יש לי AA
יש לי AA
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-10-2012 בשעה 02:25.
|
|
בגלל שיש בזה הרבה יתרונות
גם אני תימני,מה הקשר ?
תלמד מה נראה טוב על העור שלך,תקרא על זה קצת באינטרנט,לא חסר מידע.
דווקא זה טוב להיות תימני,רוב הגברים מנסים לתפוס שיזוף ולך יש את המראה הטבעי,יש לך הרבה דברים שמשתלבים עם העור שלך.
ופיקוק לא חייב בכלל.
מיסטרי,שבטח אתה כל כך אוהב,אמר בעצמו,שאומר פיתוי אמיתי יכול להצליח באותה מידה גם בלי הפיקוק.
פיקוק לא חייב להיות פריקי זה יכול להיות מעניין קודם כל ודבר שני פשוט להתלבש עם טעם טוב וקצת חוש אופנה
עגילי מדבקות של וונדי או משהו כזה.. לא יחשבו שהשתגעת ויבינו שזה סתם בשביל ההומור ושבפעם הבאה לא תענוד אותם.
אתה גם יכול לענוד טבעת מפלסטיק של פרח או משהו, הכוונה לטבעת של ילדות בנות 5.
אם בא לך משהו קיצוני אבל שלא יפגע בגזע התימני שלך, קנה פשוט מסכה לעיניים או לכל הראש (של קופיקו עובד תמיד) וצא איתה יום אחד לסארג'. אגב, פורים מתקרב, נצל זאת!
אויש מזה השטויות האלה מה חייב פיקוק?
פשוט תתלבש יפה בסטייל, לא כמו כל גבר שני בישראל, תמצא לעצמך סגנון מיוחד ויפה שאתה אוהב..
רק מה שאתה אוהב ולא מה שההורים/החברים/הבנות אוהבים עליך
אל תלבש דברים שאתה לא אוהב...אין לך מושג כמה מוזנח ומגוחך החבר'ה עם הכובעי סניה, חולצות ב20 שקל מהשוק שכתוב עליהן "רוצה למצוא צלי" ו"מד''א פאקר", ג'ינס רחב מסריח כזה ונעליי ניו באלנס/נעל ספורט תקועה אחרת נראים מהצד...
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2011 בשעה 18:11.
גם אני תימני , ואני מבין אותך ... אתה חושב שפיקוק זה אומר שאתה פריק ואם אתה מזרחי אז זה מוזר ... חחח אז הפיקוק לא מתייג אותך לקבוצה של הפריקים ... לשמל שים את השרשרת שת התימנים הגדולה הזאת (אם אתה מכיר , בטח יש לסבתא שלך או משהו)
או שפשוט קח כובע מגניב כמו של רב חובל או משהו :X לא חסר תאמין לי
אז על מה אתה ממליץ טיילר?
עם מה אתה הולך?
אפילו אם אתה חושב שלא יתאים לי, סתם לשמוע.
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 05-03-2011 בשעה 19:10.
ראר עלייך^^
לך לחנות,תשאל תמוכרת מה מתאים לך וזהו
אם אנשים ימליצו ל ך פה על משו זה לא ישנה תמצב,מה שאתה מתחבר אליו יהיה הכי טוב.
אם נוח לך ללכת עם כובע בצורת כוס תה אז אתה תשדר את זה שזה נוח לך,ותרגיש עם זה הכי טוב,וככה גם האנשים שמסביבך
בחור,
אתה נשמע כאילו שאתה חייב פיקוק כדי להצליח.
וואלה, אתה צודק! תסתכל על כל האנשים הטבעיים שמצליחים עם בחורות - החברים שלך למשל, הם כולם הולכים עם כובעיי בוקרים, לא? או שלכולם יש לק, נכון? - הרי כל אחד שאי פעם הצליח לשכב עם מישהי היה עליו משהו בולט ומטורף!
מה? אתה אומר שזה לא נכון?
אז אולי אתה בעצם לא חייב פיקוק? אולי זה סתם תירוץ שאתה אומר לעצמך שאתה לא מצליח?
"לא הצלחתי איתה כי אין לי פיקוק!"
העצה שלי היא שתפסיק לשקר לעצמך.
הצלחתי להשיג 3 מספרי טלפון כשאני לבוש בצורה הכי מטומטמת שיש, והכי לא סטייליסטית בעולם - לבשתי חליפת טרנינג גדולה עליי בכמה מידות, והנה, הצלחתי להשיג שלושה מספרי טלפון, וזה לא היה פיקוק - זה היה לבוש גרוע.
למה הצלחתי? כי גבר מושך יהיה מושך בכל רגע.
יש לי חבר שלא מתגלח ולא מסתפר. הוא נראה כמו ישו, בדיוק כמו ישו. והוא מצליח יותר מכל אחד אחר שאני מכיר בתחום. יש לו סגנון לבוש גרוע, הוא חי עם ההורים והוא לא יודע להתלבש בגרוש - מהצד הוא נראה מוזנח וטיפש, אבל הוא מצליח בצורה יוצאת דופן.
תחשוב על זה.
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan