קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Zion feat. Akon - The Way She Moves
    על ידי yoninoy בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 23:13
  2. [פרסום] Zion Feat. Akon - The Way She Moves
    על ידי Silver בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 17:23
  3. [שמיעה] G-UNIT - I Like The Way She Do It
    על ידי VodkanonStop בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-06-2008, 14:55
  4. [צפיה] G-Unit - I Like The Way She Do It
    על ידי Green Monkey בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 21:04
  5. [הורדה]Zion ft.Akon- The Way She Moves (2007)
    על ידי MaSter_Dj בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 86
    הודעה אחרונה: 17-06-2007, 19:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

the HOTTER the girl , the LONELIER she is - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שמעו .. בעיקרון גם יש את המצב ..
    שאתה אומר , אוקי היא שווה , אבל אני מאמין שהיא מכירה עוד אלף בנים , עכשיו אם אני מתחיל איתה אני סתם יוצא מטומטם , גם אם היא לבד.. כי מה הסיכויים שהיא תירצה אותך מבין המאה שהיא מכירה.. (וכול הקטע של אני הפרס סתם יוציא אותך פתאתטי..

זה מה שאני חושב לגבי כול מה שקשור לכמה שהיא יפה זה אומר שהיא לבד..

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי califronia358 צפיה בהודעה
    שאתה אומר , אוקי היא שווה , אבל אני מאמין שהיא מכירה עוד אלף בנים , עכשיו אם אני מתחיל איתה אני סתם יוצא מטומטם , גם אם היא לבד.. כי מה הסיכויים שהיא תירצה אותך מבין המאה שהיא מכירה.. (וכול הקטע של אני הפרס סתם יוציא אותך פתאתטי..

אז אתה בא בגישה בעצם של מה הסיכוי שלי? לא מבין...

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אז אתה בא בגישה בעצם של מה הסיכוי שלי? לא מבין...

יש משהו בדברים שאתה אומר , בעיקרון כן

הרי תחשוב שהסיכויים שלך הם 10 אחוז..
    ואם תנסה רוב הסיכויים שגם תצא אידיוט ( כי היא ממילא לא בקטע , או שאתה תעשה מעצמך בדיחה עם כל הקטע של "אני הפרס" )

בכול זאת תנסה ?

יענו ההפסד גדול מהרווח( שבספק ותשיג אותו)

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מישו שהוא לא הפרס יעשה מעצמו בדיחה בכל מצב נתון, לפחות כשהוא ינסה לשחק אותה פרס.

זה שהמודעות לא קיימת לא אומר שזה לא נראה מגוחך מהצד. :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ואם תנסה רוב הסיכויים שגם תצא אידיוט ( כי היא ממילא לא בקטע , או שאתה תעשה מעצמך בדיחה עם כל הקטע של "אני הפרס" )

בכול זאת תנסה ?

רגע מי אמר שהיא לא בקטע ?
    או שלא הבנתי אותך בעצם, מה שכרגע ניראה לי ככה.
    בנאדם יצא אידיוט אם הוא יבוא בגישת האני הפרס? יש מצב שכן חח. לזה התכוונת?

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

נשלח פעמיים , למחוק
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 14-03-2011 בשעה 23:00.
    הייתי פה.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    רגע מי אמר שהיא לא בקטע ?
    או שלא הבנתי אותך בעצם, מה שכרגע ניראה לי ככה.
    בנאדם יצא אידיוט אם הוא יבוא בגישת האני הפרס? יש מצב שכן חח. לזה התכוונת?
    בן אדם לא יצא אידיוט אף פעם , אם הוא עושה רק מה שהוא מאמין בו.
    אני כותב פה שורות על גבי שורות , אבל אם אתה לא מתחבר לזה - אל תעשה את זה !
    בפירוש לא !
    בנאדם צריך לעשות רק מה שהוא מתחבר ומאמין אליו.
    מה שכן , אם אתה מאמין במשהו , לך איתו עד הסוף. גם אם כולם צועקים לך מהצד כמה אתה אידיוט וכמה ש"אין לך סיכוי"

ואם תנסה רוב הסיכויים שגם תצא אידיוט
    ( כי היא ממילא לא בקטע , או שאתה תעשה מעצמך בדיחה עם כל הקטע של "אני הפרס" )

בכול זאת תנסה ?

תעבוד חזק חזק על הגישה שלך לנושא אחי.
    "ההפסד גדול מהרווח" ?
    אתה בכלל מקשיב לעצמך ?
    לפי הגישה הזאת , עדיף לשבת בבית , כי אם תצא החוצה , אולי יקרה משהו רע. ההפסד גדול מהרווח , לא?
    הרווח שלך הוא הניסיון !
    אין משהו עוצמתי מזה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    דין חבל להשלות סתם ככה אנשים, בחורות יפות הן ממש לא בודדות. אפשר להגיד עליהן הרבה דברים, אבל "בודדה" זה לא מונח שהייתי משתמש בו בכלל. והדבר האחרון שהן רוצות לראות זה אידיוט עם כובע סניה שניגש אליהן.
    אתה מציג אותן בתור נערים מתוסכלים בני 13 שיזרמו עם כל מה שזז (והן רחוקות שנות אור מזה) וכשיבוא ילד סניה לחבורה של כאלה, הן ינפנפו אותו חזק וכשהוא יבין שבשביל להצליח עם נשים ששוות משו צריך להיות שווה משו בעצמך, הוא יתבאס עליך, על עצמו ועל כל העולם והבטחון העצמי שלו יירד לקרשים...חבל פשוט חבל.

תקועות בלופ של סטוצים ומערכות יחסית לא תקינות הן אולי כן, אבל אתה לא יכול לקרוא לזה "בודדה". זה כמו שתקראו לי "בודד" רק כי לא הייתה לי חברה רצינית בחיים.

זה לא הגיון, זה הוכחות בשטח ונסיון של שנים - כל המתוסכלות שאין להן חבר או שטות בסגנון הזה הן תמיד הכונפות

כל תאוריות הפיקאפ האלה תלושות לגמרי מהמציאות, יחד עם תאוריית "אני הפרס לפני שהפכתי לאחד כזה בכלל" ויחד עם "בשביל לזיין כוסיות צריך לשדר ערך גבוה והישרדות גבוהה בלה בלה ולהיות משו מיוחד"
    אם הבטחון העצמי שלך תלוי בכמה בחורות דיברת איתם , אז זה לא בטחון עצמי זה אגו. זה דבר אחד.
    דבר שני - לנסות - תמיד טוב. ואם כבר לנסות? למה לנסות על הפצועות? תנסו בחורה שווה , כזו שהיית רואה את עצמך איתה.
    גם אם "אני לא בליגה שלה".
    אז הבחור יעשה מעצמו צחוק בפעם פעמיים הראשונות.
    אז הוא יתבאס על עצמו קצת.
    אבל אם הוא באמת חזק והמטרה שלו להצליח לדבר עם בחורה שווה , אחרי כמה פעמים וכמה נסיונות , הוא ישתפשף.
    אם לא , גורלו בכל מקרה לנשור מהתחום הזה.
    הגישה הזאת עוזרת לך להתגבר על הפחד של הרגעים הראשונים , על הסנוור הזה והבלק-אאוט שיש לכם כשאתם רואים מישהי יפה פתאום וחושבים מה להגיד לה.
    תחשבו שהיא בודדה.
    שהיא מחכה שתגש.
    שהיא מתלבשת ושופכת ימבה כסף רק בשביל שתבוא אליה.
    אז למה לא רבאקק ?!
    נכון , הרבה אנשים פה הוציאו שם מאוד רע לתחום
    יש המון תאוריות ושטויות וחרטות.
    באמת שלהשתייך לקהילה הזאת של "אומנות הפיתוי" כבר מזמן הפך לבושה אחת גדולה

ושוב , כמו שאני אומר (אולי לא מספיק)
    הכלים שאני מפרסם פה (לא רק אני , יש עוד אנשים) יכולים להיות זהב בידיים של מישהו אחד ומצד שני יכולים להיות על הפנים בשביל מישהו אחר.
    הגישה הזאת תעזור לך רק אם אתה באמת מוכן לעשות את השינוי הזה.
    להתמיד.
    לאמץ ערכים ולשנות אישיות.
    לשנות גישה.
    לשנות פרפסקטיבה לנושא ובכלל לחיים.
    להבין שהתהליך הזה הולך לקחת זמן !
    לא לוותר
    להיות עקבי

הרשימה עוד ארוכה. אני ממש לא אומר שאם תחשוב שהבחורה בודדה , תגש ותסגור FC

"מה הסיכויים" , סבבה אז תגש למחוצ'קנת וספר לי איך הלך
    לא תדע "מה הסיכויים" עד שתנסה
    ניסית ולא הלך? עדיין תדע שניגשת לבחורה יפה ולא לכונפה

אתם כל כך מנסים
    "ללמוד איך לדבר ואיך לגרום למשיכה ונוחות ובלאגנים"
    למה?
    בשביל ש"כשתבוא בחורה יפהפייה ואני ארצה לדבר איתה , אני אוכל להקסים אותה ובלה בלה בלה"

אז אם אתם כל כך רוצים להתאמן ולהצליח במשהו , למה לא להתאמן על בחורות יפות ?
    כי זה שורף לכם הזדמנויות ?
    סעו לעיר אחרת.
    תנסו לגשת לבחורות היפות ולא לכונפות. גם אם "אין סיכוי"

מישו שהוא לא הפרס יעשה מעצמו בדיחה בכל מצב נתון, לפחות כשהוא ינסה לשחק אותה פרס.

זה שהמודעות לא קיימת לא אומר שזה לא נראה מגוחך מהצד. :]
    שיראה "מגוחך מהצד"
    על הזין.
    לפי האמונה שלך (ותקן אותי אם אני טועה) - אתה מאמין שיש כאלה שיש להם את זה , ויש כאלה שלא משנה מה הם יעשו הם פשוט
    לא יצליחו עם נשים.
    אני לא מאמין ככה. אני מאמין בעבודה קשה והרבה זיעה , ובסוף מגיעים לתוצאה.
    ואם להתאמן? תגש גם לבחורות יפות , לא כזה ביג-דיל !

בודדה לא בודדה , אתה מפספס את הנקודה.
    זה לא משנה אם המשפט נכון או לא , אני בפירוש שללתי את התאוריה הזאת !
    אבל לבוא בגישה הזאת מגדיל את הסיכויים שלך פי כמה וכמה.

הנה , לפני כמה ימים התחילה איתי מישהי , החמיאה , נדבקה , לא ניתקה קשר עין לשנייה
    בשלב מסויים זה נהיה ממש מציק
    זה מה שקורה כשאתה בא לבחורה יפה בגישה של "וואי את מלכת העולם"
    (יענו , זה מגיע למצב שאתה ממש מציק לבחורה , והיא רק מחפשת איך לחתוך.... אני ה'בחורה היפה' במשל )

שורה תחתונה תעשו מה בראש.
    אני אומר מה שאני חושב , לקחתם? אני שמח
    לא לקחתם? נו , הפסד שלכם

המשך שבוע נפלא אנשים יקרים (:
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 15-03-2011 בשעה 00:26.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

עבודה קשה והרבה זיעה זה לא ללכת לפתוח סטים כמו אידיוט. כי כשאתה לא מבין דברים יותר בסיסיים מזה, אין לך סיכוי. אתה לא יכול לבנות בית ולהתחיל מהגג.
    אנלא אומר שאי אפשר להשתנות מאחד שאין לו את זה לאחד שכן יש לו, אבל צריך לדעת את הפעולות הנכונות לכך ולא להתנהג כמו אידיוט. אני בעצמי יש לי "תלמיד" (יותר לכיוון של חבר טוב לחיים כרגע) שפעם לא היה לו את זה וכיום יש לו את זה...אבל צריך לדעת את הדרך.

יש אנשים שעושים את מה שציינת במשך שנים והם אפילו לא התנשקו שלא נדבר על סקס שזה משו שהם יראו רק בחלום. אבל איך זה יכול להיות אחי הרי הם פותחים סטים על ימין ושמאל והם בגישת "אני הפרס"! לפי התאוריה של הפיקאפ הם אמורים להיות זייני על וכשהם ניגשים לכוסיות הן אמורות לזרום איתם! איך זה קורה!?!?

הבנתי טוב את הרעיון שלך, אני פשוט אדם ריאלי שמעדיף לא לסמם את עצמו ואת הסובבים אותו בעודף בטחון עצמי (או ליתר דיוק אגו) כי כשאתה נופל אתה נופל חזק...פשוט עד עכשיו עולה לי לראש הזכרון הזה שהייתי עם מישי שהייתה חברה שלי באותה תקופה וניגש אלינו איזה ילד סניה עם משפט מפגר שחיפש את מי להרשים...היא פשוט צחקה לו בפנים ונישקה אותי מולו. הבנאדם כמעט רצח את עצמו מבפנים וחבל פשוט חבל...וזה רק מקרה אחד, יש עוד עשרות מקרים כאלה שהייתי חלק מהם או שהייתי עד אליהם.

אבל בתאוריה חברה שלי הייתה אמורה להרגיש בודדה ולהגיד תודה לאלוהים שילד סניה ניגש אליה (ובגלל זה הוא היה הנושא לבדיחה בשעות הקרובות)

הפורום פה מלא בילדים בני 12~18, זה הגיל שבו אתה אמור לגבש את עצמך ולא לרדוף אחרי בחורות...תאמין לי שאם תהיה מספיק שווה ותעשה תדברים הנכונים, ימאס לך מלזיין וכל מה שרתצה זה לשבת עם חברים שלך ולהמשיך להתמסטל.

רמז - יש אנשים שמשתנים בדרך ה"טבעית" בלי להחשף לפיקאפ והופכים מכאלה ש"אין להם את זה" לכאלה ש"יש להם את זה"...תחשבו יותר לכיוון הזה, אני בטוח שהכרתם כמה כאלה שלמשל בחטיבה היו חננות מתים ופתאום בתיכון כולם מקרצצים סביבם.
    אז אני מנסה להבין, מה בדיוק אתה אומר? איזה סוג בנאדם שאתה מתאר בתור אחד שכן מצליח עושה, מה יש בו בעצם? כל אחד והגישה שלו כמובן, אני רק רוצה להבין על מה אתה מדבר.

לייקים
    258
    נקודות
    108

עבודה קשה והרבה זיעה זה לא ללכת לפתוח סטים כמו אידיוט. כי כשאתה לא מבין דברים יותר בסיסיים מזה, אין לך סיכוי. אתה לא יכול לבנות בית ולהתחיל מהגג.
    אנלא אומר שאי אפשר להשתנות מאחד שאין לו את זה לאחד שכן יש לו, אבל צריך לדעת את הפעולות הנכונות לכך ולא להתנהג כמו אידיוט. אני בעצמי יש לי "תלמיד" (יותר לכיוון של חבר טוב לחיים כרגע) שפעם לא היה לו את זה וכיום יש לו את זה...אבל צריך לדעת את הדרך.

יש אנשים שעושים את מה שציינת במשך שנים והם אפילו לא התנשקו שלא נדבר על סקס שזה משו שהם יראו רק בחלום. אבל איך זה יכול להיות אחי הרי הם פותחים סטים על ימין ושמאל והם בגישת "אני הפרס"! לפי התאוריה של הפיקאפ הם אמורים להיות זייני על וכשהם ניגשים לכוסיות הן אמורות לזרום איתם! איך זה קורה!?!?

הבנתי טוב את הרעיון שלך, אני פשוט אדם ריאלי שמעדיף לא לסמם את עצמו ואת הסובבים אותו בעודף בטחון עצמי (או ליתר דיוק אגו) כי כשאתה נופל אתה נופל חזק...פשוט עד עכשיו עולה לי לראש הזכרון הזה שהייתי עם מישי שהייתה חברה שלי באותה תקופה וניגש אלינו איזה ילד סניה עם משפט מפגר שחיפש את מי להרשים...היא פשוט צחקה לו בפנים ונישקה אותי מולו. הבנאדם כמעט רצח את עצמו מבפנים וחבל פשוט חבל...וזה רק מקרה אחד, יש עוד עשרות מקרים כאלה שהייתי חלק מהם או שהייתי עד אליהם.

אבל בתאוריה חברה שלי הייתה אמורה להרגיש בודדה ולהגיד תודה לאלוהים שילד סניה ניגש אליה (ובגלל זה הוא היה הנושא לבדיחה בשעות הקרובות)

הפורום פה מלא בילדים בני 12~18, זה הגיל שבו אתה אמור לגבש את עצמך ולא לרדוף אחרי בחורות...תאמין לי שאם תהיה מספיק שווה ותעשה תדברים הנכונים, ימאס לך מלזיין וכל מה שרתצה זה לשבת עם חברים שלך ולהמשיך להתמסטל.

רמז - יש אנשים שמשתנים בדרך ה"טבעית" בלי להחשף לפיקאפ והופכים מכאלה ש"אין להם את זה" לכאלה ש"יש להם את זה"...תחשבו יותר לכיוון הזה, אני בטוח שהכרתם כמה כאלה שלמשל בחטיבה היו חננות מתים ופתאום בתיכון כולם מקרצצים סביבם.
    איפה הצעתי ללכת ולפתוח סטים?
    איפה דיברתי על סטים בכלל?
    איפה אמרתי שבעזרת הגישה תעבור את השינוי המהפכני מלוזר לזיין ?

אתה סתם מנפח דברים אחי , ובאמת שאני לא מבין למה.

נעשה קצת סדר
    שינוי גישה,שינוי אישיות,שינוי התנהגות - כל אלו תוצאה של הצבת מטרות , הרבה רצון , הרבה למידה , והרבה עבודה קשה !
    ועבודה קשה לא אומרת לפתוח כמה שיותר סטים. לא אמרתי את זה אף פעם , לא עודדתי את זה אף פעם ויותר מזה - אני נגד זה !
    לפתוח סטים זה דבר מטומטם.
    אתה נכנס להצגה. לתפקיד.
    אני מאמין שצריך לשלב את הפיקאפ בחיים ולא את החיים בפיקאפ.
    וזה הרבה מעבר לסתם "משחק מילים".

הצבת מטרות נכונה - כזו שלא מתבססת על הישגים 'פיזיים' (נשיקה,מספר,זיון,חרטות אחרות)
    אלא על התקדמות לעבר המטרה שלך.
    היא לא מתבססת על כמות אלא על איכות.
    אם ניגשת למישהי והיא לא זרמה , למה שתתבאס? אם המטרה שלך הייתה לגשת - את המטרה שלך עשית.
    אם המטרה שלך הייתה לסגור - המטרה שלך מראש לא נכונה , ואתה תתבאס ותרגיש חרא עם עצמך.
    יכולות להיות אלפי סיבות למה היא לא זרמה , ואין שום סיבה שבעולם שתתבאס על זה.

מה זה עבודה קשה והרבה זיעה? - עבודה קשה והרבה זיעה זה קודם כל להציב מטרות. זה לראות איפה אתה עומד עכשיו ומה תצטרך לעשות בשביל לעשות עוד צעד לעבר המטרה. לא לחפף ולהיות עקבי.
    לקרוא , להתייעץ ולהשכיל.
    לצאת ולנסות (וכשאני אומר 'לצאת ולנסות' אני ממש לא מתכוון לצאת לפתוח סטים. לא לצאת לשטח ולא לצאת לקרב.)
    כשאני אומר לצאת ולנסות , אני מתכוון להחליט שממחר אני מנסה לשלב את הכלי שלמדתי,
    את השיטה, את הגישה בחיים שלי.
    אם זה אומר להחליט שממחר אני קם חצי שעה קודם.
    אם זה אומר להחליט שאני מכריח את עצמי לחייך ולשמוח בבוקר , אפילו שאני גמור מעייפות ומת רק לחזור למיטה , כי איך שאתה פותח את היום זה איך שתסיים אותו. (מכאן גם בא הביטוי "לקום על רגל שמאל")

הרבה עבודה קשה וזיעה אומר שאפילו אם לא סגרת 200 מספרים היום , אם התקדמת עוד צעד למטרה שלך , היום הזה לא מיותר.
    ואם לא? - תחשוב איך לשפר את המצב.

לא כל אחד מסוגל לזה. צריך כוח רצון. צריך באמת להאמין שאתה מסוגל. זאת הגדולה כאן.
    שוב , אתה מנפח את זה עם ה"ילד עם כובע סניה" וכאלה , וכמו שאמרתי ואני חוזר שוב - אנשים עושים לתחום הזה שם ממש רע.
    המאמרים שאני מפרסם באו לעזור לכם. עזרו ? אחלה , לא עזרו - לא עזרו.

שורה תחתונה (טוב , לא ממש שורה) - בשביל מה המאמר , ומה תוכל להפיק ממנו ?
    המאמר מעביר את הגישה שתצטרך לאמץ בשביל לדבר עם בחורות יפות.
    גם אם בחורות יפות לא באמת בודדות , וגם אם תאמר "מה הבעיה , אני מדבר עם בחורות יפות כל הזמן בלי לחשוב על זה אפילו" , אנשים פה לא באותה רמה כמוך , וגם אם כן - תאמין או לא , בפנים - התחושה היא אותה תחושה.
    מה אני מבלבל במוח? - כשבנאדם "מתקדם" (מה שנקרא) מדבר עם בחורה יפה , זה כבר טבעי בשבילו. הוא מדבר איתה ולא חושב על "כמה היא יפה" או "אני חייב להרשים אותה".
    כשאתה בא בגישה של "היא בודדה , היא רק מחכה שאני אגש" - גם אם זה לא נכון , אתה לא תעשה את השטויות שבחור עושה כשהוא ניגש במטרה להתחיל איתה , כי הוא לא !
    גישת הפרס בתכלס נכונה. ככה אני מאמין לפחות.
    אז נכון , לא כל אחד יכול להגדיר עצמו כפרס.
    נכון. אבל אתה מסתכל רק על חלק אחד מתוך פאזל שלם.
    אם הבן אדם נחוש במטרה שלו להצליח עם נשים ובכלל להצליח בנשים.
    אם הוא הציב מטרות ויעשה הכל בשביל להגשים אותן... אם הוא ינסה ולא יתייאש , אם הוא באמת יעשה מאמץ
    לשינוי ורכישת ערכים חדשים , והשקפה חדשה לחייו. - הוא בהחלט ראוי להצליח עם נשים , והוא בהחלט ראוי להיחשב כ"פרס".
    אני לא אוהב להשתמש במונח הזה , כי זה תמיד מזכיר לי ילדים בכתה א' או משהו בסגנון , אבל תכלס ?
    אני מאמין שעדיף לך להיכשל על "אובר-קונפידנס" מאשר על זה שהיית לפלף , גימגמת והחמאת לבחורה.
    אני אישית מעדיף בחורות עם אובר-בטחון עצמי ואפילו חוצפה מאשר כאלו שכל היום נמרחות ומחמיאות לך. זה ממש מציק.

באמת שנמאס לי מהויכוח המטופש הזה , איש איש באמונתו יחיה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 15-03-2011 בשעה 16:26.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:57.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

לסכם תמאמר הזה בקיצור:

בחורה מיתלבשת יפה וניראית טוב רק בגלל שהיא מחכה לגבר שיעשה את הצעד הגברי שלו. לגבר שבין הגברים.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי PTFtraceur צפיה בהודעה
    לסכם תמאמר הזה בקיצור:

בחורה מיתלבשת יפה וניראית טוב רק בגלל שהיא מחכה לגבר שיעשה את הצעד הגברי שלו. לגבר שבין הגברים.
    אל תנסה לקצר תהליכים , אם היה אפשר לסכם את המאמר לשורה אחת - לא הייתי רושם את כל המאמר...
    אני מרבה במילים , אבל כשאפשר לחסוך - אני חוסך מכם.

כן , המשפט שלך נכון. בחורה מתלבשת בשבילך. בשביל שתעשה את הצעד.
    אבל לסכם הכל למשפט אחד? לא נראה לי ... /=
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    אל תנסה לקצר תהליכים , אם היה אפשר לסכם את המאמר לשורה אחת - לא הייתי רושם את כל המאמר...
    אני מרבה במילים , אבל כשאפשר לחסוך - אני חוסך מכם.

כן , המשפט שלך נכון. בחורה מתלבשת בשבילך. בשביל שתעשה את הצעד.
    אבל לסכם הכל למשפט אחד? לא נראה לי ... /=
    לא לא הבנתה. סיכמתי יותר לעצמי אישית. זה באמת די עזר, במיוחד התגובות שהגיעו בהתאם למאמר, הכי הרשים אותי איפה שנאמר בסיגנון שיש מישהי כוסית, כי היא מחכה לגבר שיעשה תצעד כ-גבר. ויהיה הגבר. ועל זה המאמר מדובר, וזה בעצם מה שאמרתי. מאמר טוב=]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,783 | הודעות: 8,201,376 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect