אני רוצה להתחיל ללמוד פיקאפ איזה ספר כדי לקרוא?
אני רוצה להתחיל ללמוד פיקאפ איזה ספר כדי לקרוא?
|
|
ספר בראשית, חפש בלינקייה.
ועכשיו ברצינות, כדאי לך לקרוא מאמר בסיסי מכאן וליישם אותו עד כמה שניתן.
אחרי חודש של עשייה, תקרא ספר, אם בכלל תזדקק לו.
קראתי די הרבה מאמרים וגם את כל הפוסטים של סניה בנושא שדרך אגב אהבתי מאוד אבל אני רוצה להבין את הנושא יותר לעומק
ואני לא יודע באיזה ספר לבחור
מחברת פשוטה עם דפים חלקים (או שורות, אם זה יותר נוח לך)
במקום לקרוא, כי כבר נראה שקראת מספיק, תתחיל לכתוב בעצמך מה קרה בכל פעם שאתה יוצא לשטח.
ככה תראה בדיוק מה נקודות התקיעה שלך, איפה הטעויות ומה אתה צריך לשפר.
זה הספר הכי טוב!
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אל תקרא שום ספר, קראת מספיק, עכשיו מה שאתה צריך זה לצאת לשטח.
קרא קהלת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הבנתי ש-magic bullets טוב מאוד למתחילים , למרות שגם MYSTERY METHOD מצוין לדעתי .
יש גם את הספר "המשחק" של ניל שטראוס שמציג את סיפור חייו ונושאים מסוימים מהפיקאפ בספר אחד .
הלוואי וזה באמת היה ככה!קראת. יפה. עכשיו תנסה. לקרוא זה אולי חצי מהתהליך
בלי לשחק אותה, כל מה שקראתי עד עכשיו כבר החזקתי בערך בגיל 5 או 6 בראש שלי... הידע כשלעצמו לא היה שווה כלום!
לא צריך להיות חכמולוג גדול ולחרוש ספרים בשביל לדעת שלהיות חצוף עדיף על להיות סמרטוט, שנגיעות תמיד מוסיפות למשיכה ושאם תכנס למועדון מחובק עם שתי בחורות הערך שלך יעלה, אני באופן אישי ידעתי את הכללים הללו עוד לפני שידעתי בכלל מה זה מועדון או מה זה ערך חברתי.
החוכמה וההבדל בין אומנים לעוד כאלה שלומדים פיתוי זה נטו מה שהם מבצעים בשטח!
מה שהם כותבים לאור ניסיונם האישי, בלי להכניס אפילו שורה אחת מתוך איזה ספר או מדריך אחר.
המסקנות והתובנות האפקטיביות ביותר שתוכל לרכוש לעצמך נובעות רק מהתנסות מעשית בשטח! לא ממיסטרי, לא ממני, לא מהפורום ולא משום מדריך אינטרנטי זה או אחר!
ובואו נודה, מי מאיתנו חורש את השטח ברוב שעות היממה?
אם הייתי מקדיש את הזמן שבו אני נמצא באטרף ללהיות בשטח הייתי לא אומן פיתוי, הייתי אומן השפעה.
אגב, אם כבר פ\התפרקתי ככה (בטח..), יש מישהו שמבין בהתפתחות אישית? למי שיש מושג אשמח שיתחיל להשתתף בפורום שלי ושמהר מאוד ירש את מקומי, הגיע הזמן לפרוש מאטרף, למכור את המחשב ולחיות בעולם שבחוץ, כמו שעשיתי לפני שנתיים
(היו ימים..). כרגע DINS8 הוא היחיד שעומד בסטנדרטים, מי חושב שגם הוא יכול?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-03-2011 בשעה 21:50.
לא מסכים איתך. מחשבה מאוד לא נכונה... יש המון בחורות...
ואם יהיו לך 2-3 חברים שאיתך באותו ראש (שוב , אני אומר - אם , זה ממש לא מובן מאליו)
יהיה לך הרבה יותר קל.
קשה מאוד לחיות את החיים האלו של 'יציאות לסארג'ים' ו'לפתוח סטים' וכל המרדף הזה שאתם חיים בו... אני מזמן הפסקתי לחיות ככה , והתחלתי להנות מהחיים ולנצל הזדמנויות , לשלב את הכלים מהפיקאפ ביומיום ולא את היומיום בפיקאפ.
ובכל זאת , מי שבחר לחיות באורח-חיים שכזה , של יציאות לסארג'ים יסתדר הרבה יותר טוב עם כמה חברים לידו.
זה ממש לא יפגע בסיכויי ההצלחה שלו , ולהפך - אם יסתובב עם אנשים שלא מכירים את התחום ומתנהגים כמו "afc"
דווקא זה מה שיפגע בו !
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 13-03-2011 בשעה 19:29.
הייתי פה.