לא כל כך שמתי לב מה הבדלי הגיל פה בין גולשי הפורום אבל אני בטוח שיש בגילי גם כן שנתקלו בסיטואציה שאני הולך להציג.
אני עכשיו בן 19, עוד 4 חודשים יהיה בן 20(יאי! מחליף קידומת P=)
בתחילת השבוע כשהלכתי לקנות מתנה לאמא שלי לכבוד יום האישה ראיתי HB9, ניגשתי, קיבלתי מספר פל' ולמחרת נפגשנו.
קודם כל כבר אז שמתי לב להיתנהגות "לא בוגרת"?(אין לי מושג איך להגדיר את זה במדוייק, אבל היתה הרגשה ש.... ואללה... אין ראש על הכתפיים, אין אישיות מבוססת.)
למחרת כשנפגשנו היא אמרה לי שהיא בת 15(המחשבה הראשונה בראש "וואו, אני פדופיל o.O" חח)
ובהלך כל הפגישה הרגשתי ואללה שהיא לא בשלה כבחורה.. לא יודעת מה היא רוצה מגבר שיהיה איתה וכשאמרתי לעצמי "אין סיכוי שאני רוצה מישהי כל כך קטנה", ודחיתי אותה לגמרי, נכנסו לשיחה על יחסים וכו'. משם בכלל המבט שלי עליה התחיל להידרדר, באמת שילדה קטנה שלא מבינה אפילו את הרגשות של עצמה וואלה אני אפילו יגיד את זה בהיסוס אבל מרוב שהיא ילדה קטנה שום שלב(A..C..) לא עבד כמו שצריך עליה. הרגשתי שאני רק צריך להגיד לה "אני שרירן חטוב היטב משרת בצנחנים, רוצה להיתנשק איתי?" והייתי מקבל את זה..
במדוייק אני לא יכול להסביר לכם את השאלה שלי אבל אני מקווה שהסיפור העביר את המסר.
עכשיו לנושא העיקרי, בשאלה לא כל כך מדוייקת אבל אין לי מושג איך לנתח אותה אחרת: האם שיטות פיקאפ עובדים על בחורות בגיל הטיפשעשר??
אני רואה פה כל מני ילדים כותבים לא רק דיווחי שטח, הם גם מדברים כ"אמנים" אבל באמת כשנגשתי(ולא פעם) למישהי באזור הגלאים הזה הרגשתי שאין לה הגנות, אין לה כלום.. ושיש הבדל ענק בין להתחיל עם מישהי בת 20+ לבין מישהי בת 15-16.. אפילו 17 גם הייתי מכליל.
יאללה תגובות, וכן אני יודע שאני חפרן![]()

ציטוט ההודעה

).