הדעה הרווחת בקרב המון אנשים היא שפיקאפ זה משהו טכני ורובוטי ושהוא כמו אימונים למשל (אני הרבה מאוד פעמים הסכמתי עם זה שככל שאתה מתאמן יותר אתה גם תתקדם יותר ופחות יהיה בזין שלך פחד גישה או לא פחד גישה ותתגבר על זה, זה ברור) אבל בכל זאת למרות הכל,
אני רוצה לתת את עצמי כדוגמא, אני כבר לא עושה "סארג'ים" כל כך הרבה זמן, אפשר לומר שמאז סוכות האחרון (שזה היה בערך לפני חצי שנה אפילו קצת יותר) לא ממש יצאתי למקומות ועם ווינגים וכו' במטרה להתחיל עם בחורות ולא הרצתי פתיחים חדשים, ובאמת שחששתי לפני כמה שבועות שהביטחון שלי יעלם ויחזור להיות אפסי לאט לאט כמו שהוא היה, אגב ההדגשה של הפסקה הזאת היא לכל אלה שאומרים, "חזרתי" לפיקאפ לכן אני מרגיש "חלוד" וכו' וכו' (אין דבר כזה "לחזור" זה לא שום משחק זאת המציאות שאתה מייצר לעצמך! ולפי איך שאתה רוצה לא לפי ספרים וכו').
אבל למזלי ההערכה העצמית שלי התחילה לעלות מה שכנראה הוביל לשפת הגוף שלי אפילו להשתפר מה שבסופו של דבר הוביל לביטחון שלי להשתפר, במיוחד כשאני שמתי לב לאחרונה שבנות פשוט מתחילות לדבר איתי יותר מאשר אני מתחיל לדבר איתן, בהתחלה הייתי קצת בשוק אבל לאט לאט אמרתי לעצמי אוקיי זה סימן מעולה וצריך להמשיך ככה ולנצל את זה, אתמול למשל אחרי חוסר "אימונים" מוחלט,
בשפתכם פתחתי משהו כמו איזה 8 סטים בלי כל קושי, אמנם לא הייתה הצלחה אדירה אבל הקלילות שבה עשיתי את זה הפתיעה אותי, ולמה כל זה? כי אני לאט לאט התחלתי להרגיש הרבה יותר משוחרר (בלי טיפת אלכוהול!) וכאילו כל הקטע של להתחיל עם בחורות ולעשות מזה ביג דיל הוא שטותי, כי בסך הכל זה גם מה שהן רוצות והשנה הזאת הוכיחה לי הרבה על כמה שהן רוצות את מה שאנחנו רוצים (ידעתי שזה ככה אבל רק כשראיתי את זה בעיניים זה השפיע עליי)
וכשהבנתי שבנות הן יצורים מיניים מאוד בסופו של דבר זה גרם לי להשתחרר יותר, למשל אתמול מישהי באה אליי ביציאה: "חברה שלי לא מפסיקה לגעת לי בתחת ועוד להכניס לי את היד לתחתונים" (אמיתי-נשבע חח) יודעים איך פעם הייתי מגיב? בחיוך והולך, או מקסימום "סוטה החברה שלך", יודעים איך הגבתי? חח הגבתי ב"אפשר גם?!" חח ואפילו לא חשבתי על זה, זה בא הכי טבעי בארץ ואמנם חטפתי קצת מכות אבל בקטנה חחח (כמובן שהכל בצחוק),
ועוד משהו שמאוד עוזר.. יצא לי להיות לא מזמן במקום שבחורות מתפשטות בו (מועדון חשפנות למי שלא הבין חחח) וכשרציתי לדבר פה ושם עם בנות אז זימנתי אותן אליי עם האצבע וגם הרשיתי לעצמי להיות הרבה יותר מיני (גם בדיבור גם במבטים מן הסתם גם במגע חח) כי ידעתי שזה גם הקטע שלהן במקום כזה, ומאז אני משתדל לאמץ לעצמי גישה! :
כל אחת שאני רוצה אני אדמיין אותה כאחת כזאתי, וזה יגרום למצב שאני באמת יאמין שזה מגיע לי! כי למה במקום כזה אני מסוגל להיות יותר מיני? כי אני יודע שזה מגיע לי עבור הכסף ששילמתי (נשמע קצת פתטי אבל זאת הייתה חוויה לדעתי חח) אז במציאות אני יודע שזה מגיע לי עצם העובדה שאני גבר (ולא סתם, אלא אחד שנשים רוצות),
אולי אפילו יותר מזה, אולי אני אדמיין אותה במצב שאני והיא מתקדמים מהרגע שאני מתחיל איתה עד הסוף המיוחל, וזה באמת עוזר! (אם אתם רק בראש של להרוויח אותה כידידה אז לא, אבל אם אתם בראש של לסגור אז כן) כשאתם באים בראש כזה הכל נהיה הרבה יותר פשוט וקל ואתם לא צריכים להרגיש עם עצמכם לא בסדר אם אתם מתקדמים מינית,
במיוחד אחרי שגם שמעתי מבנות שלא להתקדם מינית זה מראה על חוסר ביטחון די רציני, כל הדברים האלו יחד הובילו לכך שגם אחרי מחסור ב"סארג'ים" עדיין הקרבה של בנות אליי גודלת (מעגל חברתי הולך וגודל) ובנוסף אני גם פחות שם זין, יותר זורם, וכן כן יש לי יותר ביטחון (אני ניגש גם בלי בעיות) לא אכפת לי מה "מותר ומה אסור" יותר מכל הפיקאפ, אני רק יודע שהפיקאפ אמור לשנות את הראש בקטע שאתה לא צריך תמיד לרדוף אחרי הבחורה ועוד כמה דברים בסיסיים וזהו, אבל אין מה לקחת את זה כדרך חיים, אין טעם לכל ההודעות האלו של "היא אמרה לי בוא אליי.. זה IOI?" באמת תתבגרו! חלאס עם השאלות האלו תתחילו לזרום! ועוד דבר, אל תעשו מעצמכם מסכנים כי שנינו יודעים שזה רק ישאיר אתכם במקום, אל תחפרו בעבר שלכם יותר מדי.
וזהו זה, זה הכל, אתם תראו שככל שהראש שלכם ישתנה לכיוון של לזרום לעשות שמח ולהיות שמחים בעצמכם גם הקטע של ההומור יבוא יותר בקלות ואני לא אצטרך לקרוא פה הודעות על "אין לי חוש הומור לא נולדתי עם זה", בנוסף אם תשלבו את זה עם הידיעה שבנות רוצות סקס/קשר/שיתחילו איתן בדיוק כמונו אתם תקבלו שילוב באמת מנצח, וכמובן שהכי חשוב עם כל הדברים האלו הוא לא לשים זין ולא לעשות מזה ביג דיל, להבין שסך הכל זאתי שניגשתם אליה וחטפתם ממנה כאפה (במקרה הכי נוראי) גם ככה לא תזכור אתכם, זהו זה,
בילוי נעים חבר'ה.

),
.
ציטוט ההודעה

.