גבר, למה היית עדין איתו? הרשו לי להיות הנביא המטיף שישבור כמה מיתוסים.
חברה ובכלל קשר זוגי, ברוב המקרים, זה לא משהו שיהיה "לעבור תהליך ביחד איתי.." איתו.
חברה, ברוב המקרים, זה תהליך מיגע בפני עצמו! שאתה תצטרך לרכוש המון חיזוקים מבחוץ בשביל לשרוד איתה!
המון מפרשים את המונח "חבר" כך: להוכיח כל יום מחדש שאתה אוהב אותה, לשמוע המון זיבולי שכל בשביל שהיא תתן לך בסוף אותו היום, לקנות מערכת בקרה מתוחכמת בשביל להבטיח שהיא לא תצא עם גברים אחרים, לעשות המון דברים שאינך אוהב בשביל לרצות אותה!
כמובן שאני מגזים וזה כללי מידי, יש לא מעט זוגות שבאמת הולכים יד-ביד, הבחורה לא צריכה את ההוכחות לאהבה מבן זוגה והבן זוג לא צריך את הסקס ממנה בכל לילה, אני לא אומר שקשר זוגי זה דבר מעצבן אך מה שאני כן ממליץ לך זה לא להסתמך על קשר זוגי ולא לראות בו כישוע, לעיתים קרובות קשר רציני תומן בחובו המון דברים שיגרמו לך לומר בדיעבד "איפה חיי הרווקות שלי איפה?".
אוו מעולה, סיפקת לי אחלה מדד לגבי מצבך בתחום.
כרגע אתה נחשב מבחינתי לביות של מיסטרי וכל השאר, אתה מכיר את החומר מצויין ואם תעשה עליו בגרות אתה תקבל 100 בטוח!
כעת, בשביל להגיע לתוצאות הרצויות שאתה כלכך מצפה להן, תשתחרר מכל החומר! צחק עליו! זלזל בו! עשה מה שבא לך לעשות באותו הרגע ותפסיק לחשוב! גם אם מה שיהיה בא לך לעשות באוות הרגע זה לומר לבחורה "רוצה שאקנה לך קפה? רוצה שארים לך את התיק? בואי אסדר לך את הכיסא, בואי אלווה אותך, בואי אעזור לך בשיעורי הבית, יודעת מה, בואי ואעשה לך אותם!" בדיוק כמו AFC רק שהפעם זה נשעה באמת מתוך בחירה וידך תמיד תהיה על העליונה. בקיצור - מחק את כל החומרים שלך מהמחשב ותתחיל לפעול מתוך אינטואיציה.
לגבי האם ישנה אהבה או לא, ישנה אהבה!
קודם כל, אהבתי לאחים שלי, להורים שלי, לאחי לנשק, לעם שלי, לחיות, למשחקי מחשב, אהבת האל!
אהבה מסוגים אלו ממש אבל ממש לא נובעת מתוך האינסטינקט להתרבות! כך שגם אהבה לחברה שלך יכולה לנבוע מתוך מניעים אחרים ובהרבה יותר טהורים מ"לשרוד/להתרבות". אגב, אם היית חוקר טיפה היית מגלי שישנם סוגי אהבות רבים, חלק השוו זאת לויטמינים!
אני שמח שקבלתי את ההסכמה הנשית

תודה על התגובה החיובית, מה דעתך לכתוב פוסט על הנושא ולספק לנו הגולשים (שרובנו גברים) נקודט מבת נשית על כל העניין?
אני מניח שזה יעזור לכולנו