קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה+מידע] ds
    על ידי arielm99 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-02-2009, 19:53
  2. [עזרה] צריך אתר עם מידע על שמות משפחה
    על ידי yarin4444 בפורום יהדות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 09:41
  3. [עזרה] אני צריך עבודה או מידע
    על ידי איתי המאגניב בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 10:14
  4. צריך עזרה דחוף..בשיחזור מידע מדיסקט
    על ידי masterMZ בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 18:27
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

עזרה - מידע על קונדומים

ברירת מחדל עזרה - מידע על קונדומים

על איזה קונדומים אתם ממליצים ? איזה סוג הוא הכי הכי דק ונעים ?
    ותודה לכולם זה עוזר לי מאוד ! (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פחות חושבים יותר יושנים

תראי יש סוגים של קונדומים
    מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שקונדומים של חברת לייף זה חרא דבר ואל תקנו את זה בחיים
    החומר סיכה מתייבש תוך שנייה ולא מרגישים כמעט כלום אני רציני לקח לי שעה!!! שעה לגמור!אם לא יותר וגם החלפתי אותו איזה פעם פעמיים ופעם אחת הוא גם נקרע...
    אחרי זה חבר הביא לי משהו חברה מרוסיה שקוראים לה CONTEX והסוג היה CLASSIC קיימתי איתו ודווקא הרגשתי את זה הרבה יותר טוב ממה שהלייף האלה ולקח לי איזה 20 דקות לגמור...הבדל דיי משמעותי לא?
    בקיצר אם את רוצה שהוא ירגיש א זה וגם את תקנו משהו איכותי מציע דורקס...קלאסיק זה טוב מאוד כמעט לא מרגישים אותם
    וקיום בלי קונדום?שמעי את יכולה לקחת גלולות אבל עדיין יש סיכון של איידס אבל תכלס אני ניסיתי גם בלי קונדום וכן אני חייב להגיד שמרגישים את זה יותר אבל תמיד טוב להשתמש בהגנה...

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    על איזה קונדומים אתם ממליצים ? איזה סוג הוא הכי הכי דק ונעים ?
    ותודה לכולם זה עוזר לי מאוד ! (:
    אני ממליץ לך לקרוא פה:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=686050

תראי יש סוגים של קונדומים
    מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שקונדומים של חברת לייף זה חרא דבר ואל תקנו את זה בחיים
    החומר סיכה מתייבש תוך שנייה ולא מרגישים כמעט כלום אני רציני לקח לי שעה!!! שעה לגמור!אם לא יותר וגם החלפתי אותו איזה פעם פעמיים ופעם אחת הוא גם נקרע...
    אחרי זה חבר הביא לי משהו חברה מרוסיה שקוראים לה CONTEX והסוג היה CLASSIC קיימתי איתו ודווקא הרגשתי את זה הרבה יותר טוב ממה שהלייף האלה ולקח לי איזה 20 דקות לגמור...הבדל דיי משמעותי לא?
    בקיצר אם את רוצה שהוא ירגיש א זה וגם את תקנו משהו איכותי מציע דורקס...קלאסיק זה טוב מאוד כמעט לא מרגישים אותם
    וקיום בלי קונדום?שמעי את יכולה לקחת גלולות אבל עדיין יש סיכון של איידס אבל תכלס אני ניסיתי גם בלי קונדום וכן אני חייב להגיד שמרגישים את זה יותר אבל תמיד טוב להשתמש בהגנה...
    תראי אני תומך ומחזק כי אין על דורקס באמת שאין ,1 אמור לעלות 3 שקל בבית מרקחת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    אחי חכה שבוע..חכה שבועיים

אני אומר לך אחי..פתאום גם ציפי שביט תיראה לך כאופציה..

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי BombProgram צפיה בהודעה
    גרמת לי לגחך אני חייב לציין.
    הקונדומים המעודפים שלי הם Durex fatherlite שהם דקים במיוחד ובאים עם חומר סיכה מוגבר.
    The Pod

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פחות חושבים יותר יושנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    הקונדומים המעודפים שלי הם Durex fatherlite שהם דקים במיוחד ובאים עם חומר סיכה מוגבר.
    שמע אני לא אמרתי שCONTEX זה החברה הכי טובה בעולם אבל בכל זאת אני לא מצאתי בהם חסרונות...אחלה חברה

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    דווקא את של דורקס לא אהבתי,הם גורמים לזין שלי לנשור..
    תאכלס,זה לא משנה איזה קונדום כל עוד זה לא של לייף.דורקס,R3,קונטרול וכו' כולם טובים ויספקו לך הגנה ב97% מהמקרים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכי פשוט דורקס החבילה בצבע אדום לא נקרע לפחות לי אף פעם להתרחק מלייף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פדרלייט של דורקס סבבה מבחינתי, ראיתי שיש גם פדרלייט אקסטרה חדש אבל לא ניסיתי. בעיקרון גם הקונדומים של לייף אמורים להגן עליך, זה סה"כ אותו מותג רק שאתה משלם עליו פחות כי אין את השם וההשקעה באריזה. ומקסימום אם יש פנצ'ר אז יש מה שנקרא "הגלולה ליום המחרת", נורלבו נדמה לי קוראים לה, שאם יש חשש להריון אז היא לוקחת (אבל זה רק למקרי חירום ולמקרה שהיא לא לוקחת גלולות). כבר יצא לי ללכת לקנות אחת עם חברה שלי לא מזמן כי לא נזהרנו מספיק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אוהדוס צפיה בהודעה
    פדרלייט של דורקס סבבה מבחינתי, ראיתי שיש גם פדרלייט אקסטרה חדש אבל לא ניסיתי. בעיקרון גם הקונדומים של לייף אמורים להגן עליך, זה סה"כ אותו מותג רק שאתה משלם עליו פחות כי אין את השם וההשקעה באריזה. ומקסימום אם יש פנצ'ר אז יש מה שנקרא "הגלולה ליום המחרת", נורלבו נדמה לי קוראים לה, שאם יש חשש להריון אז היא לוקחת (אבל זה רק למקרי חירום ולמקרה שהיא לא לוקחת גלולות). כבר יצא לי ללכת לקנות אחת עם חברה שלי לא מזמן כי לא נזהרנו מספיק
    חח מה עשו אותו אפילו יותר דק?" חח

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

Durex fatherlite

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

אלו סוגי קונדומים יש?

*קונדום זוהר בחושך (הקונדום הזה קצת יקר אבל אני חייב לנסות אותו פעם)

*קונדומים עם מרקם מחוספס שיהיה לה יותר נעים.

*קונדומים בטעמים, בננה, תות, קוקוס, מה לא נעשה בשביל לשכנע אותה להכניס אותו לפה.

*קונדומים אקסטרה סייף עם קוטל זרע.

*קונדומים עבים במיוחד או דקים במיוחד.

*קונדומים במידה אקסטרא לארג'.

האם הקונדום עוזר לחדירה?

לחדירה יותר קלה תוכלו להשתמש בחומרי הסיכה הבאים עם קונדומים שונים [אך רצוי לבדוק בכ"ז על הקונדום את האפשרות!]:
    Love gel- מבית "R3" , 10 שקיות קטנות לנשיאה נוחה, כמו קונדום, ללא טעם, ריח נעים. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
    Durex Play- מבית "Durex" בקבוקון חביב בצבע ורדרד לרוב. חסר טעם, חסר ריח, אינו שומני. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
    Top Gel- חסר ריח, אינו מכתים, נעים למגע ואינו דביק. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
    KY- אחד מן הידועים. עדין ובטוח, ללא בושם, אינו שומני, מגיע בשפורפרת. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.

האם הבחורה נהנית פחות עם קונדום?

בחורות לא אמורות להינות יותר או פחות עם קונדום ובכל זאת זה משנה, למה? כי ככה. יש בחורות שמעדיפות קונדום כי אז מתווסף לחדירה חומר סיכוך נוסף (הקונדום טיפה משומן) ואז החדירה יותר קלה. מצד שני עם קונדום זאת הרגשה שיש ביניכם שקית. כשהוא מוציא את הזין אחרי שהוא גומר את פוחדת שהקונדום יישאר בתוכך. ומעל הכול אחרי שמורידים את הקונדום יש לך ולו ריח של גומי. אין ריח טבעי של סקס.

האם צריך קונדום גם במין אוראלי או אנאלי?

יש להשתמש בקונדום גם כשמקיימים יחסי מין אוראלים או אנאלים בכדי להימנע מהידבקות במחלות. בקיום יחסי מין אוראלים או אנאלים אין סכנה של הריון אך עדיין ישנה סכנה גדולה להעברת מחלות.

למה חלק מהגברים לא מצליח לתפקד עם קונדום ומה ניתן לעשות?

הקונדום יוצר חוצץ בין איבר המין הגברי לבין הנרתיק הנשי. ברגע ששמים קונדום הגבר מרגיש פחות את החדירה ואת האישה. יש כאלו שאומרים שזה כמו לזיין דרך שקית של סופר. איבר המין הגברי מרובה בעצבים אשר מגורים מהמגע עם האישה, ברגע שהמגע אינו ישיר הגירוי פוחת.

אם אתה מרגיש שהזקפה שלך נחלשת ברגע שאתה שם קונדום פשוט תגביר את עוצמת הגירוי. היא יכולה לתת עינוג אוראלי לאיבר המין שלך כשהוא לבוש בקונדום וזה עשוי לסייע למצב.

מתוך : מדריך החנון בגלקסיה : איך לקנות קונדום?

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה
    אלו סוגי קונדומים יש?

*קונדום זוהר בחושך (הקונדום הזה קצת יקר אבל אני חייב לנסות אותו פעם)

*קונדומים עם מרקם מחוספס שיהיה לה יותר נעים.

*קונדומים בטעמים, בננה, תות, קוקוס, מה לא נעשה בשביל לשכנע אותה להכניס אותו לפה.

*קונדומים אקסטרה סייף עם קוטל זרע.

*קונדומים עבים במיוחד או דקים במיוחד.

*קונדומים במידה אקסטרא לארג'.

האם הקונדום עוזר לחדירה?

לחדירה יותר קלה תוכלו להשתמש בחומרי הסיכה הבאים עם קונדומים שונים [אך רצוי לבדוק בכ"ז על הקונדום את האפשרות!]:
    Love gel- מבית "R3" , 10 שקיות קטנות לנשיאה נוחה, כמו קונדום, ללא טעם, ריח נעים. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
    Durex Play- מבית "Durex" בקבוקון חביב בצבע ורדרד לרוב. חסר טעם, חסר ריח, אינו שומני. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
    Top Gel- חסר ריח, אינו מכתים, נעים למגע ואינו דביק. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.
    KY- אחד מן הידועים. עדין ובטוח, ללא בושם, אינו שומני, מגיע בשפורפרת. על בסיס מים לשימוש בטוח עם קונדומים.

האם הבחורה נהנית פחות עם קונדום?

בחורות לא אמורות להינות יותר או פחות עם קונדום ובכל זאת זה משנה, למה? כי ככה. יש בחורות שמעדיפות קונדום כי אז מתווסף לחדירה חומר סיכוך נוסף (הקונדום טיפה משומן) ואז החדירה יותר קלה. מצד שני עם קונדום זאת הרגשה שיש ביניכם שקית. כשהוא מוציא את הזין אחרי שהוא גומר את פוחדת שהקונדום יישאר בתוכך. ומעל הכול אחרי שמורידים את הקונדום יש לך ולו ריח של גומי. אין ריח טבעי של סקס.

האם צריך קונדום גם במין אוראלי או אנאלי?

יש להשתמש בקונדום גם כשמקיימים יחסי מין אוראלים או אנאלים בכדי להימנע מהידבקות במחלות. בקיום יחסי מין אוראלים או אנאלים אין סכנה של הריון אך עדיין ישנה סכנה גדולה להעברת מחלות.

למה חלק מהגברים לא מצליח לתפקד עם קונדום ומה ניתן לעשות?

הקונדום יוצר חוצץ בין איבר המין הגברי לבין הנרתיק הנשי. ברגע ששמים קונדום הגבר מרגיש פחות את החדירה ואת האישה. יש כאלו שאומרים שזה כמו לזיין דרך שקית של סופר. איבר המין הגברי מרובה בעצבים אשר מגורים מהמגע עם האישה, ברגע שהמגע אינו ישיר הגירוי פוחת.

אם אתה מרגיש שהזקפה שלך נחלשת ברגע שאתה שם קונדום פשוט תגביר את עוצמת הגירוי. היא יכולה לתת עינוג אוראלי לאיבר המין שלך כשהוא לבוש בקונדום וזה עשוי לסייע למצב.

מתוך : מדריך החנון בגלקסיה : איך לקנות קונדום?
    נשמח לראות אותך יותר פעילה ועוזרת,בזמן שאת כאן את תורמת הרבה

משתמש מתחיל האוואטר של facefuck
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכי חשוב זה שתקנה דורקס ולא R3 (למה עם R3 עדיף שקית מהסופר)
    KRONOGUILD

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

בעקרון אין כמו דורקס,ומה שהכי נוח לי מהם זה ה"Durex fatherlit".
    ^^ולזה שמעלי אל תזיין בשכל גם R3 נחמד ולא קרה לי שהוא נקרע או משו.פשוט הוא פחות מדורקס,אבל הוא עוקף מותגים אחרים[לייף וכו..].

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,481 | הודעות: 8,151,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect