וואווהוו זה ממש נחמד להיזכר בכל הנוסטלגיה הזו...
תודה רבה!!!
אגב, מצאתי את השיר המלא של פוקימון באנגלית...
|
|
נוסטלגיה בריאה
דיג'ימון ,פוקימון ,בייבלייד,יוגי-הו ופליקס לא אשכח אותכם לעולם!!
הזעפן, חתולי החצר נוסטלגיה טובה, (חתול, חתול, חתול שחור לבן, חתול, חתול, ויש גם חתולה...) חחח חתולים מסטולים.
החינוכית שליטה!!!
למה למה לא משדרים את סדרות כאלה היום למה?!!!
85% ממה שמשדרים זה זבל ובערוץ הילדים מחנכים ילדים איך להיות הומו סקסואליים.
בגלל התוכניות בערוץ הילדים יש ילדים בני 12 שמקימים חבורות של 8 ילדים ואנסים ילדות מהשכבה שלהם
בגלל תוכניות כמו שיש היום ילד מוציא מהלמר עיפרון ודוקר את חבר שלו
בדיוק בגלל אלה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אמיץ הכלב בפחדן...
ובכלל קרטון נטווארק , איקס מיקס [ או איך שקראו לזה...] ג'טיקס...
איפה כל זה היום![]()
אם תשימו לב בכל הסדרות המוזיקה ברקע זה רוק כזה...
במייטי מקס זה בכלל מטאל חחח
אף פעם לא רואים סדרה מצויירת עם פתיח שאייל גולן "הלחין" חחח
עוד טענה ללמה מזרחית זה חרא
![]()
אויי חח.... השמיניה.. חח....
אני זוכר מזה הייתי אוהב טלטביז!!!![]()
איפה איפה ערוץ הילדים של פעם ואיפה של היום.. שנותל ה90 בחיי היו ה-שנים מבחינת התמימות החינוך אחח איזה ימים פשוט עצוב שככה ימים עוברים ואי אפשר לחוות אותם שוב... מילא היו מעלים את הסדרות האלה עוד פעם לזיכרונות מילה אם היו מעלים דרגון בול, דורימון ועוד אלפי סדרות הייתי אשכרה יושב ורואה.
אני לא מבין משהו איך בערוץ הילדים רואה כמה ביקוש יש לסדרות הישנות איך לא מחזירים אותם!? אני באמת שלא מבין איך משדרים תחרא שיש היום.. אף אחד גם לא רואה ערוץ הילדים כמו פעם... היום ערוץ הילדים זה רק ערוץ 80 (בהוט) שום דבר מעבר עם כמעט מלאכים כל הסדרות הספרדיות של הפאקצות האלה ולבנים שאין מה לראות בכלל דיייייייייייי אין אין צריך לארגן איזה משהו שיחזירו אם זה פניות או לא יודע מה איך הוא לא רואים ההפקה המחורבטת הזו?
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לקוריאנים האלה יש את הסדרות הכי טובות !!
אם ערוץ הילדים מאמץ רק טיפה מהסדרות האלה ומדבב אותם לעברית
תאמינו לי שזה היה יכול לשפר קצת את המצב של היום