נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
הייתי בסרט יותר גרוע מזה שהייתי צעיר (כיתה ז' לצורך העניין) וכמעט נהרגתי ונזרקתי למוסד פתוח בגלל שקרים של המערכת (למזלי ניצחתי במלחמה נגד המערכת אז אני עדיין חי)
ככה שאני אהיה היחידי פה שבאמת מדבר מנסיון ולא מזיין תשכל.
קח איתך מקל בייסבול/אלה/מוט ברזל ותשתגע על כל מי שהציק לך. בלי רחמים, תהיה עם הרצון הזה להרוג אותם, אני בטוח שהרגשת את זה לפחות פעם אחת בחודש הקרוב. תשתמש בתחושה הזו, היא תהיה התחושה שתניע אותך.
פשוט תתחיל להכות אותם בלי סיבה עוד לפני שהם יספיקו להתחיל לדבר אליך, במקרה הרע ישעו אותך או שיפתחו לך תיק במשטרה שיעלם לך בגיל 18 גם ככה (והסיכוי שבאמת יפתחו לך תיק אפסי, מנסיון שלי ושל עוד אנשים שעשו דברים דומים בעבר). אל תקשיב לאף אחד שזה יהרוס לך תחיים כי זה לא, המערכת מנסה להפחיד אותך.
אם יש משו שלמדתי בחיים זה שאף אחד לא מתעסק עם משוגעים שלא רואים בעיניים, אף אחד לא יסתכן בדקירה/פציעה לכל החיים בשביל פוזות. לכל אחד בכיתה יש ילד כזה, שאמנם לא הכי חזק פיזית אבל אף אחד לא מתעסק איתו לא חשוב מה. תהיה הילד הזה. :]
ושאני אומר בלי רחמים זה לא להתחיל לדחוף ולקלל אותם כמו קוקסינלים מהכיתה שלך אלא לקחת את אחד מהחפצים שהמלצתי לך עליהם, לבוא אליו מאחורה, להפתיע אותו ולתת לו את זה לתוך הפרצוף וכל מי שיתקרב וינסה להפריד יקבל גם אחת לתוך הפרצוף. לא משנה אם הוא בן, בת, מורה, יועצת מצידך שזה יהיה אפילו הנשיא אובמה.
אני מניאק אם מישו יתקרב אליך אחרי שתאשפז אחד או 2 מהבני זונות האלה.
ואם הם ימשיכו? תחזור על אותה הפעולה, מתישהו הם יבינו שאתה משוגע ויעזבו אותך.