לא VILLAIN לא CK ולא FROZEN
אתה מביא גם מדריך איך להשתמש?
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
נכתב במקור על ידי Crokey. אתה מביא גם מדריך איך להשתמש? התוכנה מאוד קלה לשימוש .
נכתב במקור על ידי Mr.CartMan לא VILLAIN לא CK ולא FROZEN זה תוכנה שאתה מכניס קומבואים ? יענו BF?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir זה תוכנה שאתה מכניס קומבואים ? יענו BF? כן , אין שיטה אחרת חוץ מ BF
נכתב במקור על ידי Mr.CartMan כן , אין שיטה אחרת חוץ מ BF אוקיי, ותוך כמה זמן, עם קומבו טוב ופרוקסי טוב, זה יפרוץ?
נכתב במקור על ידי Shir אוקיי, ותוך כמה זמן, עם קומבו טוב ופרוקסי טוב, זה יפרוץ? מאיפה אני יודע ?
נערך לאחרונה על ידי .EffecT; 13-03-2011 בשעה 17:35.
אתה אמור לדעת אתה אומר שהתוכנה טובה לא ? אז אתה אמור לדעת כי ניתן להבין שהשתמשת בה.
צריכים - חנות וירטואלית/אתר אינטרנט/עיצוב מעולה במחירים זולים וטובים ? פנו אליי בהודעה פרטית
נכתב במקור על ידי Pizzi אתה אמור לדעת אתה אומר שהתוכנה טובה לא ? אז אתה אמור לדעת כי ניתן להבין שהשתמשת בה. מה אתה רוצה שאני אגיד לך ? פורצת תוך יום ? יומיים ? שנה ? לא . הכל תלוי בקומבו ובפרוקסי במידה ויש לך מזל 7 ביום אפילו.
אז מה הוא שאל אותך ? "עם קומבו ופרוקסי טוב" אז תענה לו כמו שצריך חחח לא שאכפת לי סתם נכנסתי וראיתי את זה.
נכתב במקור על ידי Pizzi אז מה הוא שאל אותך ? "עם קומבו ופרוקסי טוב" אז תענה לו כמו שצריך חחח לא שאכפת לי סתם נכנסתי וראיתי את זה. סבבה , אם לא אכפת אל תגיב .
חוקי הפורום