על איזה קונדומים אתם ממליצים ? איזה סוג הוא הכי הכי דק ונעים ?
ותודה לכולם זה עוזר לי מאוד ! (:
על איזה קונדומים אתם ממליצים ? איזה סוג הוא הכי הכי דק ונעים ?
ותודה לכולם זה עוזר לי מאוד ! (:
|
|
תראי יש סוגים של קונדומים
מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שקונדומים של חברת לייף זה חרא דבר ואל תקנו את זה בחיים
החומר סיכה מתייבש תוך שנייה ולא מרגישים כמעט כלום אני רציני לקח לי שעה!!! שעה לגמור!אם לא יותר וגם החלפתי אותו איזה פעם פעמיים ופעם אחת הוא גם נקרע...
אחרי זה חבר הביא לי משהו חברה מרוסיה שקוראים לה CONTEX והסוג היה CLASSIC קיימתי איתו ודווקא הרגשתי את זה הרבה יותר טוב ממה שהלייף האלה ולקח לי איזה 20 דקות לגמור...הבדל דיי משמעותי לא?
בקיצר אם את רוצה שהוא ירגיש א זה וגם את תקנו משהו איכותי מציע דורקס...קלאסיק זה טוב מאוד כמעט לא מרגישים אותם
וקיום בלי קונדום?שמעי את יכולה לקחת גלולות אבל עדיין יש סיכון של איידס אבל תכלס אני ניסיתי גם בלי קונדום וכן אני חייב להגיד שמרגישים את זה יותר אבל תמיד טוב להשתמש בהגנה...
אני ממליץ לך לקרוא פה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=686050
תראי יש סוגים של קונדומיםתראי אני תומך ומחזק כי אין על דורקס באמת שאין ,1 אמור לעלות 3 שקל בבית מרקחת.
מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שקונדומים של חברת לייף זה חרא דבר ואל תקנו את זה בחיים
החומר סיכה מתייבש תוך שנייה ולא מרגישים כמעט כלום אני רציני לקח לי שעה!!! שעה לגמור!אם לא יותר וגם החלפתי אותו איזה פעם פעמיים ופעם אחת הוא גם נקרע...
אחרי זה חבר הביא לי משהו חברה מרוסיה שקוראים לה CONTEX והסוג היה CLASSIC קיימתי איתו ודווקא הרגשתי את זה הרבה יותר טוב ממה שהלייף האלה ולקח לי איזה 20 דקות לגמור...הבדל דיי משמעותי לא?
בקיצר אם את רוצה שהוא ירגיש א זה וגם את תקנו משהו איכותי מציע דורקס...קלאסיק זה טוב מאוד כמעט לא מרגישים אותם
וקיום בלי קונדום?שמעי את יכולה לקחת גלולות אבל עדיין יש סיכון של איידס אבל תכלס אני ניסיתי גם בלי קונדום וכן אני חייב להגיד שמרגישים את זה יותר אבל תמיד טוב להשתמש בהגנה...
הכי פשוט דורקס החבילה בצבע אדום לא נקרע לפחות לי אף פעם להתרחק מלייף
פדרלייט של דורקס סבבה מבחינתי, ראיתי שיש גם פדרלייט אקסטרה חדש אבל לא ניסיתי. בעיקרון גם הקונדומים של לייף אמורים להגן עליך, זה סה"כ אותו מותג רק שאתה משלם עליו פחות כי אין את השם וההשקעה באריזה. ומקסימום אם יש פנצ'ר אז יש מה שנקרא "הגלולה ליום המחרת", נורלבו נדמה לי קוראים לה, שאם יש חשש להריון אז היא לוקחת (אבל זה רק למקרי חירום ולמקרה שהיא לא לוקחת גלולות). כבר יצא לי ללכת לקנות אחת עם חברה שלי לא מזמן כי לא נזהרנו מספיק
Durex fatherlite
מעצב גראפי לכל מטרה.
אלו סוגי קונדומים יש?
*קונדום זוהר בחושך (הקונדום הזה קצת יקר אבל אני חייב לנסות אותו פעם)
*קונדומים עם מרקם מחוספס שיהיה לה יותר נעים.
*קונדומים בטעמים, בננה, תות, קוקוס, מה לא נעשה בשביל לשכנע אותה להכניס אותו לפה.
*קונדומים אקסטרה סייף עם קוטל זרע.
*קונדומים עבים במיוחד או דקים במיוחד.
*קונדומים במידה אקסטרא לארג'.
האם הקונדום עוזר לחדירה?
לחדירה יותר קלה תוכלו להשתמש בחומרי הסיכה הבאים עם קונדומים שונים [אך רצוי לבדוק בכ"ז על הקונדום את האפשרות!]:
Love gel- מבית "R3" , 10 שקיות קטנות לנשיאה נוחה, כמו קונדום, ללא טעם, ריח נעים. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
Durex Play- מבית "Durex" בקבוקון חביב בצבע ורדרד לרוב. חסר טעם, חסר ריח, אינו שומני. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
Top Gel- חסר ריח, אינו מכתים, נעים למגע ואינו דביק. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
KY- אחד מן הידועים. עדין ובטוח, ללא בושם, אינו שומני, מגיע בשפורפרת. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
האם הבחורה נהנית פחות עם קונדום?
בחורות לא אמורות להינות יותר או פחות עם קונדום ובכל זאת זה משנה, למה? כי ככה. יש בחורות שמעדיפות קונדום כי אז מתווסף לחדירה חומר סיכוך נוסף (הקונדום טיפה משומן) ואז החדירה יותר קלה. מצד שני עם קונדום זאת הרגשה שיש ביניכם שקית. כשהוא מוציא את הזין אחרי שהוא גומר את פוחדת שהקונדום יישאר בתוכך. ומעל הכול אחרי שמורידים את הקונדום יש לך ולו ריח של גומי. אין ריח טבעי של סקס.
האם צריך קונדום גם במין אוראלי או אנאלי?
יש להשתמש בקונדום גם כשמקיימים יחסי מין אוראלים או אנאלים בכדי להימנע מהידבקות במחלות. בקיום יחסי מין אוראלים או אנאלים אין סכנה של הריון אך עדיין ישנה סכנה גדולה להעברת מחלות.
למה חלק מהגברים לא מצליח לתפקד עם קונדום ומה ניתן לעשות?
הקונדום יוצר חוצץ בין איבר המין הגברי לבין הנרתיק הנשי. ברגע ששמים קונדום הגבר מרגיש פחות את החדירה ואת האישה. יש כאלו שאומרים שזה כמו לזיין דרך שקית של סופר. איבר המין הגברי מרובה בעצבים אשר מגורים מהמגע עם האישה, ברגע שהמגע אינו ישיר הגירוי פוחת.
אם אתה מרגיש שהזקפה שלך נחלשת ברגע שאתה שם קונדום פשוט תגביר את עוצמת הגירוי. היא יכולה לתת עינוג אוראלי לאיבר המין שלך כשהוא לבוש בקונדום וזה עשוי לסייע למצב.
מתוך : מדריך החנון בגלקסיה : איך לקנות קונדום?
הכי חשוב זה שתקנה דורקס ולא R3 (למה עם R3 עדיף שקית מהסופר)
KRONOGUILD
בעקרון אין כמו דורקס,ומה שהכי נוח לי מהם זה ה"Durex fatherlit".
^^ולזה שמעלי אל תזיין בשכל גם R3 נחמד ולא קרה לי שהוא נקרע או משו.פשוט הוא פחות מדורקס,אבל הוא עוקף מותגים אחרים[לייף וכו..].