שלום,
לידידה שלי יש בעייה במחשב.
היא פותחת את המחשב ויש את הדבר הבא.
ולמטה יש אתזה.
איך אפשר לפתור את הבעייה<?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה וירוס בוודאות אני יגיע לבית אני יגיד לך איך להסיר ביתיים אל תאשר כלום ואל תוריד כלום
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 11-03-2011 בשעה 00:30.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמו שאמר ידידי, אכן - זוהי הונאה, ומדובר ברוגלה שמפיצה את עצמה, ומתחזה לתוכנה.
דבר ראשון - עדכן את תוכנת האנטי וירוס שלך מיידית. אני ממליץ באופן אישי על אנטי וירוס AVIRA החינמי, שניתן להוריד אותו ע"י לחיצה כאן.
הכנס למנהל המשימות ע"י הקשה על Ctrl+Alt+Del וסיים את כל התהליכים והמשימות שקשורים לתוכנה הזו.
הכנס לתפריט התחל > הפעלה > הקלד mscobfig. כעת עבור ללשונית 'אתחול' (הלשונית האחרונה) והסר את סימון ה-V מהתוכנה.
הורד את התוכנה Revo Uninstaller ע"י לחיצה כאן, (הגדר אותה לשפה העברית), חפש את התוכנה-רוגלה, והסר אותה - כולל מחיקת ערכי הרישום.
הורד את התוכנה SUPERAntiSpyware Portable Scanner ע"י לחיצה כאן, ובצע חיפוש והסרת רוגלות.
עדכן אותנו בהתקדמויות.
מ א ו ש ר
במידה ומה שאלי ידידי הסביר לך לא עזר תמשיך כך
במידה ומנהל המשימות לא יהיה זמין לרוב וירוסים מבטלים את הגישה אליו ובמידה והאתרים של אנטי וירוסים יהיו לך חסומים תפעל כך
שלב ראשון נסה לבצע שחזור מערכת במצב רגיל אם אין לך אפשרות נסה במצב בטוח מדריכים
במידה ונתקלת בהודעה כמו שחזור המערכת בוטל על ידי מנהל המערכת ובמידה ויש לך חסימה לאתרים של מייקרוסופט ואנטי וירוסים תפעל כך
התחל הפעלה תרשוםותחליף עם הקובץ הזה
C:\Windows\System32\drivers\etc
גש לקובץ
Hosts
שים לב יש שם לוינדוס 7 ול XP
לאחר מכן לא אמורה להיות חסימה כנס למצב בטוח במסך הבחירה תבחר SAFE MODE WITH NETWORK תוריד את
זה ותבצע סריקה מלאה אם עדיין מאיזה סיבה לא עובדים לך האתרים של מייקרוסופט תוריד את
זה יש שם כל מה שצריך + מדריך
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 13-03-2011 בשעה 21:56.
ניסים , קובץ המארחים נקרא HOSTS .ולא HOSTES .
אגב , פראגער נתן לך בדיוק את הכלים הנכונים כדי להסיר את הרוגלה ,
דבר נוסף אשר יעזור לך בחיפוש הטרוגן , כנס למנהל המשימות > תהליכים .
במידה יש משהו מוזר , תעדכן אותנו או תכנס למיקום קובץ התהליך וסרוק אותו עם תוכנת av.
אני ממליץ לך להתקין אצל ידידה שלך Kaspersky , ואני כמעט בטוח שהוא יעלה על הוירוס.
או שפשוט תוריד את גרסת הKaspersky 2011 Anti Virus portable שהוא מומלץ .
אני מציע לך לבצע את הסריקה הוירוסים במצב בטוח .
בניה.
מנהל אבטחת מידע לשעבר.
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 13-03-2011 בשעה 21:59.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
נעים מאוד ניסים
אני לא אומר את זה אני רק אומר נמתין ונראה.
לגבי קספרסקי לעומת האנטי וירוס של מייקרוסופט לא עשיתי השוואה כי קספרסקי נחשב לאחד מהאנטי וירוסים הטובים ביותר שיש אבל זה בתשלום ובין החינמים הוכח כבר שהאנטי וירוס של מייקרוסופט הוא הכי טוב ולא יורד בהרבה מאלה שבתשלום
לא הצעתי לו או בכלל מפני שאני לא יודע אם יש לו מערכת חוקית
ודבר שני אני מבטיח לך שהוא לא יוכל להתקין אף אנטי וירוס כי פשוט הוירוס לא ייתן לו.
בנוסף רוב הסיכויים ששחזור מערכת, מנהל משימות, עורך הרישום ואפשרויות תיקייה מבוטל אצלו.
תודה ולילה טוב.
ואם בא לך להמשיך בפרטי בכיף
מ א ו ש ר
אתה זה שחולם ידיד יקר בתור אחד שיש לו ניסיון יחסית רחב בתחום ובתור אחד שיצא לו לעשות מבחנים לאנטי וירוסים לא מעטים ה AV מחזיק תואר חזק והוא לא נופל מהקספרסקי בשום דבר ומעבר לזה יש לא מעט רובריקות שהוא עובר אותו בצורה יחסית
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-03-2011 בשעה 22:14.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
עדיין Kaspersky יותר טוב מזה של מיקרוסופט ,לא אמרתי שהוא גרוע , אמרתי שהוא לא ברמה שלו .(בשביל אנטי וירוס חינמי הוא עומד במשימה)
מנסיון אישי שלי , העלתי כמה קילוגרים לvirus total , מיקרוסופט לא זיהה וkaspersky זיהה , מה שהוכיח לי את רמת הגילוי של kaspersky.
נערך לאחרונה על ידי Num32; 13-03-2011 בשעה 22:22.
מנהל אבטחת מידע לשעבר.
מ א ו ש ר
טוב אני רק רציתי להיות עדין
האנטי וירוס של מייקרוסופט לא נופל ממנו והגרסה החדשה לויסטה ול 7 אומרים שזה בין הטובים עם הגנה על דפדפן האינטרנט
לא ניסיתי את זה עדיין
אבל בהחלט בין החינמים של מייקרוסופט זה מומלץ ביותר וזאת בהנחה שיש לך תוכנה חוקית
יום טוה אורי או לילה טוב בישראל