קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע אם הביאו את זה כבר (משחק הבחורה)
    על ידי -ערן- בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 09:36
  2. אוקייי...תכירוווווו : גילה! שווה שווה
    על ידי Maniac בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 18:46
  3. [תמונות] הבחורה הכי כוסית שתראו בחיים שלכם-כנסוו
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 19:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

גילה של הבחורה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ברירת מחדל גילה של הבחורה

לא כל כך שמתי לב מה הבדלי הגיל פה בין גולשי הפורום אבל אני בטוח שיש בגילי גם כן שנתקלו בסיטואציה שאני הולך להציג.
    אני עכשיו בן 19, עוד 4 חודשים יהיה בן 20(יאי! מחליף קידומת P=)
    בתחילת השבוע כשהלכתי לקנות מתנה לאמא שלי לכבוד יום האישה ראיתי HB9, ניגשתי, קיבלתי מספר פל' ולמחרת נפגשנו.
    קודם כל כבר אז שמתי לב להיתנהגות "לא בוגרת"?(אין לי מושג איך להגדיר את זה במדוייק, אבל היתה הרגשה ש.... ואללה... אין ראש על הכתפיים, אין אישיות מבוססת.)
    למחרת כשנפגשנו היא אמרה לי שהיא בת 15(המחשבה הראשונה בראש "וואו, אני פדופיל o.O" חח)
    ובהלך כל הפגישה הרגשתי ואללה שהיא לא בשלה כבחורה.. לא יודעת מה היא רוצה מגבר שיהיה איתה וכשאמרתי לעצמי "אין סיכוי שאני רוצה מישהי כל כך קטנה", ודחיתי אותה לגמרי, נכנסו לשיחה על יחסים וכו'. משם בכלל המבט שלי עליה התחיל להידרדר, באמת שילדה קטנה שלא מבינה אפילו את הרגשות של עצמה וואלה אני אפילו יגיד את זה בהיסוס אבל מרוב שהיא ילדה קטנה שום שלב(A..C..) לא עבד כמו שצריך עליה. הרגשתי שאני רק צריך להגיד לה "אני שרירן חטוב היטב משרת בצנחנים, רוצה להיתנשק איתי?" והייתי מקבל את זה..
    במדוייק אני לא יכול להסביר לכם את השאלה שלי אבל אני מקווה שהסיפור העביר את המסר.

עכשיו לנושא העיקרי, בשאלה לא כל כך מדוייקת אבל אין לי מושג איך לנתח אותה אחרת: האם שיטות פיקאפ עובדים על בחורות בגיל הטיפשעשר??
    אני רואה פה כל מני ילדים כותבים לא רק דיווחי שטח, הם גם מדברים כ"אמנים" אבל באמת כשנגשתי(ולא פעם) למישהי באזור הגלאים הזה הרגשתי שאין לה הגנות, אין לה כלום.. ושיש הבדל ענק בין להתחיל עם מישהי בת 20+ לבין מישהי בת 15-16.. אפילו 17 גם הייתי מכליל.

יאללה תגובות, וכן אני יודע שאני חפרן

2. קישורים ממומנים

כי יש לך עילוי עליהן
    הן יעשו הכול בשביל להיות עם מישהו בגדול מהן ב5 שנים
    "הוא בצבא, הוא גדול, הוא יותר ממני. אני רוצה"
    מה יותר קל: להיות תלמיד יא' ולהשיג תלמידה יב'
    או להיות תלמיד יב' ולהשיג תלמידה מ יא'?

העניין של הגילאים גורם להן לתחושת "הישג"
    בדרך כלל זה משחק לטובתך לא רק בהתחלה אלא גם במהלך קשר. אתה לגמרי זה שמחליט . יכול לעשות מה שבא לך והיא תשתוק ותגיד תודה.

אין שכל לילדות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה

אין שכל לילדות
    חח הלוואי וזה היה נכון, (טוב תאמת מזל שזה לא נכון ).

ולגבי פותח האשכול: אתה הרי גדול ממנה בחמש שנים, כל ההשקפה שלך שונה, אתה מסתכל עליה "מלמעלה" - איפה שהיא היתה, אתה היית כבר מזמן, מה שהיא עברה, אתה כבר עברת וכ''ו - ברור שיהיה לך יותר קל איתה...
    אתה אפילו יכול ישר להתחיל מנחות, העיקר לא לעשות יותר מדי טעויות והיא שלך.

אני אישית צריך להתאמץ קצת יותר מזה - משום מה, מדליקות אותי בנות שגדולות ממני לפחות בשנתיים .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-03-2011 בשעה 20:11.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא כל כך הבנתם אותי, השאלה שלי פה היא: האם אני צריך בכלל לעשות שלבים ולעשות את הגיים, או שפשוט אפשר להגיד לה "אנ בחור מגניב, רוצה להיתנשק?"(ואני מרגיש שזה יפעל -.-") ואני רואה כל מני ילדים כותבים על דיווחי שדה כאילו הם מתאמצים או משהו כזה.. ואת האמת איך שאני זוכר את הגיל הזה, הכי קל היה להשיג באותו גיל זיון ונשיקה וכל דבר שבא לך.. הייתי מזמין אלי בחורות ואחרי שעתיים שאני מראה לי שאני בן אדם כייפי(בדיחות בדיחות בדיחות וסירטונים =\) הייתי מנשק ולא הייתי מקבל דחייה, וככה עד המיטה, ששם היה רק מחסום אחד של "אני פוחדת שכל העולם ידע מזה" וזה כבר היה הכושר שיכנוע שלי שהיה מציל אותי מהמצב הזה. אבל היום.. חחחח כן זה יעבוד ממש טוב על HB10-7 בנות 20+

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

א'- זו הסיבה שחברה שלי כרגע יותר גדולה ממני.
    ב. זה לא שהבחורה בת 15 ילדותית, היא פשוט ילדה. אל תעלבו כל בני ה15...
    ג'- לפי מה שנראה לך, אם נראה לך שהילדה רודפת אחריך, אל תשבור את הראש...
    ד'- זה עובד טוב גם על בנות 20+ אל תדאג..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אתה לא צריך להגיד לה כלום.. בגיל שלך זה אפילו לא חוקי... לך תחפש מישהיא בגיל שלך עם ראש על הכתפיים עזוב אותך שטויות.. כמו שאמרת שהיא ילדה קטנה בראש אתה יכול להסתבך בגלל זה.. זה באמת שווה?

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה
    לא כל כך הבנתם אותי, השאלה שלי פה היא: האם אני צריך בכלל לעשות שלבים ולעשות את הגיים, או שפשוט אפשר להגיד לה "אנ בחור מגניב, רוצה להיתנשק?"(ואני מרגיש שזה יפעל -.-") ואני רואה כל מני ילדים כותבים על דיווחי שדה כאילו הם מתאמצים או משהו כזה.. ואת האמת איך שאני זוכר את הגיל הזה, הכי קל היה להשיג באותו גיל זיון ונשיקה וכל דבר שבא לך.. הייתי מזמין אלי בחורות ואחרי שעתיים שאני מראה לי שאני בן אדם כייפי(בדיחות בדיחות בדיחות וסירטונים =\) הייתי מנשק ולא הייתי מקבל דחייה, וככה עד המיטה, ששם היה רק מחסום אחד של "אני פוחדת שכל העולם ידע מזה" וזה כבר היה הכושר שיכנוע שלי שהיה מציל אותי מהמצב הזה. אבל היום.. חחחח כן זה יעבוד ממש טוב על HB10-7 בנות 20+
    Whatever works

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי refaelshalom צפיה בהודעה
    אחי אתה לא צריך להגיד לה כלום.. בגיל שלך זה אפילו לא חוקי... לך תחפש מישהיא בגיל שלך עם ראש על הכתפיים עזוב אותך שטויות.. כמו שאמרת שהיא ילדה קטנה בראש אתה יכול להסתבך בגלל זה.. זה באמת שווה?
    סבתא? זו את? תעשה לי טובה.

מכיר את העניין, סתם לדוגמא פגשתי ביום שבת בחורה 7HB והתגלה לי שהיא בת 16 וחצי(אני בן 20)לא הייתי צריך לעשות יותר מדי גיים כי היא הייתה נורא ילדותית אבל זורמת נורא, את ההמשך אתה כבר יכול לתאר לעצמך לבד.

אותי אישית זה מרתיע שהבחורה היא מתחת לגיל 18 מכיוון שרוב הבנות הקטינות ממש אינפנטיליות.
    מה גם כל המערכות יחסים שלי היו גדולות ממני בשנה לפחות.
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 11-03-2011 בשעה 21:23.
    The Pod

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לא קראתי את שאר התגובות , רק את השאלה ששאלת .
    בעצם , מה שמפריע לך הוא יתרון הגיל שלך עליה.
    אתה גדול ממנה.
    אתה מרגיש שהיא קטנה , וזה מוזר , היא יכלה להיות אחותך הקטנה ...

הכל עניין של גישה...
    אחותי קטנה ממני בשנתיים , ובאמת אני לא יוצא עם בחורות בגיל של אחותי או פחות.
    זה מגעיל אותי להתנשק עם מישהי שהיא בגיל של אחותי

האמת? לא אשקר לך , זה דפק אותי.. הרבה הזדמנויות שלא ניצלתי בגלל השטות הזאת.
    נו , שריטה במוח , כבר אמרתי ?
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי JustJey צפיה בהודעה
    לא כל כך הבנתם אותי, השאלה שלי פה היא: האם אני צריך בכלל לעשות שלבים ולעשות את הגיים, או שפשוט אפשר להגיד לה "אנ בחור מגניב, רוצה להיתנשק?"(ואני מרגיש שזה יפעל -.-")

זה עובד לפעמים על בנות 30

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בטכלס זה יכול לעבוד על כל גיל,תלוי בבחורה ובמצב שלה כרגע...יש הרבה מאוד פעמים שאתה תוכל לבוא לבחורות בנות 26 אפילו (כשאתה בן 19) ופשוט תציג את מה שיש לך בצורה הכי ברורה שיש "היי את נראית טוב ואני אוהב את זה,תנשקי אותי" והיא תזרום איתך בכיף.

אתה מרגיש שהרבה יותר קל לך עם בחורות בגיל 15 מהסיבה הפשוטה שכשאתה מתחיל שיחה,אתה כבר מתחיל עם ערך בשמיים,מבחינתה אתה בוגר אחראי שיכול לדאוג לכל הצרכים שיהיו לה,והיא לא רגילה לקבל את זה מגבר.

ברמת העיקרון,תמיד יהיה לך יותר קל עם בחורות יותר צעירות ממך (אלא אם כן אתה בן 50 והן בנות 20...).

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בטכלס זה יכול לעבוד על כל גיל,תלוי בבחורה ובמצב שלה כרגע...יש הרבה מאוד פעמים שאתה תוכל לבוא לבחורות בנות 26 אפילו (כשאתה בן 19) ופשוט תציג את מה שיש לך בצורה הכי ברורה שיש "היי את נראית טוב ואני אוהב את זה,תנשקי אותי" והיא תזרום איתך בכיף.

אתה מרגיש שהרבה יותר קל לך עם בחורות בגיל 15 מהסיבה הפשוטה שכשאתה מתחיל שיחה,אתה כבר מתחיל עם ערך בשמיים,מבחינתה אתה בוגר אחראי שיכול לדאוג לכל הצרכים שיהיו לה,והיא לא רגילה לקבל את זה מגבר.

ברמת העיקרון,תמיד יהיה לך יותר קל עם בחורות יותר צעירות ממך (אלא אם כן אתה בן 50 והן בנות 20...).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נראה לי אני צריך להבהיר פה כמה דברים.
    קודם כל, לכל מי שחושב שאני מתחיל עם קטינות, אז לא. ברגע שאני מגלה שגילן לא מתאים לי, הן נשארות באיזור הידידות כנראה להרבה זמן(לפחות עד שאני ירגיש שהן בשלות בשבילי).
    אני זורם אח ורק עם בנות בגילי או יותר. הרבה יותר כיף.
    לאנשים שאומרים שיש בנות 20+ שהמשפט "אני גבר נראה טוב, רוצה להיזדיין?" יעבוד, כנראה זה מראה משהו על הבחורה, ואם אני יגיע איתה לשלבים במהירות רבה והיתלעב מזה זה יגיד הרבה גם עלי. ככה(ולא רק קשור לזה) אני מעדיף לא להיתקרב לבנות כאלה(מאז ומתמיד הייתי מאוווודדד סלקטיבי, מצידי הייתי מחכה חודשים, העיקר לזיין מישהי על רמה).
    המשך יבוא( אני שיכור מת כרגע חחח XDD)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect