slats slats slats
|
|
ידוע.
כשאתה ניגש לבחורה , היא מבינה שאתה בא להתחיל איתה. אל תנסה להסוות את זה , ולהפך - תהיה כמה שיותר ישיר
הייתי פה.
כן, זה כן.
אבל מיסטרי לדעתי כבר לא תופס, יש פה עוד מישהו שלוקח השראה ממנו?
אני אישית לא מתחבר אליו בכלל, הוא תותח והוא כריש והוא כל מה שתרצו, אבל יש כאלה שלא מתחברים לשיטות שלו.
לראשון שהגיב, אני לא רוצה להסוות את זה אבל אני גם לא רוצה להגיד לבחורה "את כוסית על אני רוצה אותך", אני רוצה לגרום לה לחשוב שהיא רוצה אותי.
וכן אני גורם לזה, ואני גורם לאחלה כימיה וחיבור ושיחה, רק שבכל המהלך שיחה והדיבורים יש לה את הפרצוף של "לא עדיף שתיקח מספר עכשיו?" ומההתחלה היא כבר יודעת שאני בא להתחיל איתה.
אני רוצה לגרום לה לדבר איתי כמו עם ידיד, שהיא תחשוב שאין מצב שאני אבוא לה ביציאה של תני פייסבוק או מספר, ולתת לה בבום ואז זה יהיה מפתיע וטוב.
אתה ממש לא אמור להגיד לה את זה.
להגיד את זה זה להיות סמרטוט , כבר מהרגע הראשון שראית אותה.
אתה צריך פשוט להיות חברותי (למאמר מורחב יותר לחץ כאן - שיעור מספר 6)
מספר לא אמור להיות יותר מדרך לשמור על קשר.
בחורה בכל מקרה תדע שאתה בא להתחיל איתה , ואין שום דבר רע בזה.
לגרום לה לדבר איתך כמו ידיד ולהפיל עליה "בהפתעה" , זה לעשות לעצמך עבודה קשה.
הרושם הראשוני שאתה יוצר אצל בחורה , זה מה שהיא תזכור ממך הכי חזק !
אם תיצור רושם של ידיד , אתה ידיד. להפוך עכשיו לחבר ולמשהו יותר מיני יהיה הרבה יותר קשה מאשר אם היית כזה מההתחלה
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 13-03-2011 בשעה 16:50.
הייתי פה.
אתה יכול גם לגשת אל בחורה ולהגיד "שלום, אני מתחיל איתך"
יש בזה פסול להתחיל עם בנות?
אין צורך להסתיר את המידע הזה מהן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
עדיף להבין את זה מאוחר מאשר לעולם לא.
עכשיו, כשגילית את הגלגל, תבדוק כיצד אתה יכול להשתמש בו ובאמת להפוך את כל העסק לקצר יותר.
כי המטרה שלך היא להתחיל עם הבחורה.
ברגע שהמטרה שלך תיהיה אחרת,אפילו אם היא תיהיה לגרום לבחורה לצחוק או לפתח איתה שיחה עמוקה או אפילו לגרום לה לומר את המילה "מלפפון",אתה תשים לב שבחורות לא יחשבו שאתה מתחיל איתן.
נקודה רגישה, אם אני ניגש אליך ברחוב ומנסה למכור לך מוצר, ואני אציג אותו בצורה ישירה ("היי, רוצה את הפלאפון הזה, רק 2400 שח?"), יש סיכוי שתרצה לקנות, אבל רוב הסיכויים שתדחה אותי על הסף מהנסיון שלך עם אנשים מכירות (או אפילו קופאיות בסופר..). מצד שני, אם אני ניגש ומציג לך את המוצר, גורם לך להתעניין בו, ולהשקיע ממך במכירה (לגרום למישהי לחכות לך, למשל, או לשמור לך משהו לכמה רגעים. לתת לה להשקיע בשיחה, וכו...), הסיכוי שתרצה לקנות גבוה יותר. כך או כך, אתה יודע שאני מוכר לך משהו.
אז גם אם היה נדמה לך שבכל מקרה אתה היית מעוניין במוצר מסויים, תחשוב איך הוא היה נראה לך אם היו מציגים לך אותו אחרת.
תמיד בדיעבד זה נראה כאילו מאז ומתמיד אתה מעוניין - אבל הדרך למכירה חשובה בדיוק כמו המוצר שאתה מוכר. ברור שאם מישהי
עושה לי עיניים ובאה לדבר איתי אני לא אלך איתה סחור סחור, חבל לשנינו על הזמן, אבל לא כולן רוצות אותך כשאתה ניגש אליהן.
אין שום סתירה בין גישה עקיפה לישירה, בכל מקרה הבחורה יודעת שאתה מעוניין בה. מצד שאני גם "אני גבר את אישה בא לך סקס" זה הבעה של עניין....
אנשים לא מבינים.. יש הרבה גישות בפיקאפ. המון גישות גם סותרות אחת את השנייה, אז מה. כל הדרכים מובילות לרומא. מה שמשנה זה מה אתה אוהב, מה עובד לך, עם איזה גישה אתה מרגיש טוב.
אז כן, זה סותר את מיסטרי. אז מה.
וזה גם לא עניין של "מיסטרי כבר לא תופס", אולי פשוט הגישה של מיסטרי לא מתאימה לך ובחרת בגישה אחרת. אבל שוב, כל הדרכים מובילות לרומא.
?What have you been up to lately