קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה שנייה שלי אבל הפעם אמיתית
    על ידי Yuval בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 00:34
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 17:33
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 21:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[ייעוץ] אבל הפעם בשבילכם! =)

ברירת מחדל [ייעוץ] אבל הפעם בשבילכם! =)

הדעה הרווחת בקרב המון אנשים היא שפיקאפ זה משהו טכני ורובוטי ושהוא כמו אימונים למשל (אני הרבה מאוד פעמים הסכמתי עם זה שככל שאתה מתאמן יותר אתה גם תתקדם יותר ופחות יהיה בזין שלך פחד גישה או לא פחד גישה ותתגבר על זה, זה ברור) אבל בכל זאת למרות הכל,

אני רוצה לתת את עצמי כדוגמא, אני כבר לא עושה "סארג'ים" כל כך הרבה זמן, אפשר לומר שמאז סוכות האחרון (שזה היה בערך לפני חצי שנה אפילו קצת יותר) לא ממש יצאתי למקומות ועם ווינגים וכו' במטרה להתחיל עם בחורות ולא הרצתי פתיחים חדשים, ובאמת שחששתי לפני כמה שבועות שהביטחון שלי יעלם ויחזור להיות אפסי לאט לאט כמו שהוא היה, אגב ההדגשה של הפסקה הזאת היא לכל אלה שאומרים, "חזרתי" לפיקאפ לכן אני מרגיש "חלוד" וכו' וכו' (אין דבר כזה "לחזור" זה לא שום משחק זאת המציאות שאתה מייצר לעצמך! ולפי איך שאתה רוצה לא לפי ספרים וכו').

אבל למזלי ההערכה העצמית שלי התחילה לעלות מה שכנראה הוביל לשפת הגוף שלי אפילו להשתפר מה שבסופו של דבר הוביל לביטחון שלי להשתפר, במיוחד כשאני שמתי לב לאחרונה שבנות פשוט מתחילות לדבר איתי יותר מאשר אני מתחיל לדבר איתן, בהתחלה הייתי קצת בשוק אבל לאט לאט אמרתי לעצמי אוקיי זה סימן מעולה וצריך להמשיך ככה ולנצל את זה, אתמול למשל אחרי חוסר "אימונים" מוחלט,

בשפתכם פתחתי משהו כמו איזה 8 סטים בלי כל קושי, אמנם לא הייתה הצלחה אדירה אבל הקלילות שבה עשיתי את זה הפתיעה אותי, ולמה כל זה? כי אני לאט לאט התחלתי להרגיש הרבה יותר משוחרר (בלי טיפת אלכוהול!) וכאילו כל הקטע של להתחיל עם בחורות ולעשות מזה ביג דיל הוא שטותי, כי בסך הכל זה גם מה שהן רוצות והשנה הזאת הוכיחה לי הרבה על כמה שהן רוצות את מה שאנחנו רוצים (ידעתי שזה ככה אבל רק כשראיתי את זה בעיניים זה השפיע עליי)

וכשהבנתי שבנות הן יצורים מיניים מאוד בסופו של דבר זה גרם לי להשתחרר יותר, למשל אתמול מישהי באה אליי ביציאה: "חברה שלי לא מפסיקה לגעת לי בתחת ועוד להכניס לי את היד לתחתונים" (אמיתי-נשבע חח) יודעים איך פעם הייתי מגיב? בחיוך והולך, או מקסימום "סוטה החברה שלך", יודעים איך הגבתי? חח הגבתי ב"אפשר גם?!" חח ואפילו לא חשבתי על זה, זה בא הכי טבעי בארץ ואמנם חטפתי קצת מכות אבל בקטנה חחח (כמובן שהכל בצחוק),

ועוד משהו שמאוד עוזר.. יצא לי להיות לא מזמן במקום שבחורות מתפשטות בו (מועדון חשפנות למי שלא הבין חחח) וכשרציתי לדבר פה ושם עם בנות אז זימנתי אותן אליי עם האצבע וגם הרשיתי לעצמי להיות הרבה יותר מיני (גם בדיבור גם במבטים מן הסתם גם במגע חח) כי ידעתי שזה גם הקטע שלהן במקום כזה, ומאז אני משתדל לאמץ לעצמי גישה! :

כל אחת שאני רוצה אני אדמיין אותה כאחת כזאתי, וזה יגרום למצב שאני באמת יאמין שזה מגיע לי! כי למה במקום כזה אני מסוגל להיות יותר מיני? כי אני יודע שזה מגיע לי עבור הכסף ששילמתי (נשמע קצת פתטי אבל זאת הייתה חוויה לדעתי חח) אז במציאות אני יודע שזה מגיע לי עצם העובדה שאני גבר (ולא סתם, אלא אחד שנשים רוצות ),

אולי אפילו יותר מזה, אולי אני אדמיין אותה במצב שאני והיא מתקדמים מהרגע שאני מתחיל איתה עד הסוף המיוחל, וזה באמת עוזר! (אם אתם רק בראש של להרוויח אותה כידידה אז לא, אבל אם אתם בראש של לסגור אז כן) כשאתם באים בראש כזה הכל נהיה הרבה יותר פשוט וקל ואתם לא צריכים להרגיש עם עצמכם לא בסדר אם אתם מתקדמים מינית,

במיוחד אחרי שגם שמעתי מבנות שלא להתקדם מינית זה מראה על חוסר ביטחון די רציני, כל הדברים האלו יחד הובילו לכך שגם אחרי מחסור ב"סארג'ים" עדיין הקרבה של בנות אליי גודלת (מעגל חברתי הולך וגודל) ובנוסף אני גם פחות שם זין, יותר זורם, וכן כן יש לי יותר ביטחון (אני ניגש גם בלי בעיות) לא אכפת לי מה "מותר ומה אסור" יותר מכל הפיקאפ, אני רק יודע שהפיקאפ אמור לשנות את הראש בקטע שאתה לא צריך תמיד לרדוף אחרי הבחורה ועוד כמה דברים בסיסיים וזהו, אבל אין מה לקחת את זה כדרך חיים, אין טעם לכל ההודעות האלו של "היא אמרה לי בוא אליי.. זה IOI?" באמת תתבגרו! חלאס עם השאלות האלו תתחילו לזרום! ועוד דבר, אל תעשו מעצמכם מסכנים כי שנינו יודעים שזה רק ישאיר אתכם במקום, אל תחפרו בעבר שלכם יותר מדי.

וזהו זה, זה הכל, אתם תראו שככל שהראש שלכם ישתנה לכיוון של לזרום לעשות שמח ולהיות שמחים בעצמכם גם הקטע של ההומור יבוא יותר בקלות ואני לא אצטרך לקרוא פה הודעות על "אין לי חוש הומור לא נולדתי עם זה", בנוסף אם תשלבו את זה עם הידיעה שבנות רוצות סקס/קשר/שיתחילו איתן בדיוק כמונו אתם תקבלו שילוב באמת מנצח, וכמובן שהכי חשוב עם כל הדברים האלו הוא לא לשים זין ולא לעשות מזה ביג דיל, להבין שסך הכל זאתי שניגשתם אליה וחטפתם ממנה כאפה (במקרה הכי נוראי) גם ככה לא תזכור אתכם, זהו זה,

בילוי נעים חבר'ה .

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה אומר פה משהו נכון מאוד,אבל לא לגבי כולם.
    אני מניח שאתה פעיל מבחינה חברתית,יוצא בשישי,מדבר עם אנשים בבצפר וכ'ו ... (מהסיבה שאמרת שהערכה העצמית שלך התחילה לעלות...היא לא עלתה סתם ככה כמו קסם).

מה עם אלו שאין להם הרבה חברים ? שיש להם אולי איזה חבר אחד או 2 וזהו לא מדברים עם אף אחד אחר,שלא לדבר על בנות.
    הם לא צריכים לצאת לסארג'ים ? מאיפה תבוא להם ההערכה העצמית והביטחון להתחיל לדבר עם ביטחון ועם שפת גוף ברמה טובה ?

בקיצור מה שאני אומר זה,העיקר לצאת החוצה ולדבר עם אנשים,בעיקר בחורות.
    אם אתה לא עושה את זה ביום יום,תצא לסארג'ים.
    אם אתה מרגיש טוב עם עצמך ואתה יכול גם סתם ככה לדבר עם אנשים מסביבך (לדוגמא אני ראיתי מישהי בתחנת אוטובוס והיה לה על התיק שם של להקה שאהבתי,דיברתי איתה חצי שעה ולא שמתי לב שהזמן עבר בכלל,היא הביאה לי מספר בסוף אבל זרקתי אותו כי יש לי חברה) אז בכיף,אתה לא צריך לצאת לסארג'ים ,אלא אם כן אתה רוצה לשפר משהו מאוד ספציפי אצלך,ופה לצאת לסארג' יכול לעשות לך קיצור דרך רציני.

אגב,אין שום דבר רובוטי בפיקאפ אם עושים אותו בצורה נכונה.
    הדבר הכי רובוטי שיש זה ,אולי ,רוטיניות..אבל זה גם רק כשאתה נתקע,ככה שאין יותר מידי אפשרויות אחרות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אבל למזלי ההערכה העצמית שלי התחילה לעלות
    שים לב, למזלך!
    לכל גבר ישנה נקודת השינוי, לחלק זה בא לאחר שהם מפסיקים עם התחום או עושים הפסקה ארוכה או משלימים עם עצמם, עם זה שהם לא יהיו זייני-על ושהכל בסדר, אז ורק אז הם הופכים לזייני-על, כשזה כבר לא מטריד אותם.
    לאחרים, נקודת השינוי מגיעה לאחר שעות נוספות בשטח, מרתונים, סארג'ים, עשיית דברים מפחידים, עשיית דברים כמו רובוט, פעם-אחר-פעם, רק לאחר שהם עושים את כל זה והרבה, רק לאחר שהאדרנלין שלהם עולה מספיק פעמים, אז ורק אז מגיעה נקודת המפנה שלהם בתחום הרומנטי ובחייהם בכלל.

בשל כך, זה לא נכון שצריך להירגע כפי שאתה מנסה לומר ומצד שני זה לא נכון שצריך להשתגע כמו שחלק חושבים כאן, לכל אחד ישנה הדרך שלו, אי אפשר להבטיח למישהו שאם הוא ירגע ויפסיק לצאת לסארג'ים השינוי יגיע והוא יסתדר וגם מצד שני אי אפשר לומר למישהו "תתאמן המון!!" ולהבטיח לו את השינוי, שוב, כל אחד והצורה המתאימה לו!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-03-2011 בשעה 19:52.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אתה אומר פה משהו נכון מאוד,אבל לא לגבי כולם.
    אני מניח שאתה פעיל מבחינה חברתית,יוצא בשישי,מדבר עם אנשים בבצפר וכ'ו ... (מהסיבה שאמרת שהערכה העצמית שלך התחילה לעלות...היא לא עלתה סתם ככה כמו קסם).

מה עם אלו שאין להם הרבה חברים ? שיש להם אולי איזה חבר אחד או 2 וזהו לא מדברים עם אף אחד אחר,שלא לדבר על בנות.
    הם לא צריכים לצאת לסארג'ים ? מאיפה תבוא להם ההערכה העצמית והביטחון להתחיל לדבר עם ביטחון ועם שפת גוף ברמה טובה ?

בקיצור מה שאני אומר זה,העיקר לצאת החוצה ולדבר עם אנשים,בעיקר בחורות.
    אם אתה לא עושה את זה ביום יום,תצא לסארג'ים.
    אם אתה מרגיש טוב עם עצמך ואתה יכול גם סתם ככה לדבר עם אנשים מסביבך (לדוגמא אני ראיתי מישהי בתחנת אוטובוס והיה לה על התיק שם של להקה שאהבתי,דיברתי איתה חצי שעה ולא שמתי לב שהזמן עבר בכלל,היא הביאה לי מספר בסוף אבל זרקתי אותו כי יש לי חברה) אז בכיף,אתה לא צריך לצאת לסארג'ים ,אלא אם כן אתה רוצה לשפר משהו מאוד ספציפי אצלך,ופה לצאת לסארג' יכול לעשות לך קיצור דרך רציני.

אגב,אין שום דבר רובוטי בפיקאפ אם עושים אותו בצורה נכונה.
    הדבר הכי רובוטי שיש זה ,אולי ,רוטיניות..אבל זה גם רק כשאתה נתקע,ככה שאין יותר מידי אפשרויות אחרות.
    למה זרקת את המספר? יכלת לשמור איתה על קשר לאו דווקא כבת זוג או כיזיזה, יכלת להרוויח ידידה ולך תדע אולי היית מפתח עוד יותר את המעגל החברתי שזה אחד הדברים הכי חשובים לדעתי. ככל שיש לך יותר חברים וידידות יהיו לך יותר אופציות.
    קרא חוקי חתימות

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    למה זרקת את המספר? יכלת לשמור איתה על קשר לאו דווקא כבת זוג או כיזיזה, יכלת להרוויח ידידה ולך תדע אולי היית מפתח עוד יותר את המעגל החברתי שזה אחד הדברים הכי חשובים לדעתי. ככל שיש לך יותר חברים וידידות יהיו לך יותר אופציות.
    לקראת הסוף הבנתי שהיא בת 16,אני בן 18,אוטוטו בן 19.
    אבל עדיין המשכתי בשיחה כי נהנתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכל מאד מאד תלוי מה אתה מחפש אם אתה מחפש אהבה לצאת לסרגים בטוח לא יעזור לך אבל אם אתה מחפש סטוצים לצאת לברים ומעודונים זה הדבר שיכול לעזור לך תמיד השאלה מה אתה מנסה להשיג..
    ובהתחלה חייבים ליצור כמה שיותר אינטרקציה עם נשים בבשביל להעבור את המחסום..

סנופקין, אתה חושב שלי יש הרבה חברים? ממש לא, הלוואי והיו לי, אני חושב שאפילו לא הייתי פנוי מדי בכדי לרשום את הפוסט הזה חח, אין לי כל כך הרבה חברים שמוכנים לצאת בסופי שבוע ובטח לא כאלה שממש עוזרים לי לעלות למעלה, אבל מה שחשוב באמת לדעתי זה קודם כל הסוויץ' בראש, הINNER GAME ורק אחר כך ה"תרגול" לפחות בשבילי זה ככה,
    וסוניק יש משהו במה שאתה אומר, ידעתי שמישהו עלול להיתפס על הביטוי "למזלי" אבל תכלס זה גם לא ממש מזל, אני התחלתי להשקיע בעצמי יותר כדי שזה יקרה, פיתוח גוף, לבוש, סטייל אישי (כל זה חלק מטיפוח שהוא די בטופ) כל הדברים האלו הובילו לזה, זה לא סתם מזל שפתאום קמתי יום אחד והתחלתי לחשוב ככה, וצ'ה, זה תלוי איך אתה מגדיר סארג'ים, כשאני יוצא עם חברים למועדון אני לא מגדיר את זה כ"סארג' ", אמנם אני מאוד אשמח אם אני אמצא מישהי באותו יום וגם סביר להניח שאני אנסה, אבל אני לא יוצא מהבית סתם בשביל זה, פעם הייתי מתבאס על עצמי כל פעם כי היה מופעל עליי לחץ של "אתה חייב להשיג בכל הכוח" אבל עכשיו כבר לא, אני לא אומר שצריך להיות אדיש, אבל אני חושב שהדרך שהצעתי בפוסט הזה היא באמת הנכונה מכולם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

iti אחי אני לא יוצא לסרגים כבר 2 וחצי אחי כי זה לא יעזור לי כבר אני לא בשלב הזה כל מקום שאני הולך אליו בשביל יכול להיות מקום להתפתחות אם אני יראה בחורה במסיבה הוא בזמן שאני יצא לרוץ או דיילת בחנות אני יתחיל איתה כי כבר אין לי פחד גישה אבל בהתחלה אנשים חייבים להתחיל עם כמה שיותר בחורות בשביל להתגבר על הפחד אין מה לעשות..
    ''מה ההבדל בין זיין למישהו שלא מזיין זה בסה''כ כמות הברקסים''

סבבה גבר אני לא אומר שלא! אבל הנה בדיוק, אם בשבילך כל מקום זה מקום להתפתחות אז ככה צריך, בדיוק על זה אני מדבר, שלא צריך להסתובב במקומות במיוחד בשביל להתחיל עם בחורות, כי ברגע שזאת הופכת להיות המטרה הראישת שלך ואתה לא מצליח אתה עלול לקרוס מהר מאוד, אבל אם אתה משלב את זה בחיים שלך ואומר לעצמך אוקיי אני מסתובב פה ושם ושם כי אני צריך או כי קבעתי עם חברים או כי בא לי ועל הדרך אתה מתחיל עם בחורות זה שונה לגמרי כי אז אתה משלב את זה בחייך בצורה נכונה וככה צריך, כל הכבוד .

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

התחברתי לחלק האחרון שכתבתה
    האמת שאם הייתי בוחן את עצמי לא הייתי אומר שאני יותר מידי מצחיק
    אבל איכשהו בטבעיות כשאני מדבר אם מישהי אני פשוט מצחיק אותה.
    או מול קבוצה.

לא צריך להיות סטאנדאפיסט כל מה שצריך זה בטחון ולהגיד מה שעולה בראש!

ועוד דבר
    אנשים כאן רציניים יותר מידי תקחו את זה כמשחק!
    מה קורה אם אתם מפסידים או מתים במשחק מחשב
    אתם אומרים טוב נו יש עוד פעם!

בכלל כל הקטע של המאמר שלך שהוא בהחלט מאמר טוב, אומר קח את כל הדברים בקלילות.
    ולפי דעתי זה אחד הדברים החשובים

ועוד דבר אם אתם מתחילים לחשוב על כל החוקים, איך לשבת, איך לגשת, איך לחשוב! אתם יותר מידי מודעים לעצמכם

ולהיות יותר מידי מודע לעצמך זה חרא כי זה מוריד את הבטחון!

טוב קצת חפרתי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect