יש לי חבר כמעט חצי שנה, והבנתי כבר שזה לא זה ואני גם לא רוצה אותו..הבעיה היא שכל פעם שאני באה להיפרד ממנו אני כולי נחנקת..אני מסתכלת עליו ולא יכולה לעשות לו את זה...איך אתם מציעים לי להיפרד ממנו? ברור בדרך שלא תפגע בו אם אפשר....אשמח לתשובות![]()
יש לי חבר כמעט חצי שנה, והבנתי כבר שזה לא זה ואני גם לא רוצה אותו..הבעיה היא שכל פעם שאני באה להיפרד ממנו אני כולי נחנקת..אני מסתכלת עליו ולא יכולה לעשות לו את זה...איך אתם מציעים לי להיפרד ממנו? ברור בדרך שלא תפגע בו אם אפשר....אשמח לתשובות![]()
|
|
כל הכבוד לך חן !
אני מעריך בנות כמוך שמתחשבות ברגשות של בנאדם .
אין דרך פשוטה להגיד לך את זה, אין לי מדריך או טיפים ספציפיים .
הכי חשוב שאחרי שתהיי עדינה ותקלטי שהוא הפנים, תלכי, תהיי החלטית
תקומי ותעזבי, בלי חיבוקים ונשיקות, פשוט לעזוב
תגידי לו שמצאת חבר חדש יותר יפה ויותר חמוד ושזה ברור שאת תלכי עם סחורה יותר טובה ושזה לא הוא זה הוא - (החבר)
מבלי לקרוא את התגובות של אחרים אני עונה לפותחת הנושא.
כל מי שגיד לך שיש דרך יפה לסיים, טועה. ואני אומר את זה מניסיון אישי רב. זה תמיד כואב, ולרוב לפי פסיכולוגיה, נפגע האגו יותר מאשר ההכזבה במקרים כאלו. מה שאני מציע לך לעשות, זה בלי להיתבלבל יותר מדי ולקבוע פגישה בטלפון עם המשפט "אנחנו צריכים לדבר". זה יהיה מעין "דימניון מודרך" למה שהולך לקרות, ובואי נגיד ככה זה ירכח את המכה. אחרי המשפט הזה, לא יהיה לך אפשרויות להיתחמק מהפרידה. אבל את חייבת להיזהר, אם זה בן אדם בעל אגו נפוח, הוא עלול לעשות מעשה מגעיל כמו לזרוק אותך בקללות וצעקות כדי לא לתת לאגו שלו ליפול. אם הוא אכן בן אדם כזה, עדיף לך גם לקבוע למקום קצת פומבי למקרה של אגרסיה. אבל גם, אני מדבר פה על מצב קיצוני חח.
בזמן הפגישה אולי יהיה לך קשה לדבר ולהסביר, אבל תדעי שאת לא חייבת שום הסברים. תסיימי ותלכי. רגע אחרי הפרידה יהיה לך כנראה מצב של חרדה ופחד שאת מפספסת משהו ואם תשארי במקום במקום ללכת זה יוכל להיסתיים בזה שהוא כמו כלבלב ישכנע אותך שלא צריך פרידה או ישתמש בזה כדי להפיל אותך לקרשים לגמרי.
מקווה שעזרתי =]
תיפרדי ממנו וזהו הוא לא ימות, אם הוא גבר אמיתי הוא יבין שאת כולה עוד אישה ותבוא מישי אחרת בשלב מסויים, אם הוא לא כזה לא היית צריכה להוית חברה שלו מלכתחילה.
תעשי רק מה שאת רוצה, גישת ה"לא נעים לי" זה לאפסים.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:51.
אני חושבת שאני פשוט אלך על הכנות אין לי יותר מדי ברירות אתם צודקים...סתם לפגוע בו
עדיף לדקור בן אדם פעם אחת דקירה ישירה ואולי קצת כואבת מאשר לדקור אותו בעוד מקומות עקיפים ובדרך גם את עצמך.
אם למדתי משהו בחיים, זה שאין תרופה יותר טוב מהישירות, ישירות מונעת המון בעיות בעיות בהרבה יותר חמורות בהמשך.
אגב, טרחתי להגיב רק בגלל שהיום פגשתי בחורה מקסימה בשם חן, איזה שם מקסים לבחורה מקסימה, גם את מקסימה?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-03-2011 בשעה 19:18.
אני בעד הכנות כי מה לעשות לפעמים פשוט לא מתאימים ואת יותר פוגעת בו אם את מושכת את זה ואת בכלל לא רוצה אותו..אם איכפת לך ממנו אז תפרדי כמו שצריך וסגרת עיניין..אל תקחי את זה קשה מדיי לפעמים נפרדים וזהו...מצאתי לך כתבה בעיניין תקראי ותחכימי http://www.gloolot.co.il/Pages/article.aspx?id=42