נכתב במקור על ידי avior011 מצטער יאן טעית ... אם אף אחד לא יענה תוך 10 דק' תהיה לך אפשרות לנסות שוב לענות את התשובה הנכונה (עוד 10 דק' תיכנס ותראה אם מישהו ענה)
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Blaugrna' מצטער קובי גם אתה טועה אני אחזור על התקציר למקרה שמישהו לא הבין : תקציר של אלופת העולם לשנת 1982 נגד אלופת העולם לשנת 1998 *הערה בכללי אני לא מכוון לתקציר ספיציפי אלא תקציר של הדבר המבוקש לא משנה מה התוצאה או באיזו מסגרת טורניר
נכתב במקור על ידי avior011 מצטער יאן טעית ... אם אף אחד לא יענה תוך 10 דק' תהיה לך אפשרות לנסות שוב לענות את התשובה הנכונה (עוד 10 דק' תיכנס ותראה אם מישהו ענה) נכתב במקור על ידי avior011 מצטער קובי גם אתה טועה אני אחזור על התקציר למקרה שמישהו לא הבין : תקציר של אלופת העולם לשנת 1982 נגד אלופת העולם לשנת 1998 *הערה בכללי אני לא מכוון לתקציר ספיציפי אלא תקציר של הדבר המבוקש לא משנה מה התוצאה או באיזו מסגרת טורניר חלה טעות אצלי רב סליחות יאן צדקת התבלבלתי אכן הכוונה לאיטליה וצרפת יפה יאן הקדמת את קובי ולכן אתה מקבל 2 נק'
שאלה הבאה : אלופת אירופה בכדורסל (שנת 2009 ) נגד אלופת אירופה בכדרוסל ( שנת 2005)
נכתב במקור על ידי Blaugrna' יפפפה קובי צודק 2 נק' מכיון שמאוחר נמשיך בעז"ה מחר את האתגר כוולם לבוא !
נערך לאחרונה על ידי avior011; 08-03-2011 בשעה 23:10.
נעול עד למחר
מי פה???
אני..
קרדיט ל-Amit- על החתימה!
נכתב במקור על ידי avior011 מי פה??? אני ..
נכתב במקור על ידי עידנדון אני.. נכתב במקור על ידי Blaugrna' אני .. מתחילים חברים : שאלה קלה - אלופת אירופה הנוכחית (כדורגל) נגד "הגברת הזקנה"
נכתב במקור על ידי avior011 מתחילים חברים : שאלה קלה - אלופת אירופה הנוכחית (כדורגל) נגד "הגברת הזקנה" אינטר - יובנטוס
נערך לאחרונה על ידי עידנדון; 17-03-2011 בשעה 22:15.
נכתב במקור על ידי עידנדון אינטר - יובנטוס יפה עידן 2 נק' שאלה הבאה : אלופת הליגה האנגלית 1967/1968 נגד אלופת צרפת 2007/2008 [כדורגל]
נכתב במקור על ידי avior011 יפה עידן 2 נק' שאלה הבאה : אלופת הליגה האנגלית 1967/1968 נגד אלופת צרפת 2007/2008 [כדורגל] זה יצא מנצ' סיטי - ליון ולא היה משחק כזה ..
נכתב במקור על ידי Blaugrna' זה יצא מנצ' סיטי - ליון ולא היה משחק כזה .. צודק אחי לא שמתי לב משדנה את זה ל : אלופת אנגליה 2007/2008 נגד ליון קדימה !
חוקי הפורום