מישהו יכול להסביר לי על העבודות שמתחזקות אחרי הכאוס? איזה עבודות אלה? באיזה נשקים הם משתמשים? ובמה הם יתחזקו?
תודה רבה
מישהו יכול להסביר לי על העבודות שמתחזקות אחרי הכאוס? איזה עבודות אלה? באיזה נשקים הם משתמשים? ובמה הם יתחזקו?
תודה רבה
|
|
רק הסקילים מישתנים חפש אשכולות מליפני 3 4 ימים אתה תיראה כמעט לכל גוב מישתנה משהו אחד לפחות חוץ מאראן שכל העבודה מישתנה
הם מישתמשים באותם נשקים כלום לא באמת הישתנה רק האנימציה של הסקיל + כמה שינוים של חוזק
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
מכניק נחלש כמו שאבנתי!
במה הוא נחלש? איך מחלישים אותו במה?<
הסקילים שלו יתחלשו בצורה משמעותית.
עד עכשיו המכניקים עשו עליך KS? אחרי הכאוס אתה תוכל לקייס את אותו מכניק בקלות.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
כמו שאמרתי כל האראן ישתנה למשהו אחר מגניב יותר מבוסס על מה שאתה מכיר עד עכשיו אבל עם שינוים שקשה להסביר אתה כבר תבין לבד והמכאניק מוחלש מאוד! וכל הגובים האחרים מקבלים שינוים לא ממש משמעותים אם בכלל
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
חוץ מהארן יש את האווין שיצורף לו סקיל חדש והוא גם יתחזק,ה DB שמקבל סקיל חדש ומתחזק גם הוא..
ושאני אומר תחזק אני מתכוון שמעלים להם את הכוח של הסקילים כל הסקילים והרינג' שלהם יהיה יותר חזק ממה שהוא ליפני הכאוס..
ובקשר למכאניק הוא יתחלש זה כן,אבל עדיין הוא יהיה חזק ויוכל לעשות KS בגלל שהסקילים שלו בנוים לזה.