אז כמו בכותרת כל אחד יכתוב מה הפיקוק המועדף אצלו (אם יש כמה אז שכתב את הכי מועדפים)
שלי זה כובע כתוב עליו I M Streat וכפפה שאני הולך איתה עם גופייה
דיון מהנה
אז כמו בכותרת כל אחד יכתוב מה הפיקוק המועדף אצלו (אם יש כמה אז שכתב את הכי מועדפים)
שלי זה כובע כתוב עליו I M Streat וכפפה שאני הולך איתה עם גופייה
דיון מהנה
|
|
בתור פיקוק כבד יש לי מקל עם ראש של סוס
אבל משהו מעוצב רציני, יענו לא מפלסטיק חרטא
משהו מקצועי
רק אחרי שיצאתי איתו הבנתי מה העוצמה האמיתית של פיקוק טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כובע סניה/נייק.
ייחודי, אופנתי ומושך.
לי יש כובע של "בוקרים" חום שחור ב30 דולר נראה לי? חבר נתן לי אותו מהביקור בקנדה..
ויש לי גם כובע "סנייה" לבן
משקפיים לבנות כאלה עם פסים, שבתאכלס לא לראייה חחח אי אפשר לראות איתם כלום, זה כמו לראות סורגים צמוד לפנים שלך..
ודרך אגב בדיחה בנושא: ככה רואים קושים P=
חח המבין יבין, ובלי להעלב אחד החברים הטובים ביותר שלי אתיופי, אני לא גזען
נערך לאחרונה על ידי JustJey; 13-03-2011 בשעה 18:17.
אחים.... - דובי - דובי ורוד, חמוד, וצמרירי.
הדבר הזה מגנט בחורות (ומסוכן...) - אני פשוט ניגש אל הבחורה, נותן לה את הדובי הזה ואז מתחיל כל הכיף: יש כאלו שאומרות "שיאו תודה" (אני: "ניראה לך?!")
יש כאלו שפשוט צוחקות בבוז (אני: "נו דיי אל תעשי לו את זה, זה דובי ממורמר שחייב קצת חום ואהבה אני פה בשביל לעזור לדובי הזה למצוא את האחת")
קיצר, אפשר להשתגע עם זה כמה שרוצים (רק שצריך לדעת איך להשתמש בדובי בצורה יעילה כן? - תיזהרו, כמו שהוא טוב, הוא גם יכול להביא לכם יבושים אכזריים).
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 13-03-2011 בשעה 19:47.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
ניסה להחזיר על זה
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post6632819
חח איזה כייף לסניה יש עכשיו מותג על שמו בזכותכם
אני הולך עם כובע נייק לפעמיים ויש לי גם משקפיים כמו של טייסים בצבע אדום(המסגרת)
האמת? יש לי לוק של ערס אז זה מתאים לי חוץ מזה שאני מושלם והכל מתאים לי (אני לא באמת שחצץ זה רק נראה ככה)
MARIO - נשמע פיקוק חזק ניראה לי נאמץ משהו דומה
DANIEL - מה כבר אפשר לעשות עם הסוס אחי לא הבנתי
אהה בא לי רעיון אתה יכול לעשות כאילו אתה רוכב על זה ולהגיד לאנשים רוצים סיבוב? 5 אלף שקל, יודעת מה? נעשה לך מחיר אבל את צריכה להחזיר לי במשהו אחר אבל אל!! תפעילי את הראש הכחול שלך כי את תסדרי לי תחדר /תעשי לי כלים איך?![]()
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 13-03-2011 בשעה 20:37.