נכתב במקור על ידי
BombProgram
טוב תקשיבו ילדים
כמה דברים
קודם כל...אף אחד לא אומר שטוטניקים...אתה נשמע כמו ילד בן 2
דבר שני
אם הטיפ הזה כל כך מפריע לך בלב אני יכול למחוק אותו בשבילך...תבין...לא יוצא לי כלום מהמדריך הזה אני פשוט רוצה לעזור לבתולים כמוך שאין להם חיים...
דבר שלישי
אני בטח ובטח לא הבחור שאתה תלמד אותו על ה "חיזור" כי אני יכול לתת לך את זה כשיעורים פרטיים
דבר רביעי
אתה לא יכול להגיד שזה שטות אם לא ניסית את זה...עובדה שאני משתמש בשיטה הזאת ואני לא מתאכזב אפילו לא פעם אחת
ובסופו אני מוצא לי מישהי נורמאלית ולא אחת מהשרמוטות האלה שאתה מכיר במשך 3 דקות והיא כבר מוצצת לך
אופיר?אולי בגלל אפסים כמוך צריך להגביל את הפורום ל 17+
אגנט?ממש לא ברור לי מה הבעיה במדריך הזה
בוא נגיד שלא אני המצאתי את השיטה הזאת ואולי אתה לא רוצה את הטיפ הזה אבל יש פה אנשים שכן רוצים ועובדה ששולחים לי הודעות בפרטי לבקשת עזרה נוספת
ותכל'ס אני לא מבין אתכם ממש אבל ממש לא מבין אתכם...עלאק ילדים כמוך הורסים את הפורום ובלע בלע בלע
מותק....אני זה שיציל את הפורום אולי ואת החיים החברתיים שלך גם כן...אתה יכול להמשיך להיות דבוק למסך ולהביא ביד על פיקאצ'ו אבל אתה פשוט חיבס אז צא מזה...
אמרתי את כל מה שהיה לי להגיד לכם
מנהלים?אני מודע לכך שעברתי פה על כמה חוקים אז אתם יכולים לתת לי את האזהרות שלכם אבל זה שווה את זה וזה פשוט צדק ללמד את הדבעים האלה פה משהו...אתה רוצה תמחק את האשכול...לא איכפעט לי
אני בסך הכל באתי לעזור...
יום טוב שיהיה לכם