|
|
מידע מיותר מבחינתי, ספר לי עד כמה אתה טיפוס מעניין, אם אתה לא, דאג להיות כזה!קודם כל, חשוב שתדעו שאני בן אדם ממש משעמם
יתרון ענק, נצל אותו בחוכמה!אני בן 15 .
אל תרגיש מופלה, גם אני חש את אי-היכולת הזאת בכל פעם שאני פוגש בחורה, אגב, גם בחורים ובאופן כללי זה לא מנע ממני להשיג בחורות או חברים, תשלים עם ההרגשה הזאת, תנסה להתחבר אליה, לאחר מספיק זמן אתה תשתעמם ממנה ותוכל לשבור אותו לחתיכות.עכשיו, כל הילדים שבאו חיבקו אותה והכל, ולא יודע למה, אני לא מצליח לבוא ולחבק אותה אפילו .
אין טעות יותר גדולה מלצאת למסיבה או לשטח ולתכנן על מישהי אחת.. אל תעשה זאת יותר לעולם!באתי בתחושה טובה ועילאית שאני בא להתחיל עם איזה אחת, תיכננתי עליה מקודם .
ואני לא מצליח !
לתכנן ולצפות זה דבר מאוד מאוד מכשיל, לפחות בפיקאפ.
אתה מנסה לפתור בעיה של שנים ע"י יציאה אחת למסיבה מטופשת?כל הילדים מגיעים למסיבה ואני לא מכיר אף אחד חוץ מהחברים שלי, אני רוצה להתחיל להכיר, ואני לא יודע איך !
אני משתגע, אני בא למסיבה באמת בשיא הביטחון וכשאני יוצא משם באלי למות, אני יוצא מאוכזב ובמין דיכאון כזה !
אני חייב עזרה, איך מכירים אנשים שאני לא מכיר .
אתה רוצה להכיר אנשים? הקדש את החצי שנה הקרובה שלך רק על היכרות עם אנשים! עזוב סקס, עזוב מספרי טלפון, עזוב להשיג בנות.
תקרא את החומר שהכי מתקשר לדעתך להיכרות כללית עם אנשים, לחיבור עם אנשים, לתקשורת טובה ועל כיצד להיות אקטיבי ולהכיר אנשים כל הזמן! תלמד את זה, תפנים את זה, תיישם את זה! לאחר חצי שנה שעמלת טוב טוב והשגת את כל המטרות שלך בעניין זה, תיזכר שיש גם נשים בעולם וזכותן לקבל ממך תשומת לב (במילים אחרות, כעת הגיע הזמן ללמוד להצליח עם נשים, כשאתה כבר בן אדם תקשורתי). אם בא לך, אתה מוזמן להכיר אותי, אני בחור ממש מעניין...
שבור את הפחד ועבוד על המשחק הפנימי, וכל המשתמע מכך.
כיצד שוברים את הפחד? אתה יודע טוב מאוד כיצד, אתה לא צריך שיומרו לך.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-03-2011 בשעה 19:46.