טוב אז ככה אני בן 17 כיתה יא
אז בכיתה י' הייתי סוג של מעפן כזה הייתי שחיף עם כרס כזה והייתי ביישן
ואז בכיתה יא' התחלתי לעשות כושר וזה ואני כבר לא ביישן
עכשיו אני גדלתי כזה כאילו העלתי מסת שריר ואני נראה גדול יותר
כל הזמן אומרים לי וואי איזה חתיך או איזה גוף תפסת או סתם מחמאות בקטנה כזה
אז עכשיו יש מישהי מהבנות הממש ממש ממש כוסיות האלה אתם יודעים האלה שיש בערך 1 בכל בצפר שכאילו מרגע שראית אותה היית מת לזיין לה את הצורה..
אז לא אהבתי אותה או משהו פשוט הייתי מסתכל עליה מלא מתוך חרמנות אבל היא לא ידעה כאילו היא לא ידעה איך קוראים לי אפילו לא ידעה מי אני
והשנה אז שנהייתי יותר מפותח וזה (גם מבחינה חברתית)גם לא ממש שמה לב אליי
ובתחילת השנה וניסיתי לפתח איתה שיחה וואלה להיות ידיד שלה יכול להיות סבבה כי יש לה חבר (לאחת כזאת תמיד יש חבר בערך) אז לכל מה שהייתי אומר לה היא הייתה עונה באדישות או לפעמים מתעלמת כי אחרי הכל מבחינתה אני לוזר או משהו כאילו לא מהמגניבים
ואז השנה שהתחלתי להתחבר עם המקובלים וגם במיוחד לאחד שהוא כאילו נחשב לגבר גבר כזה סוג של ערס אבל שהכרתי אותו הוא ממש לא ערס והם ידידים די טובים
אז פתאום היא התחילה ליצור איתי מלאאאא קשר עין כזה כל פעם שהיא רואה אותי כמעט או נגיד אני אומר שלום לידידות היא נותנת לי מבט כזה נו תביא לי גם נשיקת שלום חח או נותן כיפים לחברים אז היא גם כזה מצפה לשלום לא יודע יכול להיות שלא
ולפעמים נגיד בכיתה אז אני יושב קדימה והיא אחורה ונגיד אני אומר לאיזה ילד להדליק את המזגן ישר היא מסתכלת עליי
או פעם היא דיברה למורה במסדרון ואז הסתכלתי עליה וישר היא הסתכלה עליי אבל במבט לא בטוח כזה לא יודע
ולאחרונה יצא לי לדבר איתה בערך 5 פעמים אבל עם עוד אנשים ושנגיד אמרתי משהו מצחיק היא צחקה או התעניינה ממש וניסתה להשתתף
אני כזה חושב לעצמי טוב מה את רוצה? להיות ידידה שלי או שנדלקת עליי?
ואני לא יודע אם יש לה חבר או לא כבר
והייתי מת להיות חבר שלה חחח לא כדי לאהוב אותה סתם לזיין אותה חחח היו לי 4 חברות השנה חחחחח איזה כיף זה היה
חפירות שילטון!!!!![]()

ציטוט ההודעה

אז רק טיפ קטן..