קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 17:25
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:12
  3. חחחח משהו קטלני
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:37
  4. קבלו את קורט אנג'ל הזה חחחח..!!!
    על ידי poison23 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:50
  5. חחחח "המדינה תאסור הפצת משחיקם אלימים"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

ניסוי על יזיזה חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל ניסוי על יזיזה חחחח

חחחח זה לא רע כמו שזה נשמע, אני באמת לא בן אדם מרושע XD
    יש לי יזיזה של נשיקות כזה, אבל אנחנו רק מתנשקים ואני לא אומר שאני לא נהנה אבל רק זה ואני רוצה לדבר איתה ולא מצליח אני לא יודע, אני מרגיש יבש כזה והיא גם בקושי מנסה ליזום משהו אז כבר מלית ברירה חשבתי לנסות משהו אולי יעזור, הפעם במקום לעשות ישר טעות אני שואל אם זה נשמע איכשהו הגיוני
    אני אגיד לה פעם הבאה שאני רואה אותה: אני אתן לה נשיקה קטנה, לא משהו מיוחד, סתם קטנה כזאת ואני אגיד לה "זאת הנשיקה האחרונה שתקבלי היום/בשבוע הקרוב/בקודש הקרוב"
    וכיאילו המטרה שלי זה שאולי זה ירגום לה יותר לחפש תשומת לב והיא תנסה לדבר וליזום דברים, ואם יהיה לנו איזה שיחה נחמדה אז אני אתן לה קטנה כ"פרס"

תגידו רק אם כדאי לנסות או שאני דפוק(עם פירוט למה), תודה

*רק משהו קטן, אל תתחילו להגיד לי להזרים לסקס - זה לא המטרה, המטרה זה לדבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור,

באמת שאני לא רואה למה אתה כל הזמן מנסה לעשות ניסויים. אתה לא מדען, ופיקאפ זה לא מדע.

אתה רואה שהיא לא מדברת איתך, הבעיה היא בך ולא בא. היא מרגישה שאתה לא יודע עליה כלום, אז היא לא מעוניינת לדעת עלייך כלום. כדי שבחורה תיזום ותשקיע בך היא צריכה לראות השקעה מצידך. העובדה שאתה מנסה לנסות לשכנע אותה עם נשיקות ואומר לה שזו האחרונה שהיא תקבל רק תגרום לה להתרחק ממך כי היא תבין שאתה לא יודע לנהל שיחה ושאתה תופס מעצמך פרס כזה גדול, ותכלס, בוא נודה בזה שאתה לא מציאה כזו גדולה.

אם אתה רוצה לגרום לה לדבר איתך יותר, תלמד לדבר. אני יודע לדבר עם כל אחת, ומכאן הן זורמות ויוזמות יותר. כמובן שזה משהו שדורש קצת השקעה מצידך. אם תדע לנהל את השיחה שלך נכון, אתה תראה שהיא תתחיל לדבר איתך בעצמה, כרגע אתה משדר לה שאתם רק יזיזים אז בטח שלא יהיה לה אכפת ממך, כי היא רוצה לקבל ממך את הנשיקה שלה וזהו, אם תיקח לה גם את זה היא פשוט תלך למישהו אחר.

תפסיק לעשות ניסויים ושיהיה לך בהצלחה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אתה סתם התייחסת יותר מידי לזה שקראתי לזה "ניסוי" פשוט לא עלה לי משהו יותר מתאים..
    כי שמע, היא כן רוצה להיות חברה שלי וכן רוצה אותי, אני לא משדר לה שאנחנו רק יזיזים, אנחנו לא לגמריי שותקים אבל אני לא באמת מגיע איתה לשיחות מעניינות/ארוכות/זורמות, ואני כן מנסה, פשוט לא הולך, אני די מתחיל בכל הקטע הזה ואני לא כזה רגיל לדבר עם אישה(כש3 שנים בחטיבה הכי כוסית זה UG4 בערך אז קצת בעייתי לעשות משהו, אבל לא צריך להמציא תרוצים, יש כרגע עובדה - אני לא יודע לדבר עם אישה, הגיע הזמן לפתח את זה)
    חוץ מזה, היא כן רוצה לדבר איתי, אבל היא רוצה שאני אדבר איתה היא אמרה פעם לחבר שלי כשהם דיברו עליי "אנחנו בקושי מדברים, הוא לא מדבר איתי"(לא במובן של לא מדבר כי כועס או משהו, אלא סתם במובן של לא מדבר).
    אז כבר מתוך זה שאני לא יודע מה לעשות אני מנסה דברים, נסיון וטעיה, לידידה/יזיזה/חברה הבאה אני לא אעשה את אותם טעויות שעשיתי על זאת, אבל בכל מקרה צריך לנסות להוציא את המיטב והיא ממש חמודה ואני לא רוצה להרוס איתה כלום.
    בכל מקרה שמע איך אתה אומר לי "אני יודע לדבר עם כל אחת, זה משהו שדורש השקעה מצידך, אם תדע לנהל את השיחה נכון.."
    אתה אומר מה אבל לא אומר איך, כתבתי שניסיתי, ופשוט לא הולך, אני יושב לידה מסתכל עליה, חושב על מה לדבר, אם במקרה עולה לי משהו אז זה נגמר תוך 2 דקות אז אין מה לעשות ואנחנו מתנשקים..
    בכל מקרה תודה על העזרה, מקווה שתגיב גם להודעה הזאת :]
    (אגב מההודעה שלך הגעתי לכמה מסקנות, עניתי לעצמי על השאלה ששאלתי אם כדאי לעשות או שאני דפוק, אני דפוק, אני מתנהג כמו ילד קטן, אז תודה על העזרה, לאט לאט אני יותר מביןו את זה)
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 07-03-2011 בשעה 00:10.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

לנהל שיחה זה משהו שאני לא ממש רוצה לפרט עליו עכשיו כי זה יחסית ארוך, אבל אם תרצה, אתה מוזמן ללחוץ על הלינק בחתימה שלי ותראה שם את המאמר על השיחות שכתבתי, זה ממש יכול לעזור לך להבין את זה יות לעומק.

אני שמח שאתה מתחיל להבין ולענות לעצמך על שאלות, כי זה מקדם אותך בצורה מאד מהירה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    חוץ מזה, היא כן רוצה לדבר איתי, אבל היא רוצה שאני אדבר איתה היא אמרה פעם לחבר שלי כשהם דיברו עליי "אנחנו בקושי מדברים, הוא לא מדבר איתי"(לא במובן של לא מדבר כי כועס או משהו, אלא סתם במובן של לא מדבר).
    ובגלל זה אתה רוצה לקחת צעד אחורה? ולהגיד לה זאת הנשיקה האחרונה שתקבלי?

אתה רוצה לקדם ענינים תקדם ענינים, אכפת לך ממנה, לך תעשה איתה משהו מעניין, תצא איתה, תביא אותה לגן חיות או קארטינג או משהו

אתם לוקחים את עניין הקרוב רחוק במובן -יותר מדי- מילולי, במקום לזיין את השכל, תתחיל לעשות דברים, תנסה לגרום לבחורה שיהיה לה כיף ושתרצה להיות לידך
    ואז תתחיל גם לזיין

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתה לא פרס, אפילו מאוד רחוק מלהיות פרס.
    כל ה"גישת הפרס" שלכם נורא מגוחכת - זה כמו שיבוא איזה אחד שנראה כמו החנונים מהיפה והחנון שבחיים שלו לא נגע בבחורה ויגיד כל שניה "אני הפרס אני כזה שווה! בנות צריכות לרדוף אחרי ולא אני אחריהן!"

בפועל..זה לא יקרה. לא כל אחד שקרא שטויות של סניה הוא אוטומטית הופך ל"פרס".

רוצה לדעת מזה פרס?
    גבר עשיר, מפורסם, או אפילו אחד שמלא בנות בסביבה X היו מתות לעשות אותו. אחד שלא חסר לו בנות בחיים שלו והוא שם זין על הנושא הזה מעומק ליבו...ובטח שלא עושה "ניסויים" במקום לזיין את מי שהוא רוצה לזיין.

זה גברים שבאמת אפשר להחשיב ל"פרסים" ולא בתולים שלפני חודש התחילו לעשות פיקאפ והם מאמינים מעומק ליבם שאיכשהו כל בחורה חייבת לרדוף אחריהם וגם כשמישי שמה עליהם הם חייבים לשחק אותה "מגניבים" ואח''כ להתפלא למה אף אחת לא רוצה אותם.
    זה TURN OFF אפילו יותר מהAFC שאתם כ''כ בזים להם בפורום הזה. לAFC לפחות יש בחורות מפעם לפעם...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-03-2011 בשעה 07:59.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא הבנתי.
    היא רוצה שתתן לה יחס,אז אתה לא נותן לה ?

כל הכבוד,מחר היא באה אליך עם רגליים פתוחות וקונדום על המצח.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתה לא פרס, אפילו מאוד רחוק מלהיות פרס.
    כל ה"גישת הפרס" שלכם נורא מגוחכת - זה כמו שיבוא איזה אחד שנראה כמו החנונים מהיפה והחנון שבחיים שלו לא נגע בבחורה ויגיד כל שניה "אני הפרס אני כזה שווה! בנות צריכות לרדוף אחרי ולא אני אחריהן!"

בפועל..זה לא יקרה. לא כל אחד שקרא שטויות של סניה הוא אוטומטית הופך ל"פרס".

רוצה לדעת מזה פרס?
    גבר עשיר, מפורסם, או אפילו אחד שמלא בנות בסביבה X היו מתות לעשות אותו. אחד שלא חסר לו בנות בחיים שלו והוא שם זין על הנושא הזה מעומק ליבו...ובטח שלא עושה "ניסויים" במקום לזיין את מי שהוא רוצה לזיין.

זה גברים שבאמת אפשר להחשיב ל"פרסים" ולא בתולים שלפני חודש התחילו לעשות פיקאפ והם מאמינים מעומק ליבם שאיכשהו כל בחורה חייבת לרדוף אחריהם וגם כשמישי שמה עליהם הם חייבים לשחק אותה "מגניבים" ואח''כ להתפלא למה אף אחת לא רוצה אותם.
    זה TURN OFF אפילו יותר מהAFC שאתם כ''כ בזים להם בפורום הזה. לAFC לפחות יש בחורות מפעם לפעם...
    יפה, תשובה מעולה למה זה גישת הפרס, ואיך הרבה מנסים ליהות כאלה
    לאחר קריאה על המושג באיזה פורום/אתר פיקאפ.
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

טוב הבנתי, נכנסתם בי כמו שצריך, תודה :]
    מחר נבוא בגישה שונה, נראה איך ילך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect