אני לא מבין איך קשור כסף ..
בואי תסבירו לי עדין לא הבנתי
|
|
אני חושב שהסיבה שישראל מפרסמת בצורה כזאת קריטית את הרצח היא מכיוון שאנחנו צריכים סיבה פוליטית להתחיל מלחמה!
אנחנו מאוד רוצים מלחמה...אבל לא יכולים לפתוח כי יום בהיר אחד עלה לנו לראש לפתוח מלחמה..
צריך סיבה..
ישראל רוצה שהעולם קצת יזדעזע ויראה שאנחנו נרצחים על ימין ועל שמאל גם בתוך הבתים שלנו!
ואז, כשנחליט לפתוח כמה חזיתות ולתקוף...אהר"ב לא תאשים אותנו...
דרכם של בני אנוש להתפעל מחמישה אנשים יותר מאשר אדם יחיד, לא כל שכן כשמדובר במשפחה שלמה...
העיתונים / פייסבוק / והפורומים, משרתים את הציבור ונותנים לו לקרוא על מה שמעניין אותו.
אם ערס רצח חבר שלו, או אם אבא משוגע הכה את אשתו תלה את ילדיו ואז התאבד, זה ענייו אישי שלהם ולא של כלל ישראל.
ברגע שנכנסים מחבלים ליישוב יהודי זה הרבה יותר מסתם רצח על רקע אישי או תאונת דרכים. יש פה אמירה, יש פה תוכן פוליטי. יש את כל יישובי יהודה ושומרון שאמורים להיות מודאגים מהמצב הבטחוני שלהם, בשונה מרצח על רקע אישי שזה לא נוגע לאף אחד פרט למשפחות המעורבים.
יש פה גם פוליטיקה ויחסי חוץ לכל העולם, בין אם זה לעולם הערבי או לאמריקאים. לאירוע כזה יש השלכות, תגובה מבצעית של צהל, אשרה לבניית מגורים חדשים ביישובים ביהודה ושומרון.
אפשר לפתח על זה הרבה יותר, זה בקצרה.
נערך לאחרונה על ידי Daniel; 14-03-2011 בשעה 18:26.
^^ על תיהיה דיביל אין קשר לכסף....
יש קשר בין להרוג חייל או אדם באוטבוס לבין להרוג משפחה בזמן שינה על סכין לשסף את הגרון!!!
זה כל כך נמוך וחוץ מיזה הם רצחו תינוקת!!!
כי הם היחידים שאישרו לפרסם את התמונות
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר