קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-10-2013, 17:28
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-09-2013, 15:49
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-04-2012, 18:59
  4. [דיווח]יום שישי 14:55
    על ידי מיכאל בפורום האח הגדול
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-11-2009, 15:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

דיווח-שישי האחרון

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ברירת מחדל דיווח-שישי האחרון

טוב קודם כל לא שאני מנסה לשחק אותה או משהו כזה אבל התקופות האחרונות בחיים הרסו לי את הגיים שהיה מובנה אצלי טבעי מלפני שנה.
    מלפני שנה הייתי בשיא שלי, מבלי שהייתי שם לב הייתי משכיב בנות מאוד מושכות ובעלות ערך מאוד גבוה, תמיד הייתי במרכז העניינים ותמיד הייתי האלפא המוביל והבחור שכל בחורה רוצה. בשנה האחרונה היו לי הרבה מעברים קשים בחיים שהורידו אותי לברכיים, אבל הנה אני מתאושש בעזרת מיסטרי והידע שהיה לי עד כה. ודרך אגב מצאתי את זה מאוד חינוי להיסתכל על העבר בשביל לראות מה היה טוב ואיך נפלתי ואיך אני חוזר.

אז הדיווח:
    ביום שישי הגעתי למסיבת יום הולדת של ידידה, בתחילת הערב לא היו כמעט בנות וגם אלו שהיו אולי 6-8
    אז חשבתי שאני פשוט יהנה לי לכיף וישתה(טעות מס' 1, אבל למזלי הייתי שפוי ברגע הנכון, חלקית)
    לאחר כמה שעות התחילה הזרימה, הגיעו שתי בנות חמודות(8) וישר ניגשתי אליהן, והרצתי פתיח עקיף, פתיח דעה.. משם כמה דקות של שיחה עד שמצאתי את ההוק(התענינות) ומזה המשכתי לA3 על ידי אמירה(לא זוכר במדיוק) ש"הכריחה" אותן להראות לי את הערך הגבוה שלהן..
    מה שהרס פה הוא שנתתי יותר מדי IOI למה שנאמר מהן על הערך שלהן. ובאותו הרגע בדיוק קלטתי עוד שתי בנות שהגיעו שאחת 10 ו8 וישר קפצתי על ההזדמנות

לצערי הרב עדיין מסטול ועדיין עם כוס ביד. איכשהו התחלתי לבודד אחת מהן והכל זרם לפי השלבים והייתי כבר בשלב נ1(בניית נוחות) ופתאום אחת הבנות הקודמות הגיעה ועשתה לי את הקטע הכי מסריח שיש, היא ירדה על ה10 על הצבע בשער שלה(משהו מגניב סגול ורוד כזה בצד, משהו סקסי בטירוף) וה10 הרגישה מאוד לא בנוח מאותו הרגע, הלכתי לקרוא למישהו שיהיה הוינג ויבודד את ה8 אבל עד שהספקתי לעשות משהו ה10 וחברתה הלכו(לקח לי בערך 5 דקות לבחור ווינג חח)

ודרך אגב במכריות יומיים אחרי פגשתי את ה10, ולמחרת נפגשנו והתנשקנו, הטעות בערב זה היתה שהראתי יותר מדי IOI ולא הראתי מספיק ערך גבוה.
    נוצר מצב של "החרטה שאחרי הקניה" ומחרת היא כתבה לי מחכתב לפייס ואני כבר לא יודע איך להמשיך את זה =\

ישמח לקרוא תגובות =]]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה

ומזה המשכתי לA3 על ידי אמירה(לא זוכר במדיוק) ש"הכריחה" אותן להראות לי את הערך הגבוה שלהן..
    חח חבל שאתה לא זוכר
    ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה

ודרך אגב במכריות יומיים אחרי פגשתי את ה10, ולמחרת נפגשנו והתנשקנו, הטעות בערב זה היתה שהראתי יותר מדי IOI ולא הראתי מספיק ערך גבוה.
    נוצר מצב של "החרטה שאחרי הקניה" ומחרת היא כתבה לי מחכתב לפייס ואני כבר לא יודע איך להמשיך את זה =\
    אחי אני לא רוצה סתם לקפוץ למסכנות אבל יש לי חשד דיי גדול שאתה קצת מבלף..
    גם בגלל משכתבתי למעלה וגם
    אם קראת את מיסטרי אתה אמור לדעת שחרטא לאחר קנייה זה בא בגלל הרבה משיכה ומלא DHV - אין מצב שזה בגלל IOI.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 07-03-2011 בשעה 15:54.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

א) אני באמצע הקריאה שלו עכשיו
    ב) זה נשמע כמו "חרטה שאחרי הקניה" כי בתאכלס יום למחרת פתאום היא די מצטערת שהיא התנשקה איתי?..
    ואין לי מושג מה זה "DHV"
    ואל תדאג, שום דבר פה לא בלוף =\

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,330 | הודעות: 8,198,923 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect