קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה היא רוצה ממני? :O אוהבת או סתם?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 21:50
  2. היא רוצה אותי,אני לא
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 08:51
  3. מה החמאס רוצה ממני?! ):
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-05-2006, 23:21
  4. מה זה רוצה ממני?
    על ידי Flamez בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-05-2006, 22:33
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 18:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מה היא רוצה ממני??

ברירת מחדל מה היא רוצה ממני??

ככה בקצרה, יש לי ידידה שפעם היינו ידידים ממש ממש טובים אני רציתי יותר היא לא כל כך..מאז די חתכתי עליה כאילו אם לא נהיה בקשר אז אין לי מה לעשות איתך ולשמור אותך בתור ידידה. אני מסנן אותה הרבה לא חוזר אליה(והיא מתקשרת הרבה, כמה פעמים ביום כאילו חייבת לדעת איפה אני מה אני עושה) ואני ממש אדיש כבר לא ראיתי כמו פעם אני רואה אותה רק אם כולם יושבים ביחד וגם אז אני לא מתייחס והיא משתגעת למה אני לא עונה. עכשיו אני יודע שהיא מדברת עם עוד כמה ידידים אז כאילו מה את רוצה ממני? מה אני כל כך חשוב לך? כאילו אני אומר אם אני רק ידיד שלך אז מה כל כך חשוב לדעת איפה אני מה אני עושה ולמה את מתקשרת כל כך הרבה והודעות וגם במחשב וכו'..ומה שמוזר לי הוא שככל שאני יותר מסנן ופחות מדבר איתה פחות רואה כאילו היא רוצה אותי יותר אבל אני חושב שרק בתור ידיד וממש לא בא לי לזה..או שיש פה משהו שאני מפספס או שלא יודע..כמו מה זה נראה לכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

היא רוצה את הזין שלך.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    היא רוצה את הזין שלך.
    פחות או יותר סיכם לך הכל השפיצון ...
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 04-02-2010 בשעה 12:13.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני לא חושב שאתם צודקים...ככה זה בנות,כשבת רואה שאתה לא שם עליה היא תעשה הכל בשביל שתחזור להתייחס אלייה ולתת לה את מה שהיה כמובן מאליו פעם והיא רואה שזה חסר אז היא מתקשרת ומתייחסת אליך ככה בתקווה שאותו יחס שהענקת לה קודם יחזור..באותו רגע שזה יחזור שוב הרגשות שלך יחזרו אליך ושוב היא תשים עליך זין..אם אין לך רגשות אליה תנסה לעשות איתה משהו,ואם יש לך תתרחק כמה שאתה יכול,כי טוב?לא יצא לך מכל הסיפור הזה
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 04-02-2010 בשעה 13:07.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

בולבול.

חח זה גם מה שכל החברים שלי אומרים לי...את האמת לא איכפת לי לזיין אותה כי גם ככה אני לא מעוניין בקשר איתה אבל לא נראה לי שזה יקרה כי היינו בסה"כ ידידים טובים ולא יותר אז איך פתאום אני רק יתן לה טיפה יחס וישר היא תקפוץ עליי..(ברור שאני צריך לעשות הכל אם אני ריצה אבל עדיין)

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

בהצלחה מותק

חח תודה על ההצלחה אבל אחרי שכבר שבועיים אני מסנן אותה ומראה שלא בא לי עליה כל כך פתאום להיכנס לחיים שלה בבום ולחזור אבל בגישה קצת שונה? חשבתי אפילו להיות איתה איזה יום יומיים ולהיות מישהו אחר להראות צד שהיא לא כל כך מכירה ואז להתנתק עוד פעם לכמה ימים ולראות מה היא מגיבה..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

עשית לה משהו שנקרא "קרוב רחוק" .
    התקרבת אליה,ואז גרמת לה להרגיש שהיא הרחיקה אותך ממך,מה שגורם לה לרצות אותך יותר. (תמיד תרצה משהו שלא תוכל לקבל).

קיצר,אם אתה רוצה לזיין אותה או מינימום להיות חבר שלה,תצא איתה,דפוק לה נשיקה,אל תשים עליה יותר מידי זין ואל תתייחס אליה יותר מידי (למשל אם אתם במסעדה,תתיחס למלצרית ) היא ממש תשתגע ותרצה אותך ואם תפעל נכון יש מצב שתוכל לזיין אותה עוד באותו יום.

קודם להיות חבר שלה אני לא רוצה. לזיין אותה ממש אין לי בעיה והייתי עושה את זה בכיף. עכשיו יש דבר אחד שמפריע לי, הקטע הוא שלא מזמן אני לקחתי אותה לשיחה ואמרתי לה שאולי כדאי שנצא ביחד היא אמרה לי שהיא לא רוצה עכשיו חבר וכו' בקיצור לא היה כלום. אז אם אני יבוא אליה וסתם נשב או משהו ופתאום אני ידפוק לה נשיקה או סתם ילך איתה למסעדה או משהו היא עוד יכולה לחשוב שאני עדיין רוצה אותה בתור חברה ואני לא, עברתי אותה מזמן. כאילו אני צריך לעשות משהו שאני רוצה שזה יבוא ממנה יותר מאשר ממני. שמתי לב גם שאם למשל היא יוצאת למקום מסוים והיא שואלת לאן אני הולך באותו יום אניא ומר לה שלמקום אחר היא ממש מתבאסת ומנסה לשנכע אותי ללכת לאיפה שהיא הולכת. זה כאילו היא מתנהגת כמו שאני התנהגתי כשהכרתי אותה ורציתי אותה אז. אז מה אתם אומרים להמשיף לסנן וכו' או לחזור להתנהג כרגיל?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,644 | הודעות: 8,173,231 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect