שלום לכולם,
דיברתי אם ידיה שלי לשכבה בפייסבוק וכו' בקיצור דיברנו ודיברנו והיא הזמינה אותי אליה לבית לשכב עכישו אני חושב על זה אם ללכת או לא? כי בתכלס אני עוד קטן לזה אבל אם אני יעשה זה יזיק או משהו אשמח לתשובה בהקדם
שלום לכולם,
דיברתי אם ידיה שלי לשכבה בפייסבוק וכו' בקיצור דיברנו ודיברנו והיא הזמינה אותי אליה לבית לשכב עכישו אני חושב על זה אם ללכת או לא? כי בתכלס אני עוד קטן לזה אבל אם אני יעשה זה יזיק או משהו אשמח לתשובה בהקדם
|
|
קודם כל כל הכבוד =)
אם תשכב איתה לא יקרה לך שום דבר כל עוד תשתמשו באמצעי מניעה (קונדום - נגד מחלות מין למקרה ש...).
אבל אם אתה לא מרגיש מוכן נפשית אל תעשה את זה, תסביר לה למה...שזה מוקדם מדי בשבילך ואתה לא מרגיש בנוח עם זה.
גם לי היה מקרה כזה שמישהי רצתה לשכב איתי ולא הייתי מוכן, זה היה מהיר מדי בשבילי...אז לקחתי צעד אחד אחורה והסברתי לה ת'מצב.
עכשיו כמובן זה שונה, אם הייתי פנוי לא הייתי מסרב, אבל אז הייתי צעיר וזה לא התאים לי.
אז מה? תעשה משהו שלא מתאים לך עכשיו בגלל שאחר כך יכול להיות שלא תוכל?
קודם כל אם אתה יכול עכשיו יש מצב גדול שתוכל גם אחר כך אם תשמור על הקשר הזה...
ותמיד יהיו כאלו שירצו, עובדה שכמעט ואין נשים בתולות (בגילאים שלי אני מתכוון) =)
אל תדאג, אם תהיה עם ביטחון עצמי ולא תהיה ביישן אין סיבה שאחר כך לא תקבל.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 08-03-2011 בשעה 20:58.
שמע מצד אחד מגישים לך כוס על מגש של זהב
דוגרי לא יקרה לך כלום אבל ההחלטה היא שלך אם אתה רוצה לשמור את הבתולים למישהי שאתה אוהב
או ללכת על שרמוטה...
איך שבא לך תעשה שיקול דעת אם היא באמת שווה זיון אני אומר לך עכשיו דוגרי לא מסתלבט בשיא הרצינות
אם אתה מחליט שזה לא מתאים לך לעשות את זה עם מישהי שאתה מכיר רק מהפייסבוק +הגיל שלך, ויש הרבה בגרות וצדק בהחלטה הזאת,
אז אין לך בכלל ממה לחשוש "מי תרצה אותי בהמשך", אם זו ההחלטה שלך אתה צריך להסביר לה את זה בצורה הכי עדינה ומובנת שאתה יכול, לדעתי רק תעשה רושם של גבר בוגר יותר ואחראי.
זה ממש לא סותר שאתם יכולים להיפגש גם לא בשביל לשכב, סתם בשביל להכיר יותר, וללכת בדרך האיטית והבטוחה.
בכל מקרה אם אתה מחליט כן לעשותה את זה, כמובן לא לשכוח אמצעי מניעה, עדיף גלולות + קונדום, (אם היא עוד לא בת 16, אז גלולות זה לא הכי מומלץ, אבל זה עניין אחר...)
חד משמעית לא מומלץ אבל זה רק אני
שמע, אל תהיה טמבל ולך תזיין אותה, אתה לא תצטער על זה עכשיו, אבל עוד כמה זמן תצטער על זה ותאכל ת'לב שלא זיינת אותה.
אני אומר לך מניסיון, שום אהבה, שום שטויות כוס זה אחד הדברים הכייפים, זה גם יעלה אותך חברתית, וגם גברית, אני אומר לך.
עוד שנה תהיה חרמן מת ותצטער שלא זיינת אותה, גיל 14 אין עוד חרמנות אבל 15 וחצי כולך תשתגע ותרצה כוס ולא תשיג ואז תאכל תלב של הבאת בה, זיין אותה אחי, אבל קודם תקליט אותה שזה בהסכמה כי יש כאלה בני זונות שבכווננה שוכבות ואז מתלוננות במשטרה אז תיקח הוכחה, ככה אני עשיתי.
בהצלחה בפירוק!
סלח לי שאני אומר את זה אבל אני לא חושב שעברת את ה13 אחי.
ילד בן 14 לא צריך לעשות סקס, בגיל הזה אולי אפשר להתחיל להביא ביד לא צריך למהר יש את כל החיים לפניך.
מזה לא יודע להנות מהחיים ? למה כי הוא לא עושה סקס בגיל 14 ? תגיד אתה שומע את עצמך גבר ?
אומנם אומרים שאורגזמה זה הרגע המאושר של האדם, זה כמובן לפי מדענים שחקרו את זה.
בכל מיקרה סקס זה לא הכל בחיים תאמין לי, ואם אתה חושב ככה אני באמת סבור שלא עברת את גיל 13 ואני בספק אם את 12.
לנושא, בנאדם גיל 14 ? למה ?
רד מיזה, אתה לא צריך את זה עכשיו, אולי זה יהיה כיף בהתחלה אבל שאתה לא מבין בזה יכולים לקרות לך 1001 דברים שתצטער עליהם אחר כך.
אישית אני לא ממליץ לך.
לשעבר 'Like
אתה טועה, דבר ראשון אני בן 18, ואני גיל 13 כיתה ז' היה הסקס הראשון שלי ולא מצטער על זה, הסקס רק יקדם אותו מבחינה מינית, ויביא לו עוד בנות רק. למה לא אם הוא יכול שעשה יש הזדמנות אדירה שלא כל אחד מקבל לכן הוא צריך לנצל אותה ותאמין לי שהוא יצטער עם הוא לא יקח אותה. וכל אחד חרמן במיוח גברים אז אל תשחק אותה שאתה לא כי אני בטוח שאתה מאונן כל יום.
בהתחלה חשבת רק איך לזיין את חברה שלך, אבל אני בטוח שטחנת אותה עד שהחור שלה נהפך לסתם חור או בור, והסקס מיצית אותו ולכן התחלת לחפש דברים אחרים לכייף איתה, אני מכיר את זה גם לי היה את זה, היא נהפכה לך לכמו חבר, אבל אני מתערב איתך שאם תבוא בחורה חדשה יעניין אותך רק הסקס, כי אין דבר כיף מזה.
וזה למה אני מזיין ובורח.