לחץ חברתי? ניסיתם לבד?
לפני הבר מצווה? בתיכון? בצבא?
כמה שנים אתם כבר מעשנים?
מעניין אותי.
לחץ חברתי? ניסיתם לבד?
לפני הבר מצווה? בתיכון? בצבא?
כמה שנים אתם כבר מעשנים?
מעניין אותי.
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
|
|
סיגריות - ניסיתי בכיתה ד' עם חבר. היה לנו משעמם והחלטנו לקנות סיגריה אחת ולנסות לעשן. חח
כיום אני מעשן חברתי - המניאק שמתנחל לאחרים על סיגריות או שסתם מחסל כמה סיגריות שיש לי במסיבה או משו, תלוי מה זורם לי. אני אוהב לרוב חלשות ולא אוהב תחזקות האלה.
נרגילה - מהגיל שהתחלתי לצאת בערך, ישבתי עם מישי שהייתי חבר שלה ועם עוד אנשים וזרמתי. אהבתי רצח כי הנרגילה הייתה ממש טובה וסוחבת וכיום אני מתנחל לאנשים על נרגילות גם כן...ומכין ראשים מאוד גרוע. חח
ויש לי טראומות מנרגילות חונקות וגרועות...וטעם תפוח מזכיר לי מישי שאני מעדיף לשכוח.
שאר הדברים לא רלונטיים :]
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-03-2011 בשעה 18:55.
נרגילה: בתחילת כיתה ז' ראיתי כמה חברים מעשנים והלכתי לראות איך זה... כיום אני כבר לא מעשן נרגילה,פעם ב... אם חברים מביאים אז אני לוקח כמה שכטות.
סיגריות: פעם ראשונה ניסיתי שהייתי בן 13 במסיבה. ומאז אני וחבר היינו קונים כל פעם קופסה למסיבה,כיתה ט' הייתי מעשן סגריה פה סגריה שם,כיום מעשן 4-5 סגריות ביום. ובימי חמישי שישי קופסה.
בכיתה ז' (סיגריות) למדתי בבית ספר שאין זה הכי שכונה בעולם, התלמידים מבריזים עם המורים וזה... כולם עישנו אז לא היה אכפת לי לנסות(לא שלחצו עליי או משהו) ולאט לאט התחלתי לאהוב, הפסקתי בכיתה ט' ושוב חזרתי בתחילת י' חח ><
נרגילה גם התחלתי בכיתה ז' אבל זה רק כשיש למישו חח
בכיתה ז' התחלתי לנסות נרגילות וזה .. וחח ממש התחלתי לסחור הייתי נוסע לכרמלית דופק , ומביא לילדים ביקר וכשיש כסף קונה לי ענקית ככה מצרית 1.60 כזאתי עד עכשיו אצלי ..
בכיתה ט' [ולא נגעתי בחיים בסיגריה..] התחלתי לעשן סיגריות עצם הסיבה שזה נייד וזה יותר מהיר ומזדמן ... ואני יגיד לכם תאמת זה לא ממכר :| , חח אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה וכדי להוכיח עישנתי כמו 3 קופסאות בשבוע והפסקתי ככה לחודש ולא הרגשתי צורך לעשן ..
תלוי בכח רצון =]
ואיאייא ממזמן... עוד כשהייתי בן 4, הבטחתי לעצמי שלעולם לא אעשן!
מאז אני מכור להבטחה הזאת![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-03-2011 בשעה 21:16.
חחח אני זוכר את עצמי משהייתי ילד ועד לפני 4 חודשים אומר לעצמי "אני לא אהיה כמו המכורים שמנסים להפסיק לעשן ולא מצליחים. אני אהיה חכם יותר בזה שלא אתחיל לעשן מלכחתילה". ועכשיו אני מכור, לא רק לסיגריות אלה גם לקפה. לא יכול לעבור יום בלי 20 סיגריות ו10 כוסות קפה
(התחלתי לעשן כי רציתי להוכיח לעצמי שאני יכול להפסיק. טעיתי.)
נערך לאחרונה על ידי kroen; 08-03-2011 בשעה 21:25.
שטויות. מישהו בעבודה שלי מעשן כל יום 2 קופסאות ושותה 15 כוסות קפה כבר 20+ שנה ואין לו שום בעיה בריאותית והוא בכושר מצוין
חחח יש אנשים שמעשנים 80 סיגריות ביום ושותים 20 כוסות קפה חחח
מי יעשן לך 80 סיגריות וישתה 20 כוסות קפה מה אתה נורמאלי..
כדי לך להתחיל להיגמל או מזה או מזה .
תתחיל לשים דברים מגעילים בקפה אני יודע וככה לא תרצה לשתות יותר ..
תחשוב עוד שנה למות מהתקף לב , או עוד כמה זמן מסרטן הריאות
בסבבה אחי גם ככה ב2012 כולנו נמות
KROEN אתה צריך טיפול פסיכולוגי ואני ממש לא צוחק, קודם אתה מעלה סרטון שלך מעשן כמו איזה ילדה בת 13 ועכשיו אתה מדבר שיש אנשים שהם בכושר מצויין והם מעשנים 80 סיגריות ביום...
זה בערך כמו להגיד שיש אנשים שמזריקים הרואין אבל הם מפסיקים בכל רגע שהם רוצים ומתי שהם רוצים.
אתה באמת בן 22?
אני מקווה שאתה עושה סמים ומה שאתה כותב פה בפורום זה חלק מהדברים הראנדומליים שיוצאים לך מהפה כתופעת לוואי...ואתה לא באמת חושב ככה.