכתב במקור על ידי GialoRossi זה דוסים זה מותר.. למה לא אוריה? תמשיך להרביץ כמו שלהם מותר לזרוק עלייך אבנים כשאתה לא לבוש צנוע באזור שלהם גם לך מותר להרביץ להם כשהם באזור לך שהם לבושים צנוע... נכתב במקור על ידי GialoRossi זה אמור להיות טוב או רע חחחח.. נכתב במקור על ידי GialoRossi אני ממש לא הולך לכבד דוסים אחרי מה שהם עושים... אנשים צבועים,מסריחים שלא נדע.. (בעיקר בירושלים) אתה יהודי?
לכל הבחורים הטובים כאן,תפסיקו להיות עבריינים ולהרביץ לדוסים יא חבורה של קקות מסכנים.
חוקי הפורום